Alexandra si Dragos au castigat excursia la Viena


alexandra-dragos-mpfm

In urma concursului de scenete, Alexandra si Dragos au fost fericitii castigatori, reusind sa acumuleze cel mai mare procent de voturi si anume, 45,7%.

Daca saptamana trecuta acestia s-au aflat la egalitate cu Andreea-Adrian si cu Andrada-Imre, se pare ca de aceasta data departajarea a fost destul de clara.

Punctajul a stat in felul urmator:

12,4% – echipa galbena – Imre si Andrada

41,9%  – echipa rosie – Andreea si Adrian

45,7% – echipa albastra – Alexandra si Dragos

Castigarea concursului de catre Alexandra si Dragos, a fost un cadou binevenit, mai ales ca astia au implinit de curand si patru luni de relatie.

Alexandra si Dragos vor petrece o frumoasa excursie in Viena, Austria.

Cine credeti ca a fost cel mai indreptatit cuplu pentru a castiga frumoasa excursie?

26 comentarii la “Alexandra si Dragos au castigat excursia la Viena”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Lucia Says:

    Bravo Alexanda si Dragos sa va distrati in vacanta , rusine celor care adreseaza cuvinte urate cuplului .

  2. 9
    Geo Says:

    Voturile au fost masluite. Am incercat sa votez de acasa dar mi-a aparut un anunt cum ca as fi votat deja, si nu o facusem. Am incrcat sa vad daca si altora le apare acelasi anunt. Am rugat prieteni de-ai mei, care nu urmaresc emisiunea si deci nu ar fi votat deja, sa voteze cu Adrian si Andreea, si le-a aparut acelasi anunt, cum ca ar fi votat deja. Tind sa cred ca voturile au fost aranjate ca sa plece Dragos si Alexandra, pentru a dovedi ca este (chipurile) un show matrimonial, unde primeaza dragostea, si ca bla bla, dragostea invinge. Dar cu totii stim ca de fapt nu e asa si voturile erau altele… In fine!

  3. 8
    rita Says:

    …niciodata nu mi-a placut de dragos insa ma bucur ca a castigat un cuplu…nu o aprob pe mariana…care a scris pe calendar religios si a mintit si acum vine si-si calca in picioare prietena,prietena care nu a dat-o de gol….fereste-ma doamne…bucuria lui adrian ca se cearta mamele spune cat e de rau la suflet… jocul cu edina pt a forma un cuplu s-a descoperit…si de aceea striga in gura mare adrian,… edina nu-i de maritat e de cariera in show biz…in acest domeniu ai succes daca iti dai ,,chi.lo.tii” jos ori unde si oricand… vezi bianca dragusanu…cruduta…si ca sa fiu sincera pana la capat,si octavian a intrat in ,,jocul ” edinei….adrian zice ca nu s-a ,,bagat” peste octavian…dar cand o dorea pe alexandra…statea langa ea si victor, ….

  4. 7
    Gigel Says:

    Ce timpenie n u a cistigat i sa oferit POMANA(mita) ca Dragos ameninta ca pleaca acasa la fel agramata de mumasa.Vorturile pe site au fost invers.Rusine producatori ,dar ei nu au rusine ei vor reting.si BANII dela FRAERI care dau sms,telefoane,si voturi.

  5. 6
    otilia/magda Says:

    Dorina,ce scrii ,tu stii despre cine e vorba? Uitati-va ce fata are Alexandra,parca-i Niculina e fiica ei….moamaa..ce batrana,,,,

  6. 5
    otilia/magda Says:

    Le doresc Drum bun! Dar ”mi s-a luat” de Dragos,”nu-l halesc”,nu-l inghit si gata.Trebuia sa o ia si pe mamaita-Gaboantza si sa plece in lume,sa traiasca pana la adanci batraneti si am incalecat pe o sa……,,si,,,stiti voi..

  7. 4
    Elena Says:

    Voturile,,care voturi?nu vedeti ca ,se face abuz de putere,,Mirela,mai ai de invatat,sa te credem ca esti la prima editie si un sfert de editie ai lucrat la kanal d,nu vreau sa te supar dar ,,,Gabriela Cristea iti da clasa,mare pacat ca esti moldoveanca dea mea,,,tin ffffffffffffffmult cu dreptatea,nu cu oamenii cu 2 fete,,,,A gresit si fam,Pricope,dar iai tocat cum ai vrut tu,,,imi pare rau dar tu ar trebui,sa tii cont ca sant concurenti,nu rude,,,sau poate sant ,si noi nu stim,,cum dealtfel,faceti ce vreti cu telespectatorii,voteaza,si voi nu tinet cont de nimic,,,,ce ziceti,,voi fraierilor votati,ca de asta avem nevoie de ,,bani,, si audienta

  8. 3
    dorina Says:

    bravo Andrada si Dragos

  9. 2
    SILVIA Says:

    A castigat DRAGOS cocalarul asta care nu stie sa se exprime iar cand se enerveaza foloseste expresii tip..te ling in ureche,,,,el care se lauda ca nu-l intereseaza banii ca ii putea face repede castigand 1500#euro in italia el care nu a fost in stare sa faca o scoala

  10. 1
    Monica (Pitesti) Says:

    Sa le fie de bine, distractie placuta !

    Din pacate, lasati-ne cu voturile!!!!!!!!!! Va iertam, intelegem !!!!

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free