Valentina NPM5: “Nimic nu este intamplator” (interviu)


valentina_npm5

De curand, Valentina, fosta concurenta de la Nora pentru mama 5, a acceptat propunerea de a ne raspunde unor intrebari. Sunteti curiosi sa aflati ce a mai facut concurenta dumneavoastra favorita dupa terminarea competitiei matrimoniale la care a participat?

R: Buna, Valentina! Ce mai faci? A trecut mult timp de cand fanii nu mai stiu foarte multe despre tine…

Valentina NPM5:

Buna, Raluca! Sunt foarte bine, multumesc pentru intrebare….da, a trecut foarte mult timp de cand nu am mai vorbit cu cei care m-au sustinut si poate o mai fac atunci cand au ocazia si pentru asta le multumesc mult.

R: Crezi ca participarea in acest reality-show te-a ajutat in vreun fel?

Valentina NPM5:

Participarea la acest show cred ca ne-a schimbat pe toti concurentii si cred ca in bine, eu mi-am dat seama ca lumea nu este asa buna cum credeam eu, mi-am dat seama ca intr-adevar singurii care imi vor binele sunt parintii mei. M-am maturizat foarte mult, stiu sa apreciez mai mult familia, lucrurile minore, ma bucur pentru orice lucru…..

valentina-npm5-si-mama-sa

R: Ce s-a mai intamplat in viata ta de cand s-a terminat competitia Nora pentru mama 5? Stiu ca ai fost agasata de vesnica intrebare daca mai esti sau nu cu Andrei?…vrei sa ne dai un raspuns oficial acum?

Valentina NPM5:

Dupa cum stie mai toata lumea, dupa terminarea competitiei am format un cuplu cu fostul concurent Andrei, care….din pacate sau din fericire pentru unii sau altii, nu mai suntem impreuna, dar cum se spune “nimic nu este intamplator”.

valentina-andrei-npm5


R: Ai mai tinut legatura cu fostii concurenti?

Valentina NPM5:

Cu Iulia si Valentin tin legatura cel mai des, imi sunt foarte dragi, tin foarte mult la ei….am mai vorbit cu Mihaela si Ioan..Nicu..Maria…dar ma repet cu cei 2 parinti IULIA&VALENTIN tin legatura cel mai des.

valentina-iulia-valentin-npm5

R: Urmaresti Mireasa pentru fiul meu? Care sunt preferatii tai? Ce sfaturi ai pentru cei din concurs?

Valentina NPM5:

Am urmarit emisiunea Mireasa pentru fiul meu, dar nu foarte des…recunosc…nu am preferati…dar mi-a placut de SANDA…CATALIN…DANIELA…si acum imi place de…..nu voi spune….pentru ca este posibil sa ma insel sau nu in privinta persoanei/persoanelor raspective…..eu nu pot si nu imi permit sa judec pe nimeni, nu am acest drept asa cum din pacate altii o fac :( eu ii inteleg perfect pe concurenti, sunt cu nervii intinsi la maximum si probabil d-aia se tot cearta. Si noi ne certam, dar nu eram asa dusmanosi atat de rautaciosi….isi adreseaza cuvinte mult prea urate si prea dure si este urat, foarte urat…

valentina

R: Am aflat ca ai fost sunata pentru a intra in competitia Mireasa pentru fiul meu…vei intra in casa?

Valentina NPM5:

Este posibil sa intru in casa.

valentina-nora-pentru-mama-5

R: Ai vreun mesaj pentru cei care te-au sustinut cat timp ai fost concurenta la Nora pentru mama 5?

Valentina NPM5:

LE MULTUMESC MULT CELOR CARE M-AU PLACUT, CARE M-AU SUSTINUT ATUNCI CAND IMI ERA GREU, ATUNCI CAND RADEAM, ATUNCI CAND PLANGEAM, CHIAR SI ATUNCI CAND POATE UNEORI NU AVEAM DREPTATE…EI ERAU ALATURI DE MINE SI MA SUSTINEAU, MA VOTAU.VA MULTUMESC!!!!VA POP:_*

300767_161512967261561_100002085767279_353387_447552_n

R: Iti multumesc pentru timpul acordat si iti doresc mult succes in tot ceea ce intreprinzi!

Valentina NPM5:

Iti multumesc si eu….o zi frumoasa iti doresc!!!

296872_161513080594883_100002085767279_353389_3894013_n

By Raluca Neagu

26 comentarii la “Valentina NPM5: “Nimic nu este intamplator” (interviu)”

  1. 1
    Monica (Pitesti) Says:

    Valentina, intra in casa. Chiar vreau sa te vad. Dar ai o varsta si sper sa nu mai chemi mereu pe tati. Iti place ce se intampla cu acecsti concurenti? Certuri interminabile, dragoste, fie vorba, nu prea e si una-doua, vin neamurile in aparare.

