Legatura de prietenie dintre Dragos si Ionut s-a rupt!


ionut-dragos-mpfm

Pe ultima suta de metri de concurs, Dragos si Ionut au rupt legatura de prietenie. Cei doi au considerat ca in ultima perioada nu s-au mai sustinut reciproc in problemele pe care le-au intampinat in relatiile pe care le au, lucru care i-a indepartat si mai mult. Odata cu racirea relatiei de prietenie dintre cei doi baieti, si partenerele acestora s-au indepartat una de alta.

Din punctul de vedere al Alexandrei, distantarea celor doua cupluri s-a produs in urma disputei pe care doamna Gabriela a avut-o cu doamna Niculina.

Cum credeti ca s-a ajuns aici si de ce Dragos si Ionut nu mai sunt prieteni?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Legatura de prietenie dintre Dragos si Ionut s-a rupt!”

  1. 9
    Nainy Says:

    Ionut = timorat, devotat, naiv.
    Dragos = stapan pe sine, nepasator, smecher.
    Ionut, daca este sa ne luam dupa ceea ce spun ei acum, dupa ce s-au racit relatiile, s-a cunoscut cu Dragos la preselectie si, fiind din acelasi judet si din sate apropiate, cum era de asteptat, s-au apropiat si ei. Un troc au facut ei, indiferent ca recunosc sau nu, dar cel TIMORAT (Ionut) in fata STAPANIRII DE SINE pe care o afiseaza maidanezul, iluzia superioritatii dandu-i-o bantuielile lui prin strainataturi si convingerea ca romanii, unii dar si acestia naivi, cand aud ca cineva lucreaza in strainatate, indiferent ce, prind o asa deferenta fata de ei de parca ar fi cine stie ce magnati…
    Ionut, DEVOTAT, precum omul de la tara, este in stare de orice sacrificiu pentru persoana pe care o considera prietena si cu care a facut sau nu un troc , trece usor peste “NEPASAREA” acesteia, in cazul nostru a maidanezului.
    Ionut, NAIV, “calitate” expoatata de SMECHERUL de maidanez, plus cele de mai sus, au dus la despartirea lor, la care s-au adaugat si sfaturile din umbra si invidia fata de cei doi a grasanei din Leordeni.

  2. 8
    Nuty Says:

    Marieta, cum adica sa/ti pui soacra la respect de la inceput,nu ti se pare ca respectul ar trebui sa fie reciproc? ca sa fii respectata de soacra,tu, ca nora in primul rand trebuie sa respecti pentru ca esti ca si fiica ei, respecti pe socrii tai din respect pentru sotul tau ………..eu sunt nora…te pup!

  3. 7
    MONA Says:

    nu au fost prieteni decat cat s-au ajutat la puncte ca sa castige foloase,in rest falsi si ipocrizie cat cuprinde iar rautatea se vede pe fete si le iese prin pori iar ranjetele lui dragos si grimasele gabrielei se vedeau caci se dadea prim plan cu ei mereu.adrian mare dreptate ai avut ca acu isi da in cap si ala se infoaie ca is pe loc 1 si nu se stie cine va castiga.publicul va decide.edina o finuta si educata mi-a placut mult si am sustinut-o si votat ca merita iar marioara si adrian niste oameni simpli,corecti care isi spun parerea in fata,ii felicit caci au avut multe de patimit in concurs si aveau mare dreptate de fiecare data.

  4. 6
    Petrea Ana-Maria Says:

    Nici nu avea cum sa tina relatia lor de prietenie pentru ca sunt firi total opuse si au conceptii de viata diferite. Ionut este un baiat educat, cu foarte mult bun simt -pe cand Dragos cam ce a vazut in familie aia a facut. Nu cred ca Alexandra se va intelege cu d-na Gabriela vreodata si nu cred ca dupa aceasta competitie Dragos si Alexandra vor ramane impreuna!

  5. 5
    Monica Pitesti Says:

    Mai bine mai tarziu decat niciodata, Oane !!! Nu este ceva placut atunci cand consideri pe cineva ca-ti este aproape, apoi urmeaza marea dezamagire. Din pacate se intampla in vietile noastre, ale tuturor. Ionut fusese avertizat de un prieten a lui Dragos, nu a tinut cont de sfaturi, a mers inainte si acum este…dezamagit !!!

