Peste 10.500 de vizitatori unici au accesat ieri site-ul NPM.RalucaNeagu.ro!


grafic-crestere

Ieri, 22 august 2012, peste 10.500 de vizitatori unici au fost prezenti pe site-ul www.npm.ralucaneagu.ro!

Vizitatorii au provenit din Romania intr-o proportie de peste 50%, iar restul de 50% au provenit din urmatoarele tari: Italia, Spania, UK, USA, Moldova, Germania, Belgia, Franta, Austria, Canada, Grecia, Irlanda, Suedia, Portugalia, Danemarca, Cipru, Olanda, Elvetia, Japonia, Norvegia, Turcia, Ungaria, Israel, Republica Ceha, Malta, Rusia, Coreea, Emiratele Arabe Unite, Australia, Finlanda, Jersey, Polonia, Slovacia, Algeria, Croatia, Hong Kong, India, Irak, Iordania, Kuweit, Luxembourg,  Malaysia si Serbia.

Avem fani de peste tot din lume, lucru care ma face sa va multumesc pentru faptul ca sunteti alaturi de noi si va invit sa ne urmariti in continuare! Fara ajutorul vostru, nu am fi ajuns unde suntem acum!

Va multumesc din suflet, tututor! :*

By Raluca

6 comentarii la “Peste 10.500 de vizitatori unici au accesat ieri site-ul NPM.RalucaNeagu.ro!”

  1. 6
    Nainy Says:

    Multumim, stimata doamna pentru gazduire si pentru trierea pe care ati facut-o si care ne-a dat posibilitatea sa pastram decenta acestei case pe care, desi temporar, ne-ati oferit-o cu dragoste!

  2. 5
    MARIA 62 Says:

    Multumim! Raluca Neagul pentru acest site-ul minunat care au comentat si au scris cele mai frumoase pamflete.Va urez multa sanatate si sa ne reantalnim si la alte editii,dar mult mai frumoase decat aceasta care a fost.

  3. 4
    Monica Pitesti Says:

    Felicitari, Raluca Neagu si la mai mare !

  4. 3
    Tilda Says:

    Felicitari Raluca Neagu! Nu este intamplator! Ai un blog minunat!

  5. 2
    LAURA Says:

    NOI MULTUMIM CA DATORITA OAMENILOR DE CALITATE CA VOI PUTEM URMARI SI NOI EMISIUNILE DIN TARA NOASTRA DRAGA,CHIAR DACA NU TOT TIMPUL NE SATISFAC.
    EU AM URMARIT TOATE EDITIILE NPM, IAR LA ACEASTA EDITIE,PAREREA MEA PERSONALA,CA TOATA VINA O POARTA PREZENTATOAREA,MARE DIFERENTA DE MODELARE,NU AM NIMIC PERSONAL CU MIRELA,ESTE FRUMOASA,A MODERAT BINE EMISIUNEA DE LA FAVORIT,ERA NEVOIE DE OM CA EA,IMI PLACE CUM CANTA…DAR AICI NU,NU ESTE CEEA CE NOI ASTEPTAM,SE VEDE PE FATA CUM SUSTINE PE UNII SI RADE PE FATA DE CEI CARE NU/I SANT PE PLAC.
    GABRIELA CRISTEA PTR.MINE A FOST OMUL POTRIVIT…BAFTA IN CONTINUARE.

  6. 1
    Florina-Braila Says:

    ADRIAN PRICOPE, marele castigator !!! pt ca a fost unul, contra tuturor Aici nu o includ si pe mama lui care nu-mi place prea mult la fel cum nici d.na Gabriela nu-mi place pt ca si-a surclasat propriul fiu prin prostia cuvintelor debitate,iar acum pe ultima suta de metri, observ ca mamele se iau la intrecere in greseli comise pt a-si apara fiii si care de fapt i-i regreseaza,aici fac aluzie si la d.na Niculina care vorbeste fara noima turuind vorbe fara inteles, mult si prost La capitolul mame, singura care-i realista, diplomata si rezervata-n pareri,mi se pare d.na Lena mama lui Octavian

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free