“Andrada noastra” – poezie


andrada-mireasa-pentru-fiul-meu

Kmy Cami ne-a trimis urmatoarea poezie intitulata “Andrada noastra”.

Andrada noastra frumoasa,
Andrada noastra generoasa,
Zice ce are de zis…
Fara niciun compromis!

Fata noastra cea fasneata,
Andrada noastra isteata,
Ea este si generoasa,
Andrada noastra frumoasa!

Andrada nu se razbuna,
Voteaza fara ranchiuna,
Andrada e-o fata dreapta!
E o fata inteleapta.

Andrada poate sa fie
Nebunatica, zglobie,
Simpatica si draguta,
Eleganta si finuta.

E dulcica si cuminte,
Fata noastra nu ne minte !!!
Ea nu-i artificiala!
E naturala, normala.

Spune totu-asa firesc,
In elanu-i tineresc…
Ea nu este ipocrita!
Andrada-i fata cinstita!

Cine, orice-are de spus…
Andrada-i cu fruntea sus!

24 comentarii la ““Andrada noastra” – poezie”

  1. 1
    Angelica L Says:

    Kmy Cami esti foarte realista

  2. 2
    otilia/magda Says:

    Andrada voastra-i guraliva/
    E spurcata si parsiva!
    Cand apare pe ecran
    Inchid tv-ul si -mi caut de treaba!!! E realista a naibii,cand incepe sa vorbeasca,uita sa mai puna frana la botul ala cat o ciuperca uriasa! Intra peste d-ul Costel,peste d-na Marioara,nu are respect pt nimeni! hai lasati-ma ca mi-e sila cu aceasta creatura,fara educatie si recpect!

  3. 3
    Luuy Says:

    Doamne dumnezeule ,nu mai pot sa o suport pe aceasta mahallagioaica care a spalat wc-uri in strainatate,spunind sora unicata ca a fost plimbata prin toata Europa,se hraneste din cearta,botoasa guraliva,tiganca din satra acolo iti este locul,rusine celor care a educat-o.Mars acasa tiganca ca ne-ai plictisit.

  4. 4
    Nainy Says:

    Astazi tata din Mioveni, spalatoare de WC-uri, a dat inca o mostra de buna crestere, in stil tiganesc. Printesa WC-urilor carcalite, nu spalate, de o ingalata mincinoasa si obraznica si-a adus si astazi “contributia” la bunul mers al emisiunii. Idioata mai esti, printesa WC-urilor!

  5. 5
    Alina Says:

    Andrada este o tipa foarte antipatica , nu imi place deloc de ea … se crede perfecta .. sa se mai uite in oglinda !! :) )

  6. 6
    maria Says:

    Poeto uita-te la cea pe care o sustii si vezi cum vorbeste cu o telespectatoare in varsta chiar acum. Este de o obrtaznicie si un tupeu fara margini si pe deasupra lingusitoare. Tine cu Dragos si Ionut ca ii este frica de ei. Nu merita sa planga Andreea pentru un asemenea caracter de fata.
    Si nu stiu unde ii este frumusetea: ii intra nasu-n gura, niste maini butucanoase, mica de statura, dinti urati ?

  7. 7
    miky Says:

    ce poezie “”basita” !la fel ca si personajul principal!bleahh!!urata esti si nesimtita!nu mai zic de mahalagioaica!ai vazut ca ai scazut in voturi si ai inceput iar cu aiurelile tale ,ca doar vine finala!urat caracter!

  8. 8
    nuty Says:

    Cami draga poezia e draguta,n/am ce zice dar nu pentru Andrada, in nici un caz, ai vazut emisiunea de azi?…..pai …. nu prea se leaga, nu prea se potriveste, mai analizeaza nitel comportamentul ei si reactiile de aici si de pretutindeni……..

  9. 9
    Cristy Says:

    Intradevar Andrada este o fata simpatica si sincera,cred ca cea mai sincera de acolo.Sunt sigur ca cei care o jignesc sau o insulta,sunt fani Adrian,pt ca doar ei stiu sa-si exprime opinia in acest mod.Merita sa prinda tabloul final.Ea face toata emisiune,uneori doar pt ea urmaresc emisiunea!eu votez Andrada de fiecare data!

  10. 10
    otilia/magda Says:

    Poeta e din familia Buzatei,nu se explica,…sa o lauzi pe gurista de Handrada!

  11. 11
    mariana-pitesti Says:

    Astazi,imi venea sa sparg televizorul,cand am vazut cum il provoca pe Adrian si pe d-na Marioara.A prins curaj decand i s-a dat acea suma de bani,este inuman ca ea sa-si pastreze suma de bani si Andreea de exemplu, care este de la inceputul emisiunii,poate pierde suma de bani.Deja se uita cu dispret la colegii ei parca vrea sa le spuna “v-am facut-o”,cred ca si supararea Monicai este tot din acest motiv,insa nu vrea sa spuna.