  6. 4
    Tilda Says:

    Care prietenie? Ionutu saracul a facut jocul lui Dragos care a tinut langa el pana cand avea nevoie de o “sluga” langa el in casa cine sa aproba si un prost care nu gandeste.Imi aduc aminte cand Ionutu era lider si punea el lider mare pe Adrian sa faca curat in baie si cei doi”prieteni”(atunci se intelegeau excelent)Dragos si Ionutu mergeau supa Adrian peste tot si radeau de el,vizibil au provocat faceat misto din el si erau in al saptelea cer ca Adrian facea ce a spus liderul. Dragos a stiut ca este numai o coalitie de interes,pana cand este nevoie, iar prostul a crezut ca ca sunt prieteni.A fost o alta bataie de joc a lui Dragos.”Ma respecti, te respect”zicea mereu maidanezul.Eu asa stiu ca “Te respect ca sa fiu respectata” Alta:” esti om cu mine sunt om cu tine”.Adica?Daca nu faci ca mine te calc fara sa clipesc?sau cum?

  7. 3
    LAURA Says:

    IONUT AI FOST PREFERATUL MEU LA INCEPUT,DAR DE CAND LA/I SUSTINUT PE DRAGOSELU CU MASA,NUUUUUUUUUU,AM TRECUT DE PARTEA LUI ADRIAN,CHIAR DACA MA REPET,LA ATATEA BARFE ,RASETE PE SUB NAS,JIGNIRI SI MULTE CELE CE AR FI TREBUIT ADRIAN SA FACA,SA MULTUMEASCA SI SA SARUTE MAINILE PRINTESELOR DE VARZA ACRA…
    E CAM TARZIU CAND TI/AI DAT SEAMA DE FAM.BADICIOIU,DAR MAI BINE ACUM SI PTR.DELICIUL NOSTRU,UNA CAND SE DEZVALUIE IN CONCURS SI ALTA ERA AFARA.
    CATA RAUTATE,INVIDIE,PREFACATORIE,CE GRIMASE AU GABRIELA SI FIUL,NU REUSESC SA MASCHEZE NIMIC,TOATA INVIDIA LE IESE PRIN FATA.
    GABRIELO UNDE E ROCHIA DE SOACRA ,ROSIE CU CARE II FACEAI NECAZ LUI D.MARIOARA…NICI CU 5 ROCHII,DE CE CULORI VREI TU NU VEI AVEA PREZENTA D.MARIOARA,IAR FIUL TAU CU TOATE TATUAJELE NU ARE CUM SA AJUNGA NICI LA COTUL LUI ADRIAN.
    CINE ESTE OM DE CALITATE SE VEDE DE DEPARTE.

  8. 2
    marieta Says:

    …. mda, e o povestioara de copii, o idila, o ceva ce nu stim noi. POate ca ei se iubesc, si noi , cei din afara vedem altfel viata lor de dinauntru. Cit despre soacraaaa, haide-ti fetelor nu fiti rele. Stim f. bine ca soacra si cu nora nu se vor iubi in veci. Si e mai bine sa-ti pui soacra la respect de la inceput , decit sa o ligusesti. E jenant sa vezi un astfel de tablou ca uite ce exemplu de nora cu soacra. Sa nu credeti ca ” dragostea ” Monicai ptr. soacra sa este ca o floare, ca un trandafir. Stai sa vezi cind incep sa-i ” cada petalele ” , si soacrei si lui Ionut abia acasa se va vedea adevaratele probleme. Poate ca Ionut, sa fie el , am blegut si sa o accepte pe Monica cu defectele ei. Poate , nu stim. Se ascute lupat ptr. BANI . Doar banii sunt singura miza. Numai ca si aceia vor fi impozabili. Ma gindesc , Ei stiu acest lucru ? ? ! Vor ramine nu cu foarte multi bani , dupa atata amar de vreme, insulte si degradari umane !

  9. 1
    mary Says:

    pai ce sa mai zicem bn ca ia zis Ionut tot ceea ce avea de zis si sper ca lumea sa vada intradevar oricum eu sunt profund dezamagita de ei(alexandra si dragos) si d-na Gabriela are dreptate ca din mata blanda care era Alexandra akm e o scorpie cum poti manca la masa alaturi de iubitul tau si soacra ta sa manance afara si sa mai stai si asa linistita?asta spune multe despre educatia si caracterul unui om……

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free