Sunteti curiosi sa aflati ce le-a raspuns Edina fanilor sai dupa ce a fost acuzata ca este nerecunoscatoare?


edina-mpfm

Edina, castigatoarea editiei anterioare Mireasa pentru fiul meu, nu a mai luat contactul cu fanii sai dupa terminarea competitiei, iar acest lucru a starnit controverse intre cei care au sustinut-o cu ardoare. De la Adrian, fanii au aflat si faptul ca ea nu a mai tinut legatura nici cu acesta. Ce s-a intamplat oare cu ea? Iata mesajele ei pentru fani:

Edina Francisca

September 14

“Buna seara , imi pare nespus de rau sa aud unele discutii despre mine pe-aici dar dupa cum spuneam si in emisiune lumea e libera sa spuna ce vrea si nu ma pot face placuta tuturor , cei ce ma cunosc , ma stiu cum sunt , am sa iau toate acestea ca si constructive pt mine ,Nu am prea intrat pe facebook din mai multe motive , doresc sa-mi continui si eu viata afara si sa incerc sa-mi recapat forta de a mege mai departe , detasandu-ma de lumea in care am trait atata timp , incerc sa continui de unde am lasat , sa-mi termin studiile si de ce nu sa-mi gasesc un job , nu pot spune decat sincere multumiri tuturor celor care au simtit alaturi de mine in aceasta emisiune , au plans , au ras si s-au bucurat impreuna cu mine , cuvintele mele poate sunt prea sarace sa va pot arata multumirea mea , am sa incerc sa-mi fac timp sa pot comunica cu d-voastra , o seara minunata va doresc !!!!”

September 24

“Buna seara!!! Of of of…iar aud vorbe ca nu intru pe facebook….Edina este nerecunoscatoare, este rea, figuranta….~NU~Edina are acum o viata! Din punctul meu de vedere competitia a luat sfarsit si cred ca am tot dreptul sa imi reiau viata lasata acasa timp de un an. Eu spre deosebire de alte persoane nu imi permit sa pierd timpul pe internet odata ce am acum alte prioritati (imi pare rau ca am aceasta parere si nu coincide cu parerile unora). Imi pare rau daca unele persoane cred ca este gresit sa-mi vad de viata, sa caut sa o fac cat mai usoara si placuta. Noutati nu prea am sa va ofer, voi continua facultatea si sper ca viitorul apropiat sa aduca “boboci” in viata mea. Inca odata imi cer scuze ca am o astfel de parere, si sper in continuare ca ma ve-ti intelege. Cine considera ca fac ceva gresit….Va pup si va doresc o seara placuta in continuare! Eu cu siguranta am! :* “.

14 comentarii la “Sunteti curiosi sa aflati ce le-a raspuns Edina fanilor sai dupa ce a fost acuzata ca este nerecunoscatoare?”

  1. 1
    Ramona Says:

    Bla bla bla…ea nu pierde timpul pe net pentru persoane care i-au bagat 360 de mil in buzunar, aici fiind inclusi fanii ei si leii lui Adrian. ce sa spun, diva nu are timp de nimicuri..si da, sa faca facultate ca sa nu mai scrie “ve-ti”. Urat comportament si urata atitudine. putea macar sa dea un mesaj general nu sa fie rugata de fanii ei sa vorbeasca cu ei. Oamenii care au investit bani in ea nu merita niciun salut sau multumesc? s-o fi terminat competitia dar sa nu uite domnisoara CUM S-A TERMINAT competitia! Desi Adrian nu a fost favoritul meu in aceasta competitie, doresc sa-l felicit pentru atentia si recunostinta de care da dovada fata de fanii lui.

  2. 2
    niky Says:

    pai cum sa aiba timp sa intre pe net sa vb cu fanii ei ,eu una nu-s dar macar din bun simt putea sa faca timp macar o ora pe zi
    sa vb cu lumea , dar cum numai are nevoie de lume si se vede cu bani in buzunar …..pacat k lumea a investit multi bani sa o voteze si nici mama ei numai are timp sa intre pe net . cum ziceam cand ai nevoie de ceva cauti cand nu ai nevoie de ceva nu cauti !

