“De Sfanta Marie!” – poezie


sf marie

Adrian-Stefan ne-a trimis urmatoarea poezie intitulata “De Sfanta Marie !”.

MARIA-MAGDA, e bunica mea,
In suflet am respect, iubire, pentru ea.
Azi ii voi face un tortulet din flori
Si ii voi scrie versuri cu urari !

Cu prastia la noapte, voi tinti,
Doua stelute mici voi nimeri !
Bunicii dragi, eu ca de obicei
Ii voi aduce deci si doi cercei .

Multi ani mamaie buna sa-mi traiesti
Tu m-ai crescut spunandu-mi povesti
M-ai invatat si rugaciuni sa spun
Intotdeauna imi zici sa fiu un bun roman !

La multi ani mamaiei mele si tuturor doamnelor cu nume de Maria si Magdalena si La multi ani si pentru mama lui Adrian, doamna Marioara.

8 comentarii la ““De Sfanta Marie!” – poezie”

  1. 8
    Monika (Pitesti) Says:

    Servus Neiny, am reusit sa intru eu! Nu, categoric! Stef are unde sa-si publice versuletele daca are chef de scris, el are de terminat alte treburi acum! Nu este locul aici ! L-am lasat de trei ori, stii cata bascalie a fost cand a postat prima poezie pe acest site!!! Deci, NU.

  2. 7
    Nainy Says:

    Stefan, daca mai ai vreo poezie, posteaz-o si iti garantez ca mami nu se va supara cand va vedea cate furori ai facut printre noi!. Sun-o pe mami si spune-i c-o rugam noi sa te lase sa mai postezi macar una, ai inteles?
    Sa fii sanatos si cu-minte!

  3. 6
    Andrei-Stefan Says:

    Eu va multumesc pentru aprecierea micutei mele poezii. Mami vine duminica a uitat laptopul acasa. Mie mi-a spus la telefon ca nu mai am voi e sa postez aici as mai fi avut o poezioara cu Octavian. Imi place si de Octavian. Va multumesc si pentru urarile pentru mamaie.

  4. 5
    Nainy Says:

    Stefan, (nepotul meu, care este departe, poarta numele tau) esti o dulceata mica, iti slavesti bunicuta, care sunt sigura ca a ajutat la cresterea ta printre atatea facultati (2) si masterate (1) ale fiintei care ti-a dat viata si pe care noi o iubim si o apreciem pentru talentul si bunul simt pe care le-a dobandit de la sarbatorita careia astazi i-ai dedicat poezia “De Sfanta Marie!”.
    Monica, draga mea, primeste din partea mea cele mai sincere felicitari pentru felul in care ti-ai crescut baiatul (mai ai o surpriza, sunt sigura, dar nu stiu de este fetita sau tot baietel), pentru ca i-ai insuflat de mic aceasta “pornire” catre literatura, iar mamei tale ureaza-i si din partea mea: “La Multi Ani!”, sanatate si tot binele din lume!

  5. 4
    Manuela Pitesti Says:

    Felicitarile mele copile Adrian Stefan ,frumoase versuri ai pus nota 10 evident de la mn pentru tn.Mult succes in cariera sportiva si baiatul meu e un footbalist in devenire dar ptr asta tr multa ,multa munca.Cu bin.e si LA multi ani!!!! ptr bunica ta .

  6. 3
    Manuela Pitesti Says:

    Felicitarile mele copile Adrian Stefan ,frumoase versuri ai pus nota 10 evident de la mn pentru tn.Mult succes in cariera sportiva si baiatul meu e un footbalist in devenire dar ptr asta tr multa ,multa munca.Cu bine.

  7. 2
    otilia/magda Says:

    Adrian-Stefan,felicitari,foarte frumoase versuri,La multi ani,bunicii tale-Magda,esti talentat!Bravo!

  8. 1
    Nuty Says:

    Bravo Adrian/Stefan,La multi ani bunicii tale, sa fie sanatoasa si sa o iubesti, parintilor tai care te/au crescut asa frumos, felicitari,versurile sunt foaaaarte frumoase, bine ar fi daca s/ar citi in direct aceste frumoase cuvinte si pentru doamna Marioara, ca merita si poate ar mai sensibiliza si alte suflete pline de rautate….multumim pustiule si felicitari!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free