Mireasa pentru fiul meu s-a impus din nou pe primul loc in clasamentul de audienta


Mirela

Antenta 1 ramane in continuare in topul preferintelor telespectatorilor, in ciuda deciziei RCS RDS de a restrictiona accesul abonatilor prin platforma DIGI la posturile trustului Intact. Din nou, Mireasa pentru fiul meu s-a impus pe primul loc in clasamentul de audienta de ieri.

Cel mai iubit realityshow matrimonial din Romania a impus ieri Antena 1 pe primul loc in randul posturilor de televiziune, la nivel urban, cu 2.4 % rating si 13.7% share.

Audientele inregistrate de Antena 1 sunt in crestere, in ciuda fapului ca de vinerea trecuta mai multi romani nu mai au acces la posturile de televiziune ale trustului Intact, printr-o decizie abuziva a RCS RDS.

Sursa: a1.ro

12 comentarii la “Mireasa pentru fiul meu s-a impus din nou pe primul loc in clasamentul de audienta”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    elenab Says:

    CRED CA GRESIM CU TOTZII , NODERATOAREA , SESFASURAREA EMISIUNII, DISCUTZIILE -INTREBARI, INSTIGARI ETC. II SUNT TRANSMISE SI DIRIJATE DE REGIE SI REALIZATORI PRIN CASTI, EA NU ARE VOIE SA DEPASEASCA O LIMITA A EMISIUNII TRANSMISA – SUFLATA- DE ACESTIA , CRED CA SE DUCE O VAJNICA LUPTA IN SUBTERAN PENTRU PROTEJATZII CELOR DIN a1 , fiecare concurent are pe …..cineva undeva , chiar i Japonia, Elvatzia , Polul Nord sau Patagonia -VORBA VINE – INSELACIUNEA SI MINCIUNA NU DISPARE DIN ROMANIA….NICIODATA

  2. 9
    elena Says:

    Mirela sa-ti fie rusine ca-l rascolesti dupa ce a prins coaja,mananci din el cu polonicul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 8
    otilia/magda Says:

    Sunt de acord cu voi in tot ce ati scris.Bravo!Doinitza,Manuela,Bunicu,Ela si Yoyo.Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda!Bafta la toti!

  4. 7
    elenab Says:

    buna ziua……banuiesc , c a moderatoarea este dirijata de organizatori prin casca , nu trebuie blamata este o femeie dragutza si destul de isteatza , are studii de drept , este o salariata in gura careiea i se pun cuvinte, voturile vin gata facute iar unii dintre concurentzi sunt bine protejatzi de catre …..bine infiptzii in A1, vizibil Andrei si mama lui care de mult trebuiau sanctzionatzi sau chiar indepartatzi, SA SPERAM CA NU NI SE VOR MAI ,,,SERVI ASEMENEA EMISIUNI EDUCATIVE

  5. 6
    TILDA Says:

    D-NA MIRELA STI UNA SI BINE SA PROVOACE CEARTA SI SCANDALUL RUSINE SAI FIE, CHIAR AI INSTINGA PE TOTI IMPOTRIVA LUI ADRIAN SI MAMEI LUI, RUSINE D-NA MIRELA ESTI IMPARTIALA O MODERATOARE , INTRIGANTA,SUBIECTIVA RUSINE SCHIMBATI MODERATOARE SA-U LASATI C.N .A. SO AMENDEZE CA AI LASE SA SE CERTE CA LA USA CORTULUI. RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE????????D-NA MIRELA. JOACA TEATRU IEFTIN , JOCURI DE CULISE.????????????

  6. 5
    yoyo. Says:

    of cat o regret pe gabriela cristea toader si canald, aia parca impartea bataia de joc si josniciile cu toti concurentii,dar aici au gasit cai de bataie pe marioara si adrian,dar vad ca duc…au clacat doi,catalin si imre,urmeaza petarda de andrada,pe ioane si moni sa ii lase sa se certe cu dragoselu,ca si asa dragoselu a avut o tentativa la intrarea in casa a giocondei dar mirela era surda atunci

  7. 4
    ela Says:

    si eu sper la fel, sa nu mai fie acceptat de CNA acest stil de show ,nu de alta dar
    1.asa cred tinerii ca trebuie sa se poarte in viata, cu tupeu, fara minim de respect, aici se promoveaza ce poate fi mai rau, pai ce generatie creste, ce fel de parinti vor fi astia, ca monica, ca andrada ? astea r trebui steriliate ca deja sunt pericol public daca se reproduc si nasc fiinte care le seamana.

    2.nu-mai mai doresc sa vad o femeie ca boureanca care-si castiga salariul facand pe asa zisa moderatoare, nu este moderatoare- femeia asta provoaca si intretine mahalaua,chiar ii instiga pe toti impotriva unui singur om si mama lui chiar ea citind cu mare satisfactie expresii ca: “rusine sa-ti fie …..” primite de la cei care absorb mahalaua promovata de ea, ca un mod de viata.

  8. 3
    Bunicu Says:

    Mirela nu iti este rusine ce emisiune moderezi sau atit ai putut prinde dela Catalin.Pentru audienta o vinzi si pe mama ta si chiar familia.O rusine ceiace faceti.

  9. 2
    Manuela Pitesti Says:

    Mirelooo sa ti fie rusine esti f f f intriganta si bineinteles subiectiva toata ziua numai despre Adrian vb tu chiar nu te auzi deloooc?esti penibila te detest vezi da d zeu nu doarme sa stii ….

  10. 1
    doinitza Says:

    sunteti pe primul loc la audiente ptr. ca promovati cearta si scandalul .rusine sa va fie si sper sa nu mai fie inca o editie MPFM. cele 5 editii NPM au fost mult mai frumoase decat prima editie MPFM.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free