Sunteti curiosi sa aflati ce le-a raspuns Edina fanilor sai dupa ce a fost acuzata ca este nerecunoscatoare?


edina-mpfm

Edina, castigatoarea editiei anterioare Mireasa pentru fiul meu, nu a mai luat contactul cu fanii sai dupa terminarea competitiei, iar acest lucru a starnit controverse intre cei care au sustinut-o cu ardoare. De la Adrian, fanii au aflat si faptul ca ea nu a mai tinut legatura nici cu acesta. Ce s-a intamplat oare cu ea? Iata mesajele ei pentru fani:

Edina Francisca

September 14

“Buna seara , imi pare nespus de rau sa aud unele discutii despre mine pe-aici dar dupa cum spuneam si in emisiune lumea e libera sa spuna ce vrea si nu ma pot face placuta tuturor , cei ce ma cunosc , ma stiu cum sunt , am sa iau toate acestea ca si constructive pt mine ,Nu am prea intrat pe facebook din mai multe motive , doresc sa-mi continui si eu viata afara si sa incerc sa-mi recapat forta de a mege mai departe , detasandu-ma de lumea in care am trait atata timp , incerc sa continui de unde am lasat , sa-mi termin studiile si de ce nu sa-mi gasesc un job , nu pot spune decat sincere multumiri tuturor celor care au simtit alaturi de mine in aceasta emisiune , au plans , au ras si s-au bucurat impreuna cu mine , cuvintele mele poate sunt prea sarace sa va pot arata multumirea mea , am sa incerc sa-mi fac timp sa pot comunica cu d-voastra , o seara minunata va doresc !!!!”

September 24

“Buna seara!!! Of of of…iar aud vorbe ca nu intru pe facebook….Edina este nerecunoscatoare, este rea, figuranta….~NU~Edina are acum o viata! Din punctul meu de vedere competitia a luat sfarsit si cred ca am tot dreptul sa imi reiau viata lasata acasa timp de un an. Eu spre deosebire de alte persoane nu imi permit sa pierd timpul pe internet odata ce am acum alte prioritati (imi pare rau ca am aceasta parere si nu coincide cu parerile unora). Imi pare rau daca unele persoane cred ca este gresit sa-mi vad de viata, sa caut sa o fac cat mai usoara si placuta. Noutati nu prea am sa va ofer, voi continua facultatea si sper ca viitorul apropiat sa aduca “boboci” in viata mea. Inca odata imi cer scuze ca am o astfel de parere, si sper in continuare ca ma ve-ti intelege. Cine considera ca fac ceva gresit….Va pup si va doresc o seara placuta in continuare! Eu cu siguranta am! :* “.

14 comentarii la “Sunteti curiosi sa aflati ce le-a raspuns Edina fanilor sai dupa ce a fost acuzata ca este nerecunoscatoare?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    Sara Says:

    Cine-mi spune si mie, ce face Adrian ? A fost in Oradea, tine legatura cu fanii ? E cu Claudia ? Cum arata Claudia, stiu ca e foarte tanara, cam de varsta Edinei.
    In ce o priveste pe Edina, e dreptul ei de a tine sau nu legatura cu fanii. Concursul s-a terminat si e dreptul ei de a-si continua viata cum crede ea de cuviinta. Va rog, daca nu cer prea mult, raspundeti-mi la intrebarile de mai sus

  2. 13
    ana Says:

    ta-m spus ca adrian o vrea pe claudea nu-i trebuesti nici sa-l spel pe picioare.

  3. 12
    diana Says:

    a vrut sustinere iar acum nu-i mai pasa….ce tare esti ,Edina ….

  4. 11
    edina Says:

    o c*rvulita….

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free