Sorin NPM5: “Si-au batut joc de mine si cu o saptamana inainte de finala m-au eliminat” (interviu)


sorin-npm5

Sorin, fostul concurent de la Nora pentru mama 5, a acceptat provocarii de a ne raspunde unor intrebari despre competitia la care a participat. Sorin vine cu dezvaluiri socante si secrete din culisele reality-show-ului matrimonial, dar si cu vesti despre viata lui de acum si planurile sale de viitor. Sunteti curiosi sa aflati raspunsurile date de Sorin intrebarilor noastre?

R: Buna, Sorin! Ce mai faci?

Sorin NPM5:

“Buna, Raluca! Ce sa fac, bine.”

R: Ce s-a mai petrecut in viata ta dupa terminarea competitiei Nora pentru mama 5?

Sorin NPM5:

“In viata mea dupa terminarea competitiei nu s-au intamplat lucruri care sa imi schimbe viata radical de ex. tot sunt intrebat daca m-am casatorit, nu am facut acest pas si nici nu ma gandesc inca la asa ceva.”

R: Ai o relatie in prezent?

Sorin NPM5:

“Da, am o relatie dar nu e ceva serios.”

R: Lucrezi?

Sorin NPM5:

“De lucrat, momentan nu lucrez dar doresc sa imi gasesc ceva cat mai curand.”

R: Ce mai face mama ta, doamna Puia?

Sorin NPM5:

“Mama mea se simte bine si sunt fericit pentru asta.”

R: Crezi ca participarea la acest reality-show matrimonial te-a ajutat in vreun fel in dezvoltarea ta?

Sorin NPM5:

“Acest reality-show m-a maturizat foarte mult si daca am castigat ceva este respectul la multi oameni. Este un concurs care m-a ajutat sa inteleg multe lucruri despre viata. M-a ajutat sa devin mai intelept, sa ascult pareri si bune si mai putin bune.”

R: Care au fost lucrurile care te-au nemultumit cat timp ai fost concurent in competitia matrimoniala?

Sorin NPM5:

“In legatura cu nemultumirile mele…pai cea mai importanta ar fi una, si aceea ca dupa aproape 9 luni timp in care producatorii si-au facut treaba si cu ajutorul meu, si-au batut joc de mine si cu o saptamana inainte de finala m-au eliminat, dar producatorii nu numai cu mine sunt nedrepti sau au fost, ci si cu restul colegilor mei ajunsi in Marea Finala care au de ridicat anumite sume de bani, pe care nici azi dupa aproape 1 an de zile nu si i-au ridicat, producatorii tot intarziindu-i cu plata. Parerea mea, dupa ce am auzit mai multe opinii din interiorul casei de productie este ca ei nu sunt corecti nici cu clasamentul. Serap si Pelin, doua din producatoarele si proprietarele casei de productie fac acel clasament pe care il arata telespectatorilor protejand pe cine doresc si totodata in functie de cine le face raiting.”

R: Ai fost de acord cu castigatoarea de la NPM5, Cristina?

Sorin NPM5:

“Eu doream Elena, dar daca nu s-a putut a fost bine si Cristina, pentru ca eu m-am inteles bine si ma inteleg in continuare cu Cristina si Sergiu, dar sa stiti ca producatorii au scos-o pe Cristina castigatoare, deoarece daca Alin cu Elena se casatoreau si castigau, producatorii nu aveau ce sa le dea din Marele Premiu, pentru ca nu mai exista. El era in mare parte impartit la finalisti, asa ca au pacalit telespectatorii scotand-o pe Cristina castigatoare cu ideea ca premiul se imparte, dar concurentii din Finala au avut surpriza ca in luna octombrie, cand au fost chemati sa semneze niste acte pentru bani, sa descopere cu stupoare ca din Marele Premiu nu a mai venit nimic, ramand cu banii castigati pana in Finala. Concluzia deci este simpla. Daca iesea asa cum trebuia, Elena castigatoare si se si casatorea, nu aveau bani de dat, ca Marele Premiu.”

sorin-cristina-npm5

R: Ai mai tinut legatura cu fostii concurenti? Daca da, cu care?

