“Distractie placuta” – poezie pamflet


Amazing Wallpapers Collection-6 095

Monica (Pitesti) ne-a trimis urmatoarea poezie intitulata “Distractia placuta”. Totul este un pamflet, va rog sa tratati ca atare.

Mai tu, soparlita mea,
Ciocarlia mea voioasa,
Trei pachete aveai pe masa,
De tigari si-o floare”stoarsa” !!!

Nu ti-am spus fetita mea
Ce gura nu-ti mai tacea,
Sa lasi in pace fumatul
Si sa-ncepi cu sarutatul !!!

Uite acuma te-am trimis
Cu Oane in Paradis,
Sa dea naiba sa aud
C-un masaj nu i-ai facut !!!

De ce ma faci tu de ras,
Si clantani intr-una ..fas
Cat toate tatele din bloc
Mai, nu ai minte deloc ?!

Ai grija cu tigarica,
Schimb-o pe iaht cu berica,
De vrei sa-i faci lui Ioane,
O cocoasa din bastoane ???!!!

Te-ai ferit de “eunuc”
Te-ai certat, l-ai dracuit,
In direct v-ati bestelit.
Ca la usa cortului
Uite, ca pe iaht va duc!!!

Sa dea naiba sa aud,
Ca-i faci iar zile amare,
Eu cu tine ma dau “mare”
Si ma urci mereu in “dud” !!!

Iti mai spun ceva, sa stii
Cu noroi sa nu te ungi,
Ca Oane n-o nimeri
Soparlica ta din “pungi”

Hai succes si-n Turcia,
V-am pupat sa va distrati.
Fiecare (vezi belea)
Sa veniti acum, CUPLATI !!!

( Si sa vezi acum la Oane/
Cum o primi la bastoane/
Nu credeti, nici eu n-as vrea
Intrebati-o pe Monica )

14 comentarii la ““Distractie placuta” – poezie pamflet”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    ilie Says:

    Andrada tine/o tot asa esti cea mai cea dar fara imre!!!

  2. 9
    ana Says:

    ANDRADA mi se pare o fata inteligenta,si spune adevarul in fata ,de aceea este deranjanta :D

  3. 8
    otilia/magda Says:

    Monica,ai redat realitatea despre aceasta creatura,asa este avea un teanc de pachete cu tigari pe masa,tipa ca tata in fata blocului! Imi place cum o atentionezi sa nu se ia de Adrian,ceea ce mi se pare greu de acceptat,din partea ei,Andrada se hraneste cu cearta si subscriu la ce a zis Nainy,ca asa a vazut si a crescut in familie,e f greu sa o schimbi! E f adevarat ce zice Nainy,la inceput era un mielusel,am votat-o o data sau de doua ori,dar cand am vazut ca s-a cuplat cu retardatul de Catalin,”mi s-a luat” de ea!De atunci,n-o mai” halesc”! Cand intra in scandal cu cineva se tine de om,pana il termina psihic,asa facea si Catalin si mama lui!Bravo,e f bun! pup!

  4. 7
    Monica Says:

    Neiny, asa a zis aregesanca noastra ca nu rateaza un baiat de la prima intalnire? Eu nu stiu foarte multe lucruri, pentru ca, nu am urmarit non stop emisiunea. Daca stiam chestia cu ratatul, nu iertam, e ceva care-mi displace, sincer!

  5. 6
    Monica Says:

    Otilia-Magda ,unde esti ? Ai aici doua pamflete: versuri Monik, proza Neiny; te rog cu ele pe Fb.la vedere

  6. 5
    Monica Says:

    Manuela, asa este, dar tu nu te-ai expus pe site, cum am facut-o eu! Mai am putin si-l ajung din urma pe Georgica. Nu stii cine este, pai gasesti o poveste de viata pe aci , pe site !!! Sper sa ma intelegi, atata pot, atata va ofer!

  7. 4
    Monica Says:

    Draga mea Neiny. Iti multumesc pentru comentariu, ai perfecta dreptate din punctul tau de vedere. Intelege-ma insa si pe mine si mai mult nu-ti pot spune (?!). Esti prea destepta ca sa nu poti citi printre randurile mele !!!

  8. 3
    Manuela Pitesti Says:

    Monica esti prea blanda cu aceasta creatura insuportabila ,latratoare care ne face judetul de rusine .I acorzi prea multe circumstante atenuante desi nu merita deloc sa i fie rusine obraznica naibii.Felicitari tie esti argeseanca mea favorita pupici si numai de bineeee..

