Comisia de Decizie a luat atitudine in privinta lui Adrian si a lui Dragos!


dragos-adrian-mpfm

In urma comportamentului agresiv si al jignirilor aduse reciproc in ultima perioada de catre Adrian si Dragos, Comisia de Decizie a hotarat sa ia atitudine si i-a sanctionat pe cei doi concurenti. Acestia nu mai au dreptul sa mai participe la activitati impreuna cu restul concurentilor, iar daca nu isi vor revizui comportamentul din ultimele zile, acestia vor risca foarte mult si acest lucru va avea consecinte grave in ceea ce priveste competitia.

Comisia de Decizie a facut o atentionare scrisa si in privinta doamnei Gabriela, pe care a sfatuit-o sa-si revizuiasca comportamentul, astfel va risca sa fie privata de la anumite drepturi pe care le are in competitie.

Ce parere aveti de atitudinea luata de Comisia de Decizie in privinta acestora?

Articol realizat de Raluca

16 comentarii la “Comisia de Decizie a luat atitudine in privinta lui Adrian si a lui Dragos!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 16
    maria Says:

    daca adrian este batran la 29 de ani ,monica fata fiind cum este la 27 de ani?

  2. 15
    Adriana Says:

    Nu este corect.Pe doamna Marioara de ce nu o sanctioneaza nimeni?Greselili ei de ce sunt trecute cu vederea?
    Macar doamna Gabriela si-a cerut scuze,dar doamna Marioara nu.Ea spune ca niciodata nu a jignit.NU ESTE ADEVARAT.

  3. 14
    anonim Says:

    gabriela o maidaneza,ultima cocalarita,lipsita de educatie,atat stie ,atat face,sterge babele la cur in Italia si in Spania,crede ca toata lumea trebuie sa faca ca ea…………

  4. 13
    Tilda Says:

    Fabiana si tie o imbratisare MARE(virtuala!).
    Uite ca MAIDANEZA, Madamme, face ce vrea EA !!!! A fost tras PUTIN de urechi ca “nu era frumos cea ce a spus despre fata doamnei Marioara…si ATAT.
    Nici un sunet,o litera, o virgula ca a fost VIOLENTA, A SARIT LA BATAIE, A TURNAT O STICLA DE APA(si din gluma,ci asa umilitor cu intentii cat se poate plin cu URA!) ca tipa ca o turbata fara nici un control…Nuuuu!!
    Probabil pentru toate astea si pentru comportarea ei necivilizata,fara rusine …de mahala, ESTE MAMA SAPTAMANII!!!! Rusineeeeeeee.
    _____________________________________________
    Si Adrian care a suportat toate loviturile,atacurile fara sa reactineze , a raspuns doar cu cuvintele lor! era pedepsit de COMISIA DE DECIZIE la fel ca si Dragos.
    Cate NESIMTIRE!!!!

  5. 12
    ALY Says:

    nu este corect adrian a facut atatea greseli si nu a fost pedepsitsi dna mirela nu ii mai loati mereu apararea bosorogului aluia

  6. 11
    doinitza Says:

    De ce Gabriela nu a fost sanctionata de comisia de decizie numai Adrian si Dragos ? Aceasta femeie nu merita trecuta cu vederea dupa tot ce a facut si dupa toate bip-urile care i s-au pus in materiale .

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free