  2. 2
    Tilda Says:

    Daca ii placea pe Catalin si Daniela , e clar ca nu-l simpatizeaza pe Adrian ! Mai bine sa nu intra, sunt acolo destui care calaresc pe nervii lui Adrian .

  3. 3
    dana Says:

    care sunt totusi noutatile? nu am aflat ce face daca lucreaza , daca mai locuieste cu parintii , are o noua dragoste ? asa ceva ar vrea lumea sa stie despre Valentina

  4. 4
    Nuty Says:

    Nu, sa nu vina pentru ca ne/a mintit in fata ca nu are nimic cu Andrei,a fost chiar intrebata si a negat iar dupa ce a iesit a destramat un cuplu frumos care poate era de durata.

  5. 5
    anitanna Says:

    Valentina,te-am placut si sustint cat ai fost in concurs,dar se pare,dupa cate spui ca nu esti fan Adrian,asa ca ramai unde esti.Sunt multi pe capul celor doi nu le mai trebuie o alta…

  6. 6
    Inna Says:

    Daca intra Vlentina in casa atunci sa vedeti scandal. In sezonul trecut ea a fost omologul lui Adrian!

  7. 7
    valitulcea Says:

    am iubito pe Valentina pt.ca era sincera si spunea lucrurilor pe nume chiar daca era tot timpu atacata a fost o concurenta puternica,faza cu Andrei nu o condamn ca nu a recunoscut ca il place pt. ca stiti f.bine ca el era intr-un cuplu si deja avea toata lumea in cap,dar de el ce spuneti cand o facea pe victima de parca ar fi fost violat cat parea de cinstit.

  8. 8
    irina Says:

    Valentina ar cam vrea sa intre in casa, desi vede bine cate scandaluri sunt acolo si ce vorbe grele sunt aruncate. Acum, cu atat mai mult cu cat emisiunea mai are putin si se sfarseste. De ce ar vrea ea sa intre acum, in ac. moment? Este greu de priceput. Deci nu mai are cuplu cu Andrei! Asta mi se pare lucrul cel mai bun ce i se putea intampla. Spune ca in casa a invatat multe lucruri in legatura cu rautatea oamenilor si ca acum isi apreciaza doar parintii. Dar despre rautatea ei, ce are de spus? Cum credea ea ca va rezista intr-un cuplu bazat pe tradare? Cat de mult credea ea ca v-a dura? Cred ca despre aceste invataminte ar fi trebuit sa ne vorbeasca. Un cuplu bazat pe tradare nu duce nicaieri. Doar sapi groapa altuia…. Daca intra incasa in aceste momente … inseamna ca se considera ca nu este suficient de mult scandal. Probabil vor sa atinga cote astronomice. Demne de un record. Sper sa nu se intample asta pentru ca deja s-a mers prea departe…

  9. 9
    alina Says:

    Nu inteleg,de ce sa intre Valentina in casa?Pt un baiat?Daca da,pt cine?Nu are pt cine,e clar ca nu-l place pe Adrian daca l-a placut pe Catalin.Si nici nu ar fi potrivita pt Adrian,ea e genul Dianei si al Monicai(mahalagioaica si vulgara),gen care,evident,ii displace profund lui Adrian.El cauta o fata finuta,delicata,inteligenta,cu bun simt,educata…In fine,nu are ce cauta Valentina in casa,am vazut destula mahala in sezonul asta.
    Bine ca nu mai e cu Andrei,poate asa Andrei si Andreea vor forma un cuplu dupa terminarea competitiei,s-ar potrivi.

  10. 10
    danuta Says:

    niciodata nu uita valentina ca roata se intoarce ,ai crezut ca stind cu andrei ramai cu el vesnic asta nu v a fi ,dar e pacat ca v ati batut joc de silvia asa s a rumegi intodeauna inainte de a face un lucru .

  11. 11
    luminita Says:

    Valentina mama, am o varsta , peste 5o de ani . Exact cum ai zis teai maturizat , nimic nu a fost intamplator . Nu asculta rautatile despre ” ca tu ai suflat Silviei pe Andrei ”
    NU TE MERITA nici pe tine nici pe Silvia ….. Noi neam dat seama de la inceput ce voria acest baiat …… Un post in televiziune … se facea cu mama lui ca sunt //oamenii //// de vaza… Ce sa spunem noi .. ca cei din provincie …. Iti vei gasi JUMATATEA TA pana la urma ….. sa fi iubita ….. si uital pe Adrian ……. sa nu asculti rautatile spuse despre tine . AI FOST CEA MAI IUBITA ……

  12. 12
    dana Says:

    Valentina este cea mai tare. A fost preferata mea la npm5. Si eu o pup.

