Marian NPM3 intra in casa pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea!


marian-andreea

Marian, fostul concurent de la Nora pentru mama 3, a devenit de curand admiratorul Andreei de la Mireasa pentru fiul meu, careia i-a daruit un frumos buchet de tradafiri rosii. Ulterior, Marian a venit si in platoul emisiunii pentru a o cunoaste personal pe Andreea, care s-a dovedit a fi magulita de gestul facut de fostul concurent. Toata saptamana, discutiile s-au concentrat asupra intrebarii: “Credeti ca Andreea si Marian se potrivesc?”. Ba mai mult decat atat Andreea s-a aratat tot timpul incantata de acest subiect si in acelasi timp misterioasa in privinta raspunsurilor pe care le-a dat.

Daca din partea Andreei au tot fost semne mai mult sau mai putin de dorinta de a-l cunoaste pe Marian, acesta nu s-a lasat mai prejos si in emisiunea de ieri i-a oferit concurentei un superb portret facut de varul acestuia. Si asta nu este tot, maine la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu, Marian va intra in casa special pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea. Va reusi oare acesta sa-i fure inima frumoasei concurente? Credeti ca cei doi vor ajunge sa formeze un cuplu?

portret andreea

Raspunsurile le vom afla impreuna, urmarind cu atentie emisiunea..asa ca fiti pe faza! Lucruri inedite se vor intampla in curand la Mireasa pentru fiul meu!


Montaj si voce Oancia Vlad Alexandru

Articol realizat de Raluca

18 comentarii la “Marian NPM3 intra in casa pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    lilak Says:

    sa intre,il stiu din ed trecuta f romantic si am avea ce sa vedem.sigur o fata il place

  2. 9
    hans Says:

    mincinoasa de edina va castiga,sa intre marian pt ca andreea merita o sansa

  3. 8
    aurora Says:

    sa intre pt ca andreea merita o sansa.e foarte ambitioasa si sincera

  4. 7
    vivianak Says:

    sa intre sa vedem ce se intampla,de castigat nu poate fi vorba pt ca castiga adrian si prefacuta de edina

  5. 6
    olghyca Says:

    Acest baietel nu s-a uitat la aceasta editie a MPFM ?Nu stie cat de fitoasa este Andreea?Ce gusturi si pretentii are?Cat de educata si desteapta se crede?Din ce “familie de elita” face parte?!!!!!!!Imi pare rau dar se pare ca urmeaza o noua umilire , ca in cazul lui Tavi!!!Mai bine ar fi sa nu ramana in casa! E pacat de el!!

  6. 5
    aniela Says:

    Sunt frumosi amandoi,eu cred ca trebuie sa incerce,Andreea este o fata care se adapteaza oricarui mediu…..dar totusi Marian este prea tanar….totul este posibil.

  7. 4
    Ela Says:

    Eu am urmărit npm 3 şi am o părere despre acest Marian, cultură şi inteligenţă 000, Andreea a ales până a cules. Până şi Ionuţ este cu 1-2 trepte mai sus decât el.Acest Marian pe lângă Ionuţ se crede şi foarte frumos.Dar din acest punct de vedere se potriveste cu Andreea, se cred prea frumoşi dar realitatea este departe.Cred că nici Marian nu s-a vazut bine in oglindă zici că este o girafă.Când a fost întrebat care este atuul lui ptr. a o cuceri pe Andreea şi el zice ,,frumuseţea mea ”Pe lângă toţi băieţii din casă el este cel mai urât.Eu nu-l votez să rămână.

  8. 3
    syc Says:

    Nu se potrivesc….asta ramanand solo de putin timp a venit pe ultima suta de metri pentru bani ca stiiau atat el cat si mama-sa [care la editia trecuta cat a stat in casa nu stia sa lege 2 vorbe ] ca o sa plece cu ceva bani NU SUNT DE ACORD CU INTRAREA LOR ACUM LA TERMINAREA >>>>

  9. 2
    syc Says:

    Nu se potrivesc….asta ramanand solo de putin timp a venit pe ultima suta de metri pentru bani ca stiiau atat el cat si mama-sa [care la editia trecuta cat a stat in casa nu stia sa lege 2 vorbe ]NU SUNT DE ACORD CU INTRAREA LOR ACUM LA TERMINAREA >>>>

  10. 1
    Monica Says:

    Scurt si la obiect: Nu cred ca se potrivesc! Andreea mi s-a parut o fata extrem de pretentioasa ; aceasta este o calitate in viata.
    Mai stii? Daca se indragosteste ? Atunci, Casa de piatra !

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free