Marea Finala Mireasa pentru fiul meu va avea loc pe 25 august 2012!


marea-finala-mpfm

Marea Finala Mireasa pentru fiul meu se apropie cu pasi repezi, iar rivalitatile dintre concurenti iau amploare. Doar trei saptamani ne mai despart de Marele Deznodamant. Pe data de 25 august, vom afla impreuna cine este Marele Castigator al acestei editii si vom asista la o nunta sau poate la mai multe.

Cine credeti ca se va casatori in Marea Finala Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Marea Finala Mireasa pentru fiul meu va avea loc pe 25 august 2012!”

  1. 7
    loredana Says:

    sper sa se casatoreasa Dragos si Alexandra.Ii iubesc si ii sustin pana in Marea Finala.

  2. 6
    doinitza Says:

    Draga Iulian ce stii tu despre un cuplu la varsta de 9 ani ? De unde ai tu la 9 ani atata ura pe Adrian si mama lui ? Te rog vazi-ti tu de vacanta s-au pune mana si citeste o carte decat sa te uiti la MPFM ptr. ca nu este ptr. tine aceasta emisiune . Spunei mamei tale sa comenteze ea NU sa te puna pe tine .

  3. 5
    Nainy Says:

    Nu prea cred ca ai 9 ani, faci sigur parte din haita maidanezilor, dar daca tot ai intrat, te sfatuiesc sa pui mana sa mai inveti gramatica si mai ales invata, nu dupa colegii tai latrai si fara carte, ca i din a nu se foloseste niciodata la inceputul unui cuvant. Ai inteles, puisor?… sunt sigura ca nu, dar cand va iesi maidanezul de Dragos, roaga-l pe el sa-ti explice. Am convingerea ca te va lamuri sa-i urmezi exemplul ala cu scoala vietii, nu cu cea adevarata!

  4. 4
    Rica Says:

    Cochintu Iulian, nu ma poti convinge ca un copil de 9 ani nu are alta treaba decat sa scrie la calculator; mami este bine sa-ti citeasca povesti si sa te invete sa scrii corect in limba romana: niciodata cu i din a la inceputul cuvantului, articulatie corespunzatoare (exceptionali, nu exceptionalii) si multe altele, dar mai presus de orice, mama sa te invete sa nu-ti denigrezi tatal, aici pe un seit.

  5. 3
    MARIA 62 Says:

    Iulian, spunei mamai tale sa comenteze nu sa te puna pe tine ca tu esti prea mic .Acest comentariul este de ea dar te pune pe tine la in naintare si nu este bine ce face.

  6. 2
    cochintu iulian Says:

    ami pare rau sa va mustruluiesc stimati menbri ai comisiei de disciplina, sant un baiat de 9 ani un telespectator anrait al emisiuni mireasa pentru baiatul meu, toti concurenti sant foarte ok mailes cuplurile care exista pana la momentul de fata, nu stiu, pentru ce celalalte persoane din concurs nu asi fac cupluri??????? probabil ei au uitat titlul emisiuni s-au ,sant anfiltrati de catre staf sa faca ras de cuplurile formate.De aceia, cer ca persoana pedepsita sa fie Adrian si nu Dragos care a fost provocat. Intradevar nu ar fi trebuit nici mama lui Dragos sa aibe conportamentul acela necontrolat,dar bine antemeiat, ori si ce mama, asi apara puiul de fiare salbatice precum sant cele doua persoane Adrian si mama lui. Eu daca aveam parinti si bunici ca ei plecam de acasa, dar eu am niste bunici si o mama exceptionalii , mai putin tatal care este voiajor si imoral si fara responsabilitati.

  7. 1
    Rica Says:

    Marele castigator este publicul caruia i-au fost zdrobiti nervii.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free