  12. 12
    ana Says:

    sclemberista din mioveni se da din nou in spectacol ieftin ,tiganca naibii ,janghinoasa DREACU

  13. 13
    SILVIA Says:

    cum dr*cu frumoasa aratarea asta?nu ai vazut ce picioare de muiere rea cu par pe limba are?omul se mai cunoaste ce suflet are si dupa picioare,se bitiie cind merge exact ca o matracuca,botul il are mare dupa cum ii este vorba,plina de rahat de mahala ,zici ca e boschetara,si nichita era mai cu bun simt .femeiusca asta nu o sa scape nebatuta de barbasu cind s-o marita pt ca nu sa nascut barbatul inca, care sa suporte asa ceva,o sa ramina fara dinti foarte repede,posibil in luna de miere.

  14. 14
    rusine antana 1... Says:

    tiganca ordinara ……..mergi la spalat de wc incotinuare…ia-o de mana pe dama de companie Alexandra si pe experta de Gabriela in spalat babe la c.r si kk si fuga in Ital;ia

  15. 15
    intransigentul Says:

    STA,FUTU CUM NUMESTE EA PE CEI DIN STAF CU AJUTORUL GASTII AU REUSIT SA O OMENEASCA CU BANUTII CASTIGATI CU GURA.UN PROFESOR UN DOCTOR UN INGINER E. T. C.NU CASTIGA ATAT PENTRU CATEVA REPLICI REPETATE CU URA, CU DESTRABALARE SI TUPEU ADRESATE UNEI FAMILII SI UNEORI MULTOR TELESPECTATORI PE CARE I SFIDEAZA ,IRONIZEAZA.E JALNIC DAR ASTA PROMOVAM .PLATIM NEMUNCA MEDIOCRITATEA IPOCRIZIA CALAREALA ,STATUL CU PICIORELE PE PERETI MAHALAUA.RUSINE A1.

  16. 16
    mia Says:

    cred k toti telespectatorii s-au saturat de scandalul pe care l-a provocat ANDRADA in cele 7 luni de kd e in casa nfm-ului.sper din toata inima ca in sezonul urmator sa nu mai avem asemenea specimene k nu ar avea rost sa ne uitam la astfel de emisiune!acum vrea s-o elimine pe andreea care e de la inceput?rusine sa-i fie k nicio concurenta nu a facut ce fc ea cu o mama si mai ales cu o telespectatoare in varsta.halal educatie!!!

  17. 17
    Manuela Pitesti Says:

    rusine acestei fete destrabalate ,care nu are nici un dumnezeu ,rusine este chiar odioasa ,sa vii pe un post de telev si sa dai din gura ca proasta este josnic ,este inadmisibil ce tupeu poate avea aceasta mahalagioaica ordinara ,tupeu infect rusine surorii unicate ,rusine familiei …..

  18. 18
    Manuela Pitesti Says:

    Unde sunteti fam mahalagiaicei??acum cine a mai jicnit o??tot Adrian ,sau el nu are voie nici in casa ,nici afara ,cine este aceasta creatura rara de i interzice ea unde sa stea Adrian ,unde sa se uite,.Acum nu mai veniti pe la tv ?va este rusine cu tupeista obraznica??pai ar trebui sa va fie mare rusine cu aceasta dobitoaca ,care se pare ca nu e in deplinatatea facultatilor mintale sa stiti.Rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  19. 19
    evi Says:

    Alooooo parintiii buzatei ,daca stiati ca aveti o asa proasta la usa casei de ce a ti mai lasat o sa vina le le televizor ,sa si etaleze mai bn prostia? nu am mai intalnit in viata mea asa spurcaciune de fata tanara ,cu asa gura de mare ,doamne multi prosti ai lasat pe lumea asta .Unde este educatia aleasa de care facea unicata vorbire,unde sa educat in anglia prin wc ..sa votam sa iasa petarda asta expirata afara mai repede ,huuuuoooo

  20. 20
    Violeta Says:

    Te contrazice Solomon cu una din pildele lui din biblie : “Mai bine este a vietui cu leul impreuna, sau cu sarpele in pustie, decat a trai cu femeia cea rea de gura si certareata”.

  21. 21
    Ana Bratu Says:

    Cata rautate zace in unii oameni ! chiar nu va e rusine sa batjocoriti atata o fata ,care e sincera si spune cu mult curaj adevarul ? Se vede ca sunteti de partea mojicului si a mamei lui ,niste indivizi falsi,ipocriti ,mincinosi,care au jignit pe toti concurentii si care au cersit fara rusine cadouri de la voi. Nu stiu ce vedeti la holteiul de 31 ani si la balabusta analfabeta de muma-sa. Nu am avut intentia sa jignesc ,dar comentariile voastre m-au adus in aceasta stare.

  22. 22
    anonim Says:

    Andrada mahalagioaica naibii de ce nu recunosti ca tiganca de Gabriela la o emisiune in direct ti-a promis ca iti da 5000ron.Sa-ti fie rusine,de asta ii rozi de cur pe Adrian , Marioara,Andreea si Edina,centurista imputita ce esti.ANA IA-O DE NORA daca iti place asa tare de ea,eu unul as lega-o in locul lui GRIVEI ca numai la latrat se pricepe,cateaua turbata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. 23
    Ana Bratu Says:

    asa este, imi cer scuze.

  24. 24
    anonim Says:

    Andrada si Alexandra mincinoase si barfitoare de cea mai joasa speta.Vorba proverbului”cine se aseamana ,se aduna”!SA VA FIE RUNINEEEEEEEEEE!!!!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free