Voci din afara competitiei vin sa vorbeasca despre Adrian, Marioara si situatia lor in concurs!


575185-adrian_si_marioara

Sirul interminabil de conflicte intre Adrian, Marioara si ceilalti concurenti de la Mireasa pentru fiul meu continua! In ultima perioada, situatia tinde sa scape de sub control, ajungandu-se la amenintari dure, insulte, agresivitate verbala si gesturi extreme! Pentru a clarifica situatia tensionata, vor fi invitate sambata aceasta la Gala Saptamanii si alte persoane din exteriorul competitiei, printre care mama Andradei aflata in conflict cu Adrian, Diana, fosta concurenta si Bianca, martora la o discutie secreta intre Andrada si Adrian. De asemenea, vor exista interventii telefonice pentru a clarifica situatia tensionata in care se afla din nou Adrian.

Tot la Finala Saptamanii, telespectatorii vor descoperi cum mai stau concurentii cu dragostea. Pentru moment, in competitie sunt doua cupluri, insa, de curand, ceva s-a petrecut intre Edina si Octavian! Daca au decis sa formeze un cuplu sau se orienteaza spre alte persoane, veti descoperi la Finala Saptamanii, sambata de la ora 14.00 si de la ora 17.00.

La sfarsitul Galei, cei de acasa vor afla si ce se va intampla cu cei doi baieti propusi saptamana trecuta spre eliminare: Octavian si Imre! Pentru ei, competitia s-ar putea sfarsi aici!

Sursa: a1.ro

34 comentarii la “Voci din afara competitiei vin sa vorbeasca despre Adrian, Marioara si situatia lor in concurs!”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 34
    elenab Says:

    Adrian un dur necizelat , bagat de parintzi intr-o scoala care i se potriveste manusa ….la inteligentza si mitocania lui. dovada o casnicie de 4 luni controlata de o mama analfabeta dar ff posesiva

  2. 33
    elenab Says:

    singurul care nu se imcadra in aceasta cacealma a fost Catalin, un psiholog pe cinste dar si lovit de viatza dur , lovituri care l-au ambitzionat calindu-l pentru viatza!

  3. 32
    elenab Says:

    este normal sa se creeze o asa atmosfera……totzi conc. sunt niste neispravitzi – la propriu- varsta, pregatire, job, educatzie , mamele sunt pur si simplu analfabete, deci cei care