Sorin NPM5:

“Dintre fostii concurenti tin legatura mai des cu Nicolae, cu Ioan, Alin, Elena, Cristina, Sergiu.”

R: Am inteles ca, la fel ca si alti fosti concurenti, ai fost sunat pentru a intra in casa Mireasa pentru fiul meu?…ai vrea sa repeti experienta?

Sorin NPM5:

“Sincer eu nu am fost sunat, pentru ca daca faceau greseala sa ma sune stiau ce fel de raspunsuri ar fi primit de la mine, adica faptul ca nu as mai reintra niciodata in emisiunea aceasta. Dar au sunat pe alti fosti concurenti, mi-au confirmat Alin, Ioan, Valentina, chiar si Vlad de la NPM4, Elena.

E clar de ce suna, pentru ca au un rating foarte slab si incearca sa salveze sezonul cu fostii concurenti.”

R: Urmaresti noul sezon Mireasa pentru fiul meu? Ce parere ai de noul format al emisiunii si de cuplurile formate in concurs?

Sorin NPM5:

“Lumea fiind satula de mizeriile lor, nu se mai uita, plus ca si Gabriela a dus la pierderea unui numar mare de telespectatori. Cu tot respectul pentru Mirela, ea este nepotrivita pentru acest gen de emisiune, locul ei este la teatru sau sa cante muzica populara la nunti, botezuri, parastase etc.

Mireasa pentru fiul meu este o dezamagire, cred ca pentru toata lumea. Casa de productie mutand emisiunea pe Antena 1 a crezut ca a dat lovitura, dar de fapt e un mare esec. Parerea mea este ca acesta este ultimul sezon. Nu cred ca Antena 1 va mai pastra aceasta mizerie. Ne dam seama ca Antena 1 este dezamagita de rating numai daca privim la faptul ca la inceputul sezonului Finalele erau vineri seara si adaugandu-se ca supliment si luni seara, dar avand un rating execrabil de-abia s-au indurat sa le dea timp sambata de la o ora nepotrivita, de la 14 la 16 cu pauza apoi de la 17 la 19.”

sorin

R: Ai preferati in casa? Dar concurenti pe care nu ii agreezi?

Sorin NPM5:

“Despre cupluri nici nu vreau sa vorbesc, caci pentru mine nu exista asa ceva. Am fost foarte des intrebat daca am preferati. Nu am din pacate, chiar nu am pe cine sustine. O editie cu foarte multe persoane care au probleme chiar grave, baietii chiar neputand locui impreuna, ceva de groaza.

Andrada Vaduva m-a jignit foarte grav degeaba, fara sa-i spun ceva. Norocul ei a fost ca eu am refuzat invitatia producatorilor de a veni, caci daca veneam o faceam zdrente, pentru ca asa merita. Adrian a fost foarte bland cu ea, pentru ca aceasta tarancuta de la Mioveni si-a uitat locul de la coada vacii. Este saraca fara vina ei, vina fiind a celor care au primit-o….s-a trezit la Antena 1.

Imi pare rau de doamna Lucica si Catalin care nu au stiut pur si simplu sa ii dea replica acestei fete care este obsedata de s*x, spunand intr-o discutie cu alta creatura minunata, Andreea Dumitru, ca s*xul reprezinta cel mai important lucru intr-o relatie si ca este prioritar, de baza. Tot in aceeasi discutie, a tinut sa se laude ca vezi Doamne fostul iubit avea un trup asemanator lui Tom Cruise, saraca uitand ca fostul era un biet cioban oblojit de soarta.

Va spun, mare noroc a avut ca nu am venit, ca era mult mai jignita decat a facut-o Adrian.”

R: Ce parere ai de reintrarea in competitie a lui Octavian si a doamnei Lena?

