Marian NPM3 intra in casa pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea!


marian-andreea

Marian, fostul concurent de la Nora pentru mama 3, a devenit de curand admiratorul Andreei de la Mireasa pentru fiul meu, careia i-a daruit un frumos buchet de tradafiri rosii. Ulterior, Marian a venit si in platoul emisiunii pentru a o cunoaste personal pe Andreea, care s-a dovedit a fi magulita de gestul facut de fostul concurent. Toata saptamana, discutiile s-au concentrat asupra intrebarii: “Credeti ca Andreea si Marian se potrivesc?”. Ba mai mult decat atat Andreea s-a aratat tot timpul incantata de acest subiect si in acelasi timp misterioasa in privinta raspunsurilor pe care le-a dat.

Daca din partea Andreei au tot fost semne mai mult sau mai putin de dorinta de a-l cunoaste pe Marian, acesta nu s-a lasat mai prejos si in emisiunea de ieri i-a oferit concurentei un superb portret facut de varul acestuia. Si asta nu este tot, maine la Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu, Marian va intra in casa special pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea. Va reusi oare acesta sa-i fure inima frumoasei concurente? Credeti ca cei doi vor ajunge sa formeze un cuplu?

portret andreea

Raspunsurile le vom afla impreuna, urmarind cu atentie emisiunea..asa ca fiti pe faza! Lucruri inedite se vor intampla in curand la Mireasa pentru fiul meu!


Montaj si voce Oancia Vlad Alexandru

Articol realizat de Raluca

18 comentarii la “Marian NPM3 intra in casa pentru a o cunoaste mai bine pe Andreea!”

Pages: [2] 1 » Show All

 1. 18
  araducanu Says:

  MARIAN IA MANA DE PE EDINA! DISPARI!!!!!!
  ESTI CEL MAI ANTIPATIC SI URATEL DINTRE TOTI!!!
  DISPARO

  r.

 2. 17
  Al. Damashin Says:

  adrian imposibiol ca si prima data. oare ce cauta….

  a.

 3. 16
  Maia Says:

  Mariane, poate ai impresionat-o putin pe Andreea cu cosuletul de trandafiri, dar, baiatule, iti trebuie mult mai mult sa o cuceresti si nu prea te vad in stare…. Cand te-am auzit spunand ca o cuceresti cu frumusetea ta, ai dat dovada ori de prostie, iar daca ai spus-o din convingere, te-ai supraestimat:)))

 4. 15
  Maia Says:

  Marian spune ca-i place sa fie pe primul loc, in centrul atentiei, dar asta nu se poate ca pe primul loc este Andreea. Unul trebuie sa cedeze :) ))) si cum asta nu se va intampla, cuplu nu se va forma :( (((

 5. 14
  anonim Says:

  Mariane, tu o patesti mai rau decat Octavian,asa ca pleaca repede,Andreea nu vrea maritis,vrea sa se afirme doar……………………..

 6. 13
  merry Says:

  Marian, nu il plac daca intra Alin il placeau toate nu Tavi si Marian.

 7. 12
  Nuty Says:

  Se repeta scenariul cu Edina si Tavi, o s/o forteze sa faca cuplu si Andreea nu cred ca o va face pentru ca e prea scurt timpul . Nu e corect nici faptul ca aduc acum concurenti noi , odihniti, care sa lupte pe ultima suta de metri cu cei din casa care sunt epuizati.

 8. 11
  lilak Says:

  andrada vorbeste ca o moara stricata

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free