  9. 2
    Nainy Says:

    Candva, pe vremea lui Ceausescu, cand intalneai in trafic masini cu numer de B sau de Ph spuneai ca soferii lor sunt cei mai periculosi si, instinctual, te dadeai mai pe dreapta. Din partea lor nu exista niciun respect fata de partenerul de trafic, nu exista acea conduita preventiva.
    Am facut aceasta introducere, pentru ca nu plec de la idei preconcepute fiind stiut faptul ca despre locuitorii fiecarui judet se spune cate ceva, cum despre prahoveni si bucuresteni ca sunt periculosi in trafic, despre argeseni ca sunt artagosi si certareti, dar eu nu cred nici in ruptul capului asa ceva. Aceasta fetita, indiferent ce reputatie ar avea judetul/localitatea din care provine, nu se poate schimba, pentru ca in afara faptului ca asta ii este caracterul, mai are probleme si cu cei 7 ani, despre care pomenesti si tu, pe care ea nu i-a primit de acasa.
    Nu ma poate nimeni, nici macar tu, Moni, convinge ca aceasta fata are fond bun si ca, odata cu trecerea timpului s-ar putea schimba.
    Chiar daca fondul unui individ este bun, faptul ca acesta a crescut intr-un mediu in care a auzit numai scandal, in care nimeni n-a cedat la cearta, unde dialogul n-a existat, unde vorbeste unul peste celalalt, unde se dracuie ca la usa cortului, nu cred ca acel individ se va comporta altfel decat cum a invatat in familie, intrucat lui i se va parea ca acolo se comporta lumea normal, nu in afara. Asa cred ca se poate explica acest comportament deplorabil pe care d-ra, absolventa de litere, dar cu mari deficiente in a se exprima literar… il are.Daca as fi putut s-o simpatizez, poate ca as fi trecut cu mai multa ingaduinta peste comportamentul pe care il are, nu in casa ei, ci in fata unei tari intregi. Cei care o plac si care aproba felul ei de a se comporta, eu nu zic ca ar fi la fel ca ea, dar, dar complicitatea lor mi-e de neinteles.
    Daca ne amintim, cand a intrat in casa era ca un mielusel, nu vorbea, era sfioasa, de-abia schita cate un zambet, ce mai, sa o pui la rana de buna.
    Incercarea de a face cuplu, ce-i drept, de complezenta, cu cel mai nesimtit, parerea mea!, concurent din casa, faptul ca este nascuta in aceeasi zi si in aceeasi luna cu mama, vai ce mama!!!, lui Catalin si asemanarea fizica dintre ele, mi s-au parut suficiente date pentru a fi precauta in privinta ei. Apoi, iesirea din casa a lui Catalin si sustinerea de care beneficiaza din partea fostilor lui sustinatori au facut ca ea sa-si dea arama pe fata.
    In afara de Gabriela, spune-mi Moni, cu cine nu s-a certat? Dar ce zic eu?… ce alea erau certuri? La ea nu exista cearta, la ea exista numai injurii, numai tipete, numai zgomot. Trecerea de la o extrema la alta, in sensul ca acum canta, rade, face misto, dar de ea sa nu faca nimeni, ca dupa o secunda sa nu-i mai convina nimic, sa tipe si sa dracuie, sa-i acuze fara dovezi pe cei pe care nu-i “haleste”, si asta sub masca asa-zisei sinceritati, frizeaza, dupa mine, patologicul si ar trebui sa se pronunte in acest sens specialistii si nu eu, care nu fac altceva decat sa imi spun o parere.
    N-ar fi nimic ca nu stie sa faca mancare, nimeni nu s-a nascut invatat, nici ca fumeaza prea mult, cand va simti nevoia se va lasa, nici ca este “zburdalnica” atunci cand intalneste un baiat si nu-l rateaza (ea a spus) de la primele intalniri, daca nu chiar de la prima (asa cica este noua generatie), dar faptul ca se tine ca boala de omul sanatos cand ii pica cineva invers si nu-l lasa pana nu-i distruge nervii, asta este chiar de analizat si de tartat.
    A plecat in croaziera, va face balci si pe acolo daca o va “nemultumi” ceva, ei nu-i trebuie mult, va fi, dupa mine, pata de culoare deocheata a delegatiei.
    Acesta, fiind scris la rubrica pamfletelor, nu poate fi altceva decat un pamflet in proza si nu poate fi tratat altfel decat astfel!.

  10. 1
    Monica Says:

    Versuri “cosmetizate” inspirate din comentariile postate de : Melania, yoyo Nely,Doinitza,Manuela … si altii..
    Sunt mai blanda, normal, e argesanca mea! Ai auzit Florentina, o vreau altfel pe Andrada, ce atata balacareala, ne poate arata si altceva, exclus “soparlita’ !!!!!!!!!!

    Comentati aici !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free