Rezultatele Caravanei Mireasa pentru fiul meu si surprizele care va asteapta dupa terminarea acestui sezon


caravana

Fostii concurenti „Nora pentru mama” si “Mireasa pentru fiul meu” au facut furori in randul participantilor caravanei. Sute de fete si baieti insotiti de mamele lor s-au inscris pentru noul sezon.

Fostii concurenti au inregistrat un succes teribil in randul publicului. Cel mai disputat baiat a fost Vlad, fost concurent Nora pentru mama 4. El a primit numeroase propuneri din partea admiratoarelor, cadouri si numere de telefon, dar si cateva cereri in casatorie!

vlad caravana

Din randul fetelor, Elena (fosta concurenta Nora pentru mama 5) a facut furori, plecand din fiecare oras incarcata cu flori, cadouri si lasand la randul ei, amintiri de neuitat admiratorilor (autografe si fotografii).

elena caravana

Telespectatorii vor afla mai multe vesti despre fostii concurenti, dupa incheierea actualului sezon, cand timp de o saptamana, ei vor depana amintiri de pe parcursul caravanei, vor schimba impresii cu actualii participanti si vor impartasi noutati din viata lor.

Din septembrie, la Mireasa pentru fiul meu se anunta un nou sezon spectaculos, din care dragostea, intriga, suspansul, provocarile, emotiile, aventura si rivalitatea nu vor lipsi!

Sursa: libertatea.ro

Un comentariu la “Rezultatele Caravanei Mireasa pentru fiul meu si surprizele care va asteapta dupa terminarea acestui sezon”

  1. 1
    cocolina Says:

    Supeeer…..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free