Scrisoare catre Mireasa pentru fiul meu


scrisoarea

Un fan pe nume Marinel Neacșu ne-a trimis urmatoarea scrisoare legata de competitia matrimoniala Mireasa pentru fiul meu. Speram ca cele spunse de el sa ajunga si in atentia realizatorilor acestui reality-show.

Către Redacția Mireasă pentru Fiul Meu
Dragi realizatori urmăresc acest show matrimonial cu interes încă de la prima ediție și mi-a plăcut scopul nobil al emisiunii, acela de a uni destinele unor tineri într-o căsnicie fericită care să dureze dacă se poate pentru toată viața, dar din păcate se pare că voi principalii realizatori ai acestei emisiuni cu fiecare ediție care a trecut ați uitat scopul principal al emisiunii care este iubirea, dragostea, pasiunea, pe care le-ați înlocuit cu ura, cearta, scandalul interminabil pe care îl creați între concurenți, singurul scop care vreți să îl atingeți prin orice mijloace mai presus de orice fiind rating-ul.
Dragi realizatori ați uitat un fapt esențial în realizarea acestei emisiuni acela că dragostea și iubirea pot aduce un rating mult mai mare emisiunii decât ura, cearta, ranchiuna, minciuna etc. Dacă nu credeți, măcar încercați și veți avea o mare surpriză.
Ce am constatat de-a lungul tuturor edițiilor este faptul că în fiecare ediție au existat personaje ca și cele din acest sezon, adică un Adrian și un Cătălin, o Monica și o Andrada, mame ca doamna Marioara și doamna Gabriela și exemplele ar putea continua, dar despre concurenți numai lucruri de bine. Din păcate ce nu știu concurenții, dar unii dintre iei o vor constata cu uimire după terminarea concursului, este faptul că au jucat rolul unor marionete mânuite cu măiestrie de cei din staff-ul emisiunii sprijiniți îndeaproape de un foarte bun psiholog.
Cu toate că emisiunea are ca scop dragostea și iubirea cum vă explicați că pe parcursul acestei ediții nu am văzut nici un moment de tandrețe de afecțiune de iubire, nu ați făcut nimic pentru a-i uni pe concurenți ci dimpotrivă ați stârnit și stârniți concurenți unii împotriva celorlalți creând un întreg haos si o ceartă permanentă în fiecare zi, alimentată de întrebările zilnice ca: De ce ai afirmat că x a zis ..… , Ce ați vrut să spuneți când ..…  , Uite ce a zis x despre y, sau montați o secvență a unei discuții care are loc între concurenți, cu ceva de la început, un pic de la mijloc și apoi finalul apoteotic care lasă loc la multe interpretări și uite cum am mai făcut rost de o grămadă de minute de discuții interminabile, fie vorba între noi, despre absolut nimic interesant.
Ați reușit să aduceți concurenți la o stare de exasperare generală, punându-i cu moralul la pământ. Așa cum se poate vedea este suficientă o singură întrebare plasată bine pentru a stârni o discuție de zeci de minute și uite așa a mai trecut o zi, ați mai făcut o emisiune, care practic nu a spus pur și simplu nimic și nu ați făcut nimic pentru a-i uni pe concurenți, pentru a sădi dragostea și iubirea în acea casă.
Din păcate dacă privim în urmă la emisiunile din anii anteriori sunt puține cupluri care s-au format în casă și care sunt fericite și în prezent, unii au divorțat și au împărțit banii alții au urmărit vedetismul iar unii pur și simplu banii, nu este păcat de atâta timp pierdut degeaba.
Având în vedere toată situația din casă și faptul că toți concurenții au contribuit la realizarea acestui show, consider că ar fi corect ca premiul să fie împărțit între toți concurenții din casă, doar orice actor trebuie plătit, mai ales că au jucat într-o piesă care a durat nouă luni, iar voi realizatorii ați  reușind să îi puneți cu psihicul la pământ, iar ei, concurenții vor avea nevoie de luni bune de recuperare după tratamentul aplicat în casă de către voi cei ce ați realizat acest așa zis Show Matrimonial.
Sper ca emisiunea va continua cu un nou sezon dar care să fie plin de dragoste, iubire și afecțiune între concurenți, să reușiți la finalul emisiunii să afirmați cu tărie și să vă bucurați de faptul că ați reuși să faceți câțiva tineri fericiți pentru toată viața.
În speranța că nu voi fi înțeles greșit în cele afirmate mai sus vă doresc numai bine și la mai multe emisiuni în care să domnească Dragostea și Iubirea.

Marinel Neacșu

26 comentarii la “Scrisoare catre Mireasa pentru fiul meu”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 26
    MIHAELA Says:

    ADRESA DE E-MAIL A REDACTIEI MPFM O ȘTIȚI?

  2. 25
    MIHAELA Says:

    CARE E ADRESA REDACTIEI MPFM?

  3. 24
    AlinaMM Says:

    Salutare tuturor concurentilor !

    Raymond,dupa parerea mea tu esti cel mai frumos baiat din casa.Imi placi mult,si la fel si zambetul tau care il afisezi cand faci glume.La paravan fetele nu au putut sa ti-l vada, dar noi, cei de acasa am putut,poate ca de asta fetele au fost suparate.Oana, Raymond nu a facut misto de tine, dupa cum a spus si el.Si eu,cred ca Raymond este un baiat special.Cu simtul umorului bine dezvoltat,brunet,ochi caprui si…..buze mari ( ceea ce cred ca e atragator laun baiat… asa frumos cum e el.)
    Multa bafta in gasirea unei fete potrivite pentru tine Raymond ! :*:*:*

  4. 23
    Monica ( Pitesti) Says:

    Asa cum sustine “elenab” nicio sansa ca cineva de la butoanele emisiunii sa asculte pasurile sustinatorilor emisiunii ( concurentilor).

  5. 22
    elenab Says:

    NICIO SANSA PENTRU ACEASTA SCRISOARE CHIAR DACA OAMENI DE BVUNA CREDINTZA CA NOI CEREM CITIREA EI IN EMISIE, ESTE O PLMA CUMPLITA PE OBRAZUL A1 SI A CELOR CARE PASTORESC ACEST CONCURS DEVENIT O EMISIUNE IN CARE MAHALAGISMUL, PROSTIA SI CHIAR ,,,,PROSTITUTZIA ESTE REDATA LA NIVEL DE TV.

  6. 21
    raisa Says:

    RUGAM MULT, ca acest articol sa fie citit la o emisiune in direct !!!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free