  3. 3
    Dana Says:

    NEINTERESANT-O!!!!! NU MAI SCRIE CA NE PLICTISESTI, BINE CA FANII TAI AU PUTUT SA STEA PE NET SA TE VOTEZE, PE TINE TE DOARE LA PALARIE, DU-TE FATA CA TU INCA VEZI VIATA ROZ!
    acum câteva secunde · Îmi place

  4. 4
    iulia Says:

    Bine zice Ramona….bai Edino,ai acum o viata ca fraierii si-au permis sa-si piarda timpul pe net sa-ti dea tie voturi ,sa te umple de bani ,ca acum sa ai ce fitzui ,”ocupato”.De la inceput te-am mirosit,nu te-am placut deloc,m-ai scarbit total,n-am inteles cum ai ajuns sa castigi,cei ce te-au votat regreta acum ca au facut-o.Ai un caracter infect!

  5. 5
    fan edina Says:

    Am fost Fan
    Edina si sunt foarte dezamagita de ea…

  6. 6
    melinda Says:

    Bravo Edina, imi place cum gandesti. Mult noroc in viata!!!

  7. 7
    gabriela Says:

    care fani?2-3 ca restul a dat mami la greu bani ptr.voturi ca sa cistige

  8. 8
    Ramona Says:

    Si drept dovada ca e cu nasul pe sus, ca sa stie toti fanii obsedati de un cuplu Edina-Adrian, ea nu a venit in seara asta la intalnirea lui Adrian cu fanii lui din Oradea. Poate se mai potolesc unii care umplu pagina lui Adrian cu filmulete si poze cu Edina. sa i le puna pe profilul ei, e de ajuns! El nu a vrut un cuplu cu ea si a stiut de ce.

  9. 9
    Talida Says:

    Ma bucur pentru fanii Edinei si lui Adrian, bravo Edinei ca ii trateaza asa. Acum abia ati realizat ca ati sustinut o falsa??? Asa va trebuie, Edina se bucura de toate cadourile voastre si de banutii vostri iar voi ati ramas cu buzele umflate, hahaha Leii din Japonia au ramas cu buzele umflate :) . Edinuta lor i-a dezamagit, Leilor trimite-tii un buchet de trandafiri din Japonia si sigur va v-a baga din nou in seama, un cadouas ceva. Daca vreti atentie trebuie sa ii trimiteti cadouase.

  10. 10
    Simona Says:

    Asa si ce daca a primit flori? alea s-au uscat si s-au aruncat. Au luat japonezii din banii tai? nu-i fac pe ei niste flori iar cadouri nu a primit foarte multe decat simbolice. Rezultatul final a fost cel asteptat, decat sa castige cocalarii sau mahalagioaicele, mai bine Edina, asa cum e ea de nerecunoscatoare. Japonezii au trimis flori la toti concurentii intr-o emisiune si unii au refuzat sa le ia asa ca nu mai vorbiti aiurea. la Edina nu e vorba de leii lui Adrian, care sunt fericiti ca Adrian vorbeste cu ei ci este vorba de proprii fani cu care ea nu vorbeste. Leii au obtinut victoria totala, nici vorba de buza umflata, poate altii umbla cu ea asa :) ) ce se intampla dupa competitie e treaba fiecaruia. Ii felicit pe japonezi pentru ca au sustinut cam 50% din emisiune pe umerii lor si antenistii cred ca plang acum dupa ei:))

  11. 11
    edina Says:

    o c*rvulita….

  12. 12
    diana Says:

    a vrut sustinere iar acum nu-i mai pasa….ce tare esti ,Edina ….

  13. 13
    ana Says:

    ta-m spus ca adrian o vrea pe claudea nu-i trebuesti nici sa-l spel pe picioare.

  14. 14
    Sara Says:

    Cine-mi spune si mie, ce face Adrian ? A fost in Oradea, tine legatura cu fanii ? E cu Claudia ? Cum arata Claudia, stiu ca e foarte tanara, cam de varsta Edinei.
    In ce o priveste pe Edina, e dreptul ei de a tine sau nu legatura cu fanii. Concursul s-a terminat si e dreptul ei de a-si continua viata cum crede ea de cuviinta. Va rog, daca nu cer prea mult, raspundeti-mi la intrebarile de mai sus

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free