Intrebarea zilei: Credeti ca Florentina il place pe Dragos?


florentina-19-septembrie-2012-mpfm2

Desi a declarat ca nu isi mai doreste sa fie nici macar amica cu Dragos, Florentina a dovedit prin atitudinea sa altceva. Mai multe dispute au aparut astfel intre fete si Florentina, legate de Dragos.

Florentina s-a aratat foarte sigura pe ea, dar in acelasi timp si foarte orgolioasa. Ea le-a spus fetelor “Daca il voiam pe Dragos, il aveam!”

Oare Florentina este geloasa ca Dragos ar putea alege o alta fata in locul ei? Credeti ca Florentina il place pe Dragos?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Intrebarea zilei: Credeti ca Florentina il place pe Dragos?”

  1. 6
    merry Says:

    Eu cred ca toti se grabesc sa faca cuplu pentru ca de acasa pleaca cu aceasta idee sa aibe cuplu ca sa nu fie eliminati, Dragos se grabeste, Florentina are cap frumos dar corpul….. picioarele prea subtiri fata de umeri . Florentina este cea mai scunda din casa. Cristina se potriveste cu Dragos este mai simpla mai frumoasa, Cornelia umflata la fata, rea.Florentina se potriveste cu Cosmin.

  2. 5
    Dora Says:

    Cred ca Florentina este o fata careia ii place ca baietii sa cam alerge dupa ea. A vazut ca Dragos este dezamagit de alegerea facuta, de prima intalnire si in loc sa nu arate ca o supara afirmatiile lui, ea s-a aratat foarte ofensata de reactiile lui. Are dreptate Cornelia cand ii spunea Florentinei ca “arata ca o femeie refuzata”.Reactiile ei l-au facut pe Dragos sa se arate si mai revoltat impotriva ei.Cred ca Razvan o place pe Corina si ar face cu ea un cuplu, doar ca amandoi mi se par cam timizi, neincrezatori in propriile lor puteri, asa ca Dragos va fi ales de o fata mai indrazneata(Lorena sau Cornelia), iar Corina va fi aleasa de Virgil(care este un tip ok).

  3. 4
    sara Says:

    Florentina este o fata draguta, finuta, educata. Merita mai mult decat ceea ii i-ar putea oferi Dragos. Imi pare rau ptr ea ca a intrat in colimatorul celor cei scorpii: cornelia, madalina, lorena. Dar, are un suflet bun si curat, iar Dumnezeu o va ajuta sa depaseasca acest moment greu. Curaj si succes Flori!

  4. 3
    Tilda Says:

    Tin pumnii pentru Ea, sa fie cum ii doreste inima. Era frumos ca Dragos chiar daca nu a ales-o pe ea pentru intalnire, putea sa-i ofera o floare. Ulterior a incercat sa repare greseala …dar Florentina a ramas cu “o seara neplacuta”, umilita,ranita. Si nu este dorita de mama lui Dragos….care tot o vrea pe Corina pentru fiul ei. Va fi greu.Situatia ei nu e confortabila deloc.

  5. 2
    mariana-pitesti Says:

    Este un pic din toate,dar ii pare rau ca el nu este precum ii este si chipul,avea mai multe asteptari de la el.

  6. 1
    nellu48 Says:

    desigur ca il place,dar a cam fost jignita de Dragos si acum cred ca Florentina a cerut intalnire cu el ptr a se razbuna intrun fel pe Dragos,vom vedea!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free