Prietenia


Tilda ne-a trimis urmatorul video, cu mesajul “Cateva ganduri frumoase, sper sa va placa”.

7 comentarii la “Prietenia”

  1. 7
    Manuela Pitesti Says:

    Frumoasa melodie, foarte frumos mesajul Tilduta noastra ,esti f f deosebita ,delicata multumim frumos .Pupici multe insotite de urari de bine!!!

  2. 6
    Tilda Says:

    mariana-pitesti, ma bucur ca ti-a placut clipul.Eu incerc totdeauna sa ma inteleg cu toata lumea ,daca vad ca cineva ma place, ma vrea eu sunt deschisa. Nu fortez niciodata relatie cu persoane pe care le simt ca nu prea avem mai nimic in comun,insa cu siguranta ca respect parerile lor.Totul trebuie sa vine de la sine:simpatia,prietenia,atunci este sincer. Multumesc cuvintele frumoase.

  3. 5
    mariana-pitesti Says:

    Frumoasa melodia si frumos mesajul,multumim Tilda, esti o persoana deosebita,cred ca esti o fire sensibila,romantica.Iti urez tot binele din lume.

  4. 4
    Tilda Says:

    Nuty , MULTUMESC. Cuvintele tale inseamna mult pentru mine.Am observat ca de multe ori ne gandim la fel .Am intrat pe site,inainte sa scriu parerea mea, am citit cele postate deja si de cateva ori am avut surpriza ca deja era scris de tine. Ma bucur ca ti-a placut clipul .

  5. 3
    nuty Says:

    Tilda, foarte frumos, multumim, asa este, eu raspund ca asa este pentru ca asa simt si cine intelege mesajul pe care l/ai postat se regaseste in el,eu nu prea am fost vorbareata,m/am infuriat de cateva ori si/mi pare rau dar a meritat sa conversez cu cateva persoane de aici, atat cat am putut si mi/a facut mare placere, poate undeva….candva…..in tren, la mare ,la munte, ntr/o biserica,nu stiu, oriunde o sa cunosc intamplator pe cineva dintre voi, stiti voi care…….asa ,pur si simplu, stand de vorba si pomenind de aceasta emisiune , fiind singura care/mi va ramane in minte multa vreme……te pup pentru ca/mi esti draga.

  6. 2
    Luuy Says:

    Ionela aveti dreptate in legatura cu circul facut de aceasta corturauca,spalatoarea de wc-uri in strainatate,asa se practica in satra,unde-i sora unicat sa o ia acasa ca deja ne duce la disperare pe noi telespectatorii,otiganca de Mioveni cu buzoaiele ca ventuzele,intradevar este platita de maidanezi sa-l provoace pe Adrian si d-na MArioara.

  7. 1
    ionela Says:

    Vai , vai iar mahalagioaica de Andrada si-a inceput circul. se simte datoare fata de cei care i-au acordat puncte pentru a cersi cei 20000 lei . Foame mare pe aceasta vaduva ( nume de familie de romi- nu sunt contra acestei etnii ).Mare păroblema ca Adrian a intrat sa vada cine merge la analize. nu era ceva normal ca toti sa fie curiosi cine vrea sa mearga la analize ? de ce nu ar fi si Adrian ?Andrada nu merita niciun ban pentru circul pe care l-a facut pe parcursul emisiunii dand o emblema f. urata bacestei emisuni. Tiganie curata: Din orice se ia de Adrian ( nu sunt fan Adrian ) dar asta se vede la Tv.Ea la orice discutie ba in direct ba in casa , il barfeste si-l aduce in discutie. Asta este tema primita de gasca Dragos ca sa-l provoace pe Adrian. Andrada nu merita sa ramana in competitie pana la finala chiar daca tipa foamea in ea : la munca nu la intins mana. a avut dreptate Costel cand a spus ca Andrada e platita sa faca circ si sa-l instige pe Adrian , de catre gasca Dragos.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free