Sorin NPM5:

“Referitor la Tavi si doamna Lena, doar atat pot sa spun ca sunt niste oameni fara scrupule niste mincinosi, pentru ca eu o singura data am discutat cu Tavi si nu cu doamna Lena pe facebook, discutia in care ne-am salutat si in care ne-am intrebat daca muncim si daca avem relatii, apoi in final i-a urat mamei mele sanatate si eu stiind ca mama lui este bolnava de leucemie, atunci am urat si eu sanatate mamei lui atat. Dar se pare ca el s-a dus la maica-sa si a mintit vrute si nevrute. Eu, niciodata nu mi-am cerut scuze in fata mamei lui si niciodata nu am zis ca Alin m-a folosit, repet niciodata. Dar ca sa va faceti o parere, de ce nu l-a vrut Maria sau de ce nu a stat cu el Adriana sau de ce nu il vrea Edina o sa va povestesc o intamplare relatata de Tavi mie si lui Sergiu, aceea ca in timp ce era in facultate el cu 2 colege a facut spiritism si ca ar fi vorbit cu Eminescu. Probabil spiritul lui Eminescu i-a spus sa intre din nou in casa, caci Edina nu l-a chemat niciodata. In concluzie, cine ar putea sa stea cu un asemenea om. Ca sa nu mai vorbesc de doamna Lena, care e o femeie cu care nu poti comunica sau cum a spus si Edina nu este o doamna de urmat.”

R: Ai vreun sfat pentru concurentii care se afla acum in casa?

Sorin NPM5:

“Sfatul meu adresat concurentilor este sa nu se mai omoare atat intre ei dupa bani, caci banii sunt foarte departe de ei si s-ar putea sa nu vada nimic din ei. Oricum mireasa finala, parerea mea, va fi Andreea, ea neavand cuplu, banii sa ramana la ei. Ca tot veni vorba de Andreea Elena Dumitru, o alta minunatie de fata, care mintea in fata unei intregi tari cu nerusinare cu litera si in legatura cu Andrei, recunoscand abia dupa ce a fost filmata cu camera ascuns.

Andreea a venit doar sa adauge in celebrul ei CV, dupa ce a fost la o emisiune la National TV sa adauge si Antena 1 cu Mireasa pentru fiul meu. Ea a venit doar pentru afirmare, dar saraca nu constientizeaza ca nu e atat de frumoasa sau desteapta cum se crede.”

sorin-chibzuiala-npm5

R: Ce mesaj ai pentru cei care te-au placut si care te-au sustinut cat timp ai fost concurent?

Sorin NPM5:

“Pentru toti cei care m-au placut si sustinut le multumesc din suflet si Sorin promite sa nu ii dezamageasca. Va pup.”

R: Iti multumesc pentru timpul acordat!

By Raluca Neagu

27 comentarii la “Sorin NPM5: “Si-au batut joc de mine si cu o saptamana inainte de finala m-au eliminat” (interviu)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 27
    Taly Says:

    Bravo Sorin! Te pup :*

  2. 26
    mary Says:

    Sorine,felicitari ai ramas acelasi baiat sarmant.Iti doresc sa fii fericit sa-ti gasesti fata visurilor tale.

  3. 25
    eo Says:

    sorin esti tare!!!! bravo :*

  4. 24
    Nain\\\\\\\\\Nainy\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ Says:

    Exceptand cateva opinii, toti cei care au comentat interviul pe care l-ai dat te-au felicitat, cum de altfel am s-o fac si eu,draga Sorin!. Pe tot parcusul sezonului trecut (ce vremuri!!!, asta pana la venirea acestei caricaturi de moderatoare care nu este nici jurist, nici actrita, nici cantareata, nici moderatoare, ci cate un pc din toate), am apreciat felul tau de a fi, sinceritatea si onestitatea ta in relatiile cu cei care te-au tratat cu prietenie si respect. Imi amintesc de grupul celor 3: Alin, Sorin, Ioan, grup destramat din cauza caracterului duplicitar al lui Ioan. Tu si Alin ati ramas uniti pana la sfarsit si sunt convinsa ca si acum sunteti apropiati.
    Referitor la dezvaluirile pe care le-ai facut in ceea ce priveste culisele acestui show, tot ceea ce se intampla de cand emisiunea este transmisa de catre Antena 1, ne conduce la concluzia ca totul este adevarat, ca nu exagerezi cu nimic si ca am devenit martorii unui spectacol penibil, menit a-i imbogati pe producatori, in detrimentul pierderii sanatatii mentale a unora dintre concurenti (d-na Marioara, Adrian).
    In privinta Andradei ai perfecta dreptate, cum de altfel ai dreptate si in ceea ce o priveste si pe tradatoarea de Andreea.
    Inca odata, te felicit pentru sinceritate si verticalitate, iti urez sanatate si succes in viata!.

