Valentina NPM5: “Nimic nu este intamplator” (interviu)


valentina_npm5

De curand, Valentina, fosta concurenta de la Nora pentru mama 5, a acceptat propunerea de a ne raspunde unor intrebari. Sunteti curiosi sa aflati ce a mai facut concurenta dumneavoastra favorita dupa terminarea competitiei matrimoniale la care a participat?

R: Buna, Valentina! Ce mai faci? A trecut mult timp de cand fanii nu mai stiu foarte multe despre tine…

Valentina NPM5:

Buna, Raluca! Sunt foarte bine, multumesc pentru intrebare….da, a trecut foarte mult timp de cand nu am mai vorbit cu cei care m-au sustinut si poate o mai fac atunci cand au ocazia si pentru asta le multumesc mult.

R: Crezi ca participarea in acest reality-show te-a ajutat in vreun fel?

Valentina NPM5:

Participarea la acest show cred ca ne-a schimbat pe toti concurentii si cred ca in bine, eu mi-am dat seama ca lumea nu este asa buna cum credeam eu, mi-am dat seama ca intr-adevar singurii care imi vor binele sunt parintii mei. M-am maturizat foarte mult, stiu sa apreciez mai mult familia, lucrurile minore, ma bucur pentru orice lucru…..

valentina-npm5-si-mama-sa

R: Ce s-a mai intamplat in viata ta de cand s-a terminat competitia Nora pentru mama 5? Stiu ca ai fost agasata de vesnica intrebare daca mai esti sau nu cu Andrei?…vrei sa ne dai un raspuns oficial acum?

Valentina NPM5:

Dupa cum stie mai toata lumea, dupa terminarea competitiei am format un cuplu cu fostul concurent Andrei, care….din pacate sau din fericire pentru unii sau altii, nu mai suntem impreuna, dar cum se spune “nimic nu este intamplator”.

valentina-andrei-npm5


R: Ai mai tinut legatura cu fostii concurenti?

Valentina NPM5:

Cu Iulia si Valentin tin legatura cel mai des, imi sunt foarte dragi, tin foarte mult la ei….am mai vorbit cu Mihaela si Ioan..Nicu..Maria…dar ma repet cu cei 2 parinti IULIA&VALENTIN tin legatura cel mai des.

valentina-iulia-valentin-npm5

R: Urmaresti Mireasa pentru fiul meu? Care sunt preferatii tai? Ce sfaturi ai pentru cei din concurs?

Valentina NPM5:

Am urmarit emisiunea Mireasa pentru fiul meu, dar nu foarte des…recunosc…nu am preferati…dar mi-a placut de SANDA…CATALIN…DANIELA…si acum imi place de…..nu voi spune….pentru ca este posibil sa ma insel sau nu in privinta persoanei/persoanelor raspective…..eu nu pot si nu imi permit sa judec pe nimeni, nu am acest drept asa cum din pacate altii o fac :( eu ii inteleg perfect pe concurenti, sunt cu nervii intinsi la maximum si probabil d-aia se tot cearta. Si noi ne certam, dar nu eram asa dusmanosi atat de rautaciosi….isi adreseaza cuvinte mult prea urate si prea dure si este urat, foarte urat…

valentina

R: Am aflat ca ai fost sunata pentru a intra in competitia Mireasa pentru fiul meu…vei intra in casa?

Valentina NPM5:

Este posibil sa intru in casa.

valentina-nora-pentru-mama-5

R: Ai vreun mesaj pentru cei care te-au sustinut cat timp ai fost concurenta la Nora pentru mama 5?

Valentina NPM5:

LE MULTUMESC MULT CELOR CARE M-AU PLACUT, CARE M-AU SUSTINUT ATUNCI CAND IMI ERA GREU, ATUNCI CAND RADEAM, ATUNCI CAND PLANGEAM, CHIAR SI ATUNCI CAND POATE UNEORI NU AVEAM DREPTATE…EI ERAU ALATURI DE MINE SI MA SUSTINEAU, MA VOTAU.VA MULTUMESC!!!!VA POP:_*

300767_161512967261561_100002085767279_353387_447552_n

R: Iti multumesc pentru timpul acordat si iti doresc mult succes in tot ceea ce intreprinzi!

Valentina NPM5:

Iti multumesc si eu….o zi frumoasa iti doresc!!!

296872_161513080594883_100002085767279_353389_3894013_n

By Raluca Neagu

26 comentarii la “Valentina NPM5: “Nimic nu este intamplator” (interviu)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

 1. 26
  Ariciu Says:

  Valentina mai pastrezi legatura cu Andrei?

 2. 25
  mya Says:

  la cat ai suferit nu stiu de ce mai vrei sa intri in casa din nou,acum sau in editia viitoare?daca e pt acum,pt cine sa intri?ca nu te potrivesti cu nimeni…ai si varsta apropiata de a lui adrian,dar nu te potrivesti cu el,el cauta o fata linistita cu gand de casatorie,poate cu imre mai nebunatic ca tine era ceva,dar acum cu cine?octavian e taran,tie iti tre unu descurcaret si fara balbe sau ifose,unu tare in gura cu tupeu dar cumpatat,gen catalin,dar mai calm,mai bland,sa aiba si ceva iubire in el,nu numai ura cum avea catalin…combinatia asta nu o gasesti in casa acum…sau ai pus ochii pe cineva??

 3. 24
  merry Says:

  Andrei …… prea multa vorba la el, fizic este urat, Valentina ai fost si esti o fata super, meriti ceva mai bun nu papagali .

 4. 23
  neagu mihaela Says:

  buna valentina. ma bucur ca am citit ce ai mai facut si ca am mai aflat cate ceva despre tine.atunci cand erai concurent ma identificam cu tine. mi-a placut si de andrei si cred ca faceati un cuplu reusit pt ca va completati unul pe celalalt, cel putin asa cred eu.te rog sa-mi trimiti si mie adresa ta de facebook. poop

 5. 22
  madalina Says:

  buna valentina,esti o fata skumpa,draguta ai atatea kalitati inkat n-am kuvinte de lauta pentru tine.Imi plake foarte mult de tine dar sh de andrei va pwwwwwwwwwwp si va iubesk mult dragutoooooo………..pooop

 6. 21
  dana Says:

  buna valentina mama,esti foarte frumoasa si o scumpa eu nu te cert cum te cearta alte doamne ca de ce ai fost cu andrei ? asa a fost sa fie acum tu esti o fata frumoasa ,desteapta ai tot dreptul in fata.andrei nu a aleso pe silvia fiindca era urata nu era buna etc.eu iti doresc tot binele din lume si sa nu te ei dupalume cum teai lyuat in casa nora pentru mama .eu vreu darcred ca si tu sati gasesti o pereche minunata.sa ma inviti la nunta ta.scze pentru gresele care mai leam scris in scrisoare.la revdere scumpo !!…!!

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free