  13. 13
    neagoe gina Says:

    nu mia placut aceeasta valentina ce sa caute ia langa andrei zau ca nu se poate

  14. 14
    sanda Says:

    eu cred ca nu mai vrem sa te vedem in emisiune
    stai acasa si cauta un sot ca in curand devii fata batrana la usa mamei tale

  15. 15
    DOINA@yahoo.ro Says:

    ANDREEA JOACA LA NATONAL TV. SA-U LA MIREASA PTR FIUL MEU. COPII CONTRA PARINTI.

  16. 16
    merry Says:

    Valentina , preferata mea , mie imi place Adrian nu stiu tie dar va potriviti. Andrei nu te merita , este urat fizic ,

  17. 17
    D.M Says:

    Valentina nu poti sterege din mintea oamenilor, rautatea care te-a caracterizat in timpul show-lui si cred ca nu te-ai schimbat.Daca pana la 26 de ani esti rea, cred ca asa vei ramane o viata. Ai uitat cum iti bateai joc de Daniela ca este saraca?…sau de Silvia? Tu si Andrei, fiind complici inca din timpul show-lui. Aceste fapte ale tale nu vor fi uitate niciodata de noi telespectatorii, dar bineinteles pot fi iertate. Apropo macar ti-ai cerut scuze celor pe care i-ai suparat? Fa acest lucru si atunci vei fi mult mai linistita.

  18. 18
    rodica Says:

    andrei a fost vinovatul ,nu valentina,dupa ce s-a vazut cu sacii-n caruta ,i-a dat cu picioru in fund si la valentina

  19. 19
    rodica Says:

    valentina este draguta ,mi-a placut de ea ,si are un suflet foarte bun

  20. 20
    rodica Says:

    eu l-am sustinut foarte mult pe andrei in competitie si cand era cu silvia si dupa ce a iesit afara si era cu valentina,dar mi-am schimbat parerea totala despre el ,este un neserios

  21. 21
    dana Says:

    buna valentina mama,esti foarte frumoasa si o scumpa eu nu te cert cum te cearta alte doamne ca de ce ai fost cu andrei ? asa a fost sa fie acum tu esti o fata frumoasa ,desteapta ai tot dreptul in fata.andrei nu a aleso pe silvia fiindca era urata nu era buna etc.eu iti doresc tot binele din lume si sa nu te ei dupalume cum teai lyuat in casa nora pentru mama .eu vreu darcred ca si tu sati gasesti o pereche minunata.sa ma inviti la nunta ta.scze pentru gresele care mai leam scris in scrisoare.la revdere scumpo !!…!!

  22. 22
    madalina Says:

    buna valentina,esti o fata skumpa,draguta ai atatea kalitati inkat n-am kuvinte de lauta pentru tine.Imi plake foarte mult de tine dar sh de andrei va pwwwwwwwwwwp si va iubesk mult dragutoooooo………..pooop

  23. 23
    neagu mihaela Says:

    buna valentina. ma bucur ca am citit ce ai mai facut si ca am mai aflat cate ceva despre tine.atunci cand erai concurent ma identificam cu tine. mi-a placut si de andrei si cred ca faceati un cuplu reusit pt ca va completati unul pe celalalt, cel putin asa cred eu.te rog sa-mi trimiti si mie adresa ta de facebook. poop

  24. 24
    merry Says:

    Andrei …… prea multa vorba la el, fizic este urat, Valentina ai fost si esti o fata super, meriti ceva mai bun nu papagali .

  25. 25
    mya Says:

    la cat ai suferit nu stiu de ce mai vrei sa intri in casa din nou,acum sau in editia viitoare?daca e pt acum,pt cine sa intri?ca nu te potrivesti cu nimeni…ai si varsta apropiata de a lui adrian,dar nu te potrivesti cu el,el cauta o fata linistita cu gand de casatorie,poate cu imre mai nebunatic ca tine era ceva,dar acum cu cine?octavian e taran,tie iti tre unu descurcaret si fara balbe sau ifose,unu tare in gura cu tupeu dar cumpatat,gen catalin,dar mai calm,mai bland,sa aiba si ceva iubire in el,nu numai ura cum avea catalin…combinatia asta nu o gasesti in casa acum…sau ai pus ochii pe cineva??

  26. 26
    Ariciu Says:

    Valentina mai pastrezi legatura cu Andrei?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free