Experienta unui reality-show matrimonial, descrisa de concurentii Mireasa pentru fiul meu!


concurentii-mireasa-pentru-fiul-meu

Acum aproape un an, reality showul “Mireasa pentru fiul meu deschidea portile noii sale generatii de concurenti care faceau primii pasi intr-o adevarata aventura, o experienta de viata pe care foarte putini au curajul si sansa sa o traiasca. Au avut parte de emotie, de iubire, de distractie, dar si de momente de tensiune, iar maine isi vor lua ramas bun de la casa care i-a gazduit in tot acest timp. A mai ramas doar o zi pana ce telespectatorii vor afla care este deznodamantul acestui sezon, cine sunt finalistii, dar si marii invingatori. Sambata aceasta, de la ora 14.00 si de la ora 17.00, cei de acasa vor putea urmari cea mai spectaculoasa dintre galele “Mireasa pentru fiul meu”.

Cum poate fi descrisa experienta de a fi parte dintr-un reality show, de a fi filmat pe tot parcursul zilei, cum i-a schimbat aceasta experienta, acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care acum concurentii “Mireasa pentru fiul meu” pot da un raspuns.

“In primele luni de la intrarea mea in Casa Mireasa pentru fiul meu am simtit ca-mi lipsesc parintii, prietenii, apropiatii. A trebuit sa ma acomodez cu regulile de aici, insa acum, dupa 11 luni si jumatate, simt ca normalitatea pentru mine este aici si nu afara, iar acest lucru se datoreaza faptului ca m-am obisnuit cu tot ce inseamna reality-show! Toata aceasta perioada a fost pentru mine una de autocunoastere” povesteste Alexandra.

La randul ei, Edina isi aminteste de primele momente in cadrul reality showului si adaptarea la faptul ca urma sa fie filmata pe tot parcursul zilei.

“Ideea de a fi filmata in permanenta la inceputul competitiei mi s-a parut a fi putin inconfortabila, insa cu timpul mi-am dat seama ca, de fapt, tot ceea ce traim aici se intampla si in exteriorul casei si singura diferenta este faptul ca toate actiunile noastre sunt vazute de o lume intreaga. Sa traiesti sub ochii a milioane de telespectatori este si frumos, dar in acelasi timp si greu. Pe parcurs observi ca nu toata lumea gandeste ca tine, ca intentiile tale nu sunt percepute intotdeauna asa cum ti le-ai dori, dar sunt persoane care traiesc si simt la randul lor tot ceea ce traim noi aici”

Reactiile telespectatorilor l-au surprins pe Ionut: “Am ramas uimit cand am iesit afara si oameni pe care nu i-am vazut niciodata m-au oprit, m-au felicitat si mi-au spus vorbe frumoase. Au spus ca ne iubesc si ca de multe ori pleaca de la serviciu pentru a urmari emisiunea. Sunt fericit ca nu am pierdut un an degeaba. Aici am gasit-o pe Monica pe care o iubesc si cred ca o sa avem o viata frumoasa impreuna”.

Cele mai frumoase amintiri pentru Dragos din casa Mireasa pentru fiul meu tin de Alexandra si la fel ca si Ionut spera sa fie alaturi de fata pe care a intalnit-o in cadrul reality showului pentru toata viata “Cea mai frumoasa amintire este atunci cand am cucerit-o pe Alexandra. Sper sa facem o nunta frumoasa cat mai curand” spune Dragos.

Au castigat o experienta de viata spectaculoasa, oameni alaturi de care poate isi vor petrece restul vietii, iar lucrurile care le-au lipsit pe parcursul acestor luni precum televizorul, internetul sau telefonul par acum minore. “Obiectul care mi-a lipsit cel mai mult este chiar cheia de la masina. Mi-ar fi placut sa pot conduce” marturiseste Monica. Insa ca si alti concurenti, Monica povesteste ca a meritat aceasta experienta unica, schimband-o in bine. “Ne-a schimbat perceptia despre viata, in general! Am ajuns sa fim mult mai toleranti si sa ne dam seama ca putem schimba mediul in care convietuim” spune Tavi. “Pentru mine intregul show a fost o provocare, am invatat ca trebuie sa-mi asum absolut tot ce spun si ce fac” completeaza Andrada.

In preajma editiei finale de sambata, emotiile cresc din ce in ce mai tare pentru ei. In curand isi vor lua ramas bun, iar in casa Mireasa pentru fiul meu va sosi o noua generatie de concurenti. Dupa inedita experienta de aproape 12 luni sunt in masura sa dea cele mai bune sfaturi celor ce vor veni. “In primul rand sa fie cinstiti si corecti, sa creada in ei si sa aiba coloana vertebrala indiferent de situatie. Scopul lor sa fie dragostea!” spune Adrian.

Telespectatorii se vor putea intalni cu cei opt concurenti sambata aceasta, de la ora 14.00 si de la ora 17.00, in cadrul spectaculoasei editii finale la Mireasa pentru fiul meu. Din toamna, un nou sezon al emisiunii va lua startul la Antena 1.

Sursa: a1.ro

Un comentariu la “Experienta unui reality-show matrimonial, descrisa de concurentii Mireasa pentru fiul meu!”

  1. 1
    Florina-Braila Says:

    ADRIAN castigatorul ! DRAGOS- LOCUL 2 ! Cuplul favorit: MONICA-IONUT !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free