Iata cateva poze cu Adrian in Timisoara. Afla unde va fi maine!


Adrian-mpfm

Adrian, fostul concurent Mireasa pentru fiul meu a plecat de astazi intr-un periplu prin mai multe orase din tara, pentru a-si cunoaste fanii. El a fost astazi in Timisoara. De maine, se afla la Arad. Punctul de intalnire va fi in fata Primariei intre orele 12.00-13.00.

Tot maine, Adrian si-a mai programat o intalnire cu fanii din Oradea, la ora 18.30. Punctul de intalnire este Piata Unirii din Oradea.

Alte orase in care va fi prezent Adrian sunt: CLUJ NAPOCA, MIERCUREA CIUC SI PIATRA NEAMT!

Acum va las sa va delectati cu cateva poze de la intalnirea din Timisoara.

adrian-mpfm-timisoaraadrian-timisoara


16 comentarii la “Iata cateva poze cu Adrian in Timisoara. Afla unde va fi maine!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    edina Says:

    mare vedeta se mai crede si asta….au mai fost asa ceva si in alte editii….,se poate numi “cel mai prost din curtea scolii’…

  2. 9
    mariana-pitesti Says:

    Otilia,pune-ne si noua poza lui Adrian cu Claudia Dandoti,te rugam.

  3. 8
    otilia/magda Says:

    Bravo Adrian,esti un adevarat domn! Iti respecti fanii,ii saluti in fiecare dimineata pe pagina ta de fb! Nu conteaza cu cine faci poze,ce daca sunt de varsta a3-a,am vazut pe fb tau ,fete,femei tinere si frumoase! Mi-a placut si poza cu Claudia Dandoti! Foarte frumosi amandoi!

  4. 7
    mariana-pitesti Says:

    Adrian,te-ai intalnit cu Claudia Dandoti?Ea este din Timisoara,te-a sustinut foarte mult,si avea sentimente fata de tine.

  5. 6
    Fabiana Says:

    dar Catalin, D&A nu s-au pozat si cu femei de varsta a treia sau cum? sau ce? femeile de varsta a treia n-au votat? numai aberatii. are si poze cu fete tinere stati linistite. acestea publicate de Raluca au fpst postate de respectivele doamne, Adrian nu a apucat sa posteze pe pagina lui pozele pe care le-a facut cu aparatul lui. Ciocu mic, competitia s-a terminat, e treaba lui cu cine se intalneste!

  6. 5
    felicia musca Says:

    ce moaca de badaran are ,pe maica-sa de ce nu a`purtat-o cu el ,ca sa vada si pe ea asa zisii fani

  7. 4
    mame stirbe... Says:

    bravo Adrian ai fost cel mai tare concurent intalnit la mpmm pana acum …..nu cred ca o sa mai apara vreunul ca tine m-ai tinut mult timp nemiscata in fata tv ceia ce nu mi-sa intamplat si n-o sa se mai intample Ai adus mult rating accesti emisiuni Tot ce-i frumops in viata sa ai parte esti un adevarat leu

  8. 3
    nutii gheatau Says:

    bravooooo, adi te iubim ne bucuram foarte mult pentru atentia care ne o dai in fiecare dimineata si seara pup adi

  9. 2
    dodo Says:

    Tot cu femei in varsta se pozeaza ca fetele tinere fug de el ca de ciuma…

  10. 1
    Fabiana Says:

    Ce obosit e si tot se straduieste sa-si multumeasca fanii! Bravo Adi! Leii au stiut pe cine voteaza. Esti recunoscator de cand ai iesit din competitie si asta nu poate decat sa bucure toti fanii tai!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free