Gabriela Cristea Toader, salariu de 25.000 euro la Kanal D!


gabriela-cristea

Plecarea Gabrielei Cristea de la Kanal D declanşează un scandal de proporţii! Vedeta se plânge că a fost dată afară, dar surse din Kanal D susţin că Gabi a primit o altă ofertă, pentru un show de weekend, însă nu i-a convenit salariul.

Ea a fost întotdeauna una dintre cele mai piperate vedete de televiziune de la noi. Când prezenta „Noră pentru mama”, fosta vedetă Playboy primea lunar 25.000 €. Între timp, bruneta a primit pe mâini un show matinal, „Draga mea, prietenă!”, dar nu i s-a tăiat din leafă.

Miercuri, însă, bruneta a rămas şi fără emisiunea de dimineaţă. Şi a răbufnit, atacând furibund, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe foştii şefi. Ea susţine că a fost dată afară printr-un SMS, pentru că era „prea scumpă”.

La rândul lor, reprezentaţii Kanal D contraatacă şi spun că vedeta nu a fost dată afară: „Nu a fost o concediere, ci un contract încheiat”. Mai mult, surse din televiziune ne-au spus că SMS-ul primit de Gabriela conţinea chiar şi oferta de a face un nou show, mai precis unul de weekend.

„Gabi era aşteptată să-şi renegocieze contractul, dar s-a dat lovită. A fost, practic, de negăsit, fiind în vacanţă! I-au făcut o ofertă, ea trebuia să dea răspunsul, dar n-a făcut-o. Iar în acel SMS i s-a oferit o altă emisiune, nu a fost concediată”, au mărturisit, pentru Click!, surse din Kanal D.

De remarcat că, cel care îi negocia întotdeauna contractele prezentatoarei era chiar soţul ei, afaceristul Marcel Toader. Contactată de rerporterii Click!, Gabriela Cristea a răspuns: „Vă spun eu cum s-a întamplat totul. Am plecat joi din ţară, în Malta. Cu o zi înainte ne-am întâlnit să negociem. Urma să ne revedem mâine (azi, n.r.). Ei trebuiau să-mi facă o propunere. Negociam salariul. Nu am mai primit nici un mesaj, decât cel de concediere”.

Cristina Cioran şi Paula Chirilă i-au luat locul!

Chiar în ziua în care Gabi Cristea susţine că a primit „SMS de concediere”, Kanal D a remis un comunicat prin care anunţa noile prezentatoare ale show-ului „Draga mea, prietenă”: „Cristina Cioran şi Paula Chirilă prezintă emisiunea «Draga mea prietenă», din 3 septembrie.

Sursa: click.ro

7 comentarii la “Gabriela Cristea Toader, salariu de 25.000 euro la Kanal D!”

  1. 7
    mary Says:

    Cele care o critica pe Gabriela nu cunosc relatia ei cu parintii. Nici un parinte adevarat nu-si ia copilul de mana si-l scoate pe usa imbracat in papuci de casa si o rochita subtire. Asa a facut mama ei cu Gabriela si voi vreti sa mearga si sa planga acum. Nu se poate. Gabriela a dorit sa lucreze la televiziune si in acelasi timp sa faca facultatea ,mama ei nu a dorit sa o ajute cu acest lucru. Cine este vinovat?

  2. 6
    anisoara manole Says:

    cam prea aroganta,si-ameritat soarta,poate chiar lacrimile celor dragi au ajuns-o ,n-am inteles-o niciodata reactia ei de la decesul mamei sale

  3. 5
    florea Says:

    Daca cu mama ei a procedat asa cu alte persoane ce face?

  4. 4
    Monica Pitesti Says:

    Ma numar printre cei care nu am fost de acord cu atitudinea afisata de Gabi la moartea mamei sale. Am judecat-o raportand-o la cum as fi procedat eu. Da, eu as fi iertat ! Ea stie ce a fost in familia din care provine.
    Ceea ce am remarcat atunci, era foarte trista. Cred ca a suferit ! Era si firesc!
    Nu-i pot detesta calitatea de moderatoare. Este foarte buna desi la un moment dat cam supara si ea cu desele OK si , cel putin mie, care niciodata nu am vazut o emisiune cap-coada, mi se parea uneori destul de aroganta.

  5. 3
    Nainy Says:

    Rica, macar de la tine am pretentii, nu acuza fara sa stii ce-a fost cu adevarat si nici ca, nevazuta de nimeni, nu i-a aprins poate mii de lumanari mamei sale. Rica, esti activa, esti isteata, esti corecta si te rog sa fii la fel si acum!. Te pup!

  6. 2
    Rica Says:

    Este o buna moderatoare dar ma intreb si eu mai oameni buni la 25000 de euro salariu pe luna nu s-a dus sa aprinda o lumanre mamei ei sau sa-i dea un pachet de pomana?

  7. 1
    gina Says:

    foarte bina este plina de ia si nu merita nici o emisiune sa sufere toata viata sa nu uitam cum sa purtat cu mama iei dumnezeu nu doarme va plati toata viata blestemul mamei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free