  5. 23
    mikela Says:

    felicitariiiiiiiiiiiii sorin iti doresc tot binele din lume pupici

  6. 22
    alina Says:

    Cat despre Tavi,e evident ca nu o sa-l vrea Edina niciodata,cum nu l-au vrut nici celelalte fete.E un om ciudat,dupa spusele tale in legatura cu spiritismul si Eminescu,dar si un om fara coloana vertebrala,las,usor de manipulat,prefacut si extrem de bleg.Chiar propria lui mama l-a facut fatalau si pi… la sezonul trecut,deci ce mai putem spune?
    Daca producatorii nici macar nu le dau concurentilor banii la timp si nici nu le dau sumele promise,inseamna ca sunt chiar sub orice critica.Ce fac cu toti banii stransi din reclame si voturi 9-10 luni de zile?E strigator la cer ca se folosesc de voi,concurentii,va toaca nervii,va provoaca sa va certati incontinuu si nici nu va dau ce vi se cuvine.Sper sa deschida ochii cei care poate isi doresc sa se inscrie pe viitor la aceasta emisiune si sa nu o faca,sa nu se mai lase folositi si batjocoriti.
    Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume,Sorin,sa fii fericit si implinit pe toate planurile.Cat despre dragoste,va veni si ea la momentul potrivit.Ai grija de tine,multa sanatate mamei tale si multumim ca ai fost mereu sincer cu noi.

  7. 21
    alina Says:

    Felicitari,Sorin!Ca de obicei,spui lucrurilor pe nume,ai ramas acelasi tip corect si direct!A fost mai mult decat evident ca nu avea cum sa castige Cristina sezonul 5,avand in vedere ca in 9 luni de zile nu a fost niciodata mireasa saptamanii,iar protejata a fost doar de vreo 3 ori.In schimb,Elena a fost aproape tot concursul nora saptamanii,pe fb a avut cele mai multe voturi dintre fete cand s-a facut acel clasament cu ocazia Pastelui si chiar si cand intrau telespectatorii la telefon,pe ea o laudau chiar si cei care-l criticau pe Alin,orb sa fii sa nu vezi ca Elena a fost cea mai iubita si cea mai sustinuta fata din sezonul vostru.Tu chiar ai spus in emisiunea de dupa eliminarea ta ca deja se stie finalul si ca vor castiga Cristina si Sergiu si chiar asa a fost!Nu mai e un secret pt nimeni ca acest show e plin de nereguli si de masluiri si te felicit inca o data ca esti singurul dintre fostii concurent care a avut curaj sa ne confirme banuielile!Legat de Gabriela Cristea,Mirela nu se poate compara cu ea.Gabi a fost mereu corecta,obiectiva,nepartinitoare,a dat dovada de profesionalism,inteligenta,intelepciune si intelegere in egala masura fata de toti concurentii.In schimb,Mirela e partinitoare,subiectiva si incorecta,la sezonul vostru i-a favorizat pe Cristina si Sergiu,iar acum ii favorizeaza pe Dragos,Alexandra si Ionut!Cat despre voturi,mereu am banuit toti ca sunt manipulate de producatori si noua ni se prezinta clasamentul care le convine lor,chiar daca uneori sunt nevoiti sa tina cont si de voturile reale,cum e in cazul lui Adrian,el e f votat si daca nu i-ar da producatorii locul care i se cuvine,ar fi prea batator la ochi si ar si inceta oamenii sa voteze.Dar si Elena a fost f votata si pe final nu au mai tinut cont ca le vor fi evidente masluirile,deci pot sa faca la fel si cu Adrian,sa-l foloseasca pt ca spune tot ce gandeste si sa-l dea afara pe ultima suta de metri,cum au facut cu tine.Daca va mai exista un nou sezon,vor pieri pe mana lor,deoarece f multi telespectatori s-au saturat de minciunile si facaturile lor si vor inceta sa le mai faca rating.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free