Dragos si Florentina, scantei de la prima intalnire!


florentina-dragos-mpfm2

Chiar inainte de a se cunoaste, Dragos a fost dezamagit de alegerea facuta, deoarece a considerat ca Florentina nu a fost entuziasmata sa il cunoasca. De aici au pornit mai multe controverse si cuvinte spuse la suparate, care ulterior i-a afectat. Dragos a fost atat de dezamagit de reactia Florentinei incat nu isi mai dorea sa mearga cu ea la intalnire.

Parerea Florentinei a fost “Dragos nu a reactionat in mod corect! Trebuia sa dea dovada de maturitate!”.

Cu toate acestea intalnirea a avut loc, iar cei doi au reusit sa aiba o conversatie civilizata. La intalnire Dragos a tinut sa ii marturiseasca Florentinei ca era dispus sa se opreasca la ea si ca in continuare cheia se afla la ea, in ceea ce priveste continuarea cunoasterii lor sau nu. Dar acest lucru nu a tinut mult, deoarece la scurt timp jignirile au continuat sa existe intre acestia.

Doamna Stefana l-a informat pe Dragos, ca dupa ce a ales-o pe Florentina, aceasta s-a aratat interesata de Alin, lucru care l-a inversunat si mai rau pe Dragos, care este o fire foarte geloasa.

In urma acestei intamplari, Florentina a crezut ca doamna Stefana a incercat sa il influenteze pe Dragos in privinta alegerii ei.

In ciuda tuturor celor intamplate, Florentina l-a ales tot pe Dragos pentru o a doua intalnire, in timp ce Dragos a ales-o pe Cornelia.

Credeti ca in ciuda divergentelor dintre ei, Dragos si Florentina s-ar potrivi pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Dragos si Florentina, scantei de la prima intalnire!”

  1. 1
    mariana-pitesti Says:

    Nu cred ca se potrivesc.Atat Dragos cat si Florentina sunt doi olteni ogoliosi.Dragos este gelos,prea mandru de felul cum arata,mai putin civilizat,mai putin educat,mai putin cult decat Florentina.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free