Ultima sansa de a va inscrie in noul sezon Mireasa pentru fiul meu


casting mpfm

Daca nu ai reusit sa te inscrii prin intermediul site-ului, ai ratat Caravana fostilor concurenti si nu te-ai putut inscrie nici prin telefon, profita acum de ultima sansa de inscriere, vino maine, 9 august 2012, insotit de mama ta la castingul Mireasa pentru fiul meu, organizat pentru baieti si mame. Preselectia va avea loc in incinta Hotelului Hilton, str. Episcopiei, nr. 1-3, Bucuresti.

3 comentarii la “Ultima sansa de a va inscrie in noul sezon Mireasa pentru fiul meu”

  1. 3
    gratiela Says:

    nu cred ca vor fi multi amatori sa se inscriein acest show care a lasat multe de dorit.a fost cel mai slab de cand a ainceput .antena1 a tinut cu dintii de concurenti de asta nu se face eliminarea celor propusi de mama si nora saptamaniiin finala cand au fost propusi. sper ca in noul sezon sa fie mai bine .sa nu fie promovata cearta insultelesi cuvinte jignitoare si sa nu mai fie atata-ti unii impotriva celorlalti. sa vedem si noi dragoste ca asa ar trebui sa se intample in acest show.sper ca cineva sa citeasca si parerile noastre si sa ia cei mai bun din ele si sa fie o emisiune cu multa dragoste si linste in casa

  2. 2
    Monica Says:

    Fete si baieti, daca va inscrieti si mai sunt prin apropiere, uite ce v-astepta, satire, critica, pamflet si mai mult, jur ca nu mai trec de partea nimanui !!!
    Voi taia in “carne vie”, sa se stie !

  3. 1
    otilia/magda Says:

    Fete,baieti,nu va mai inscrieti,in casa de tortura,ati vazut ce au patit Adrian si mama lui!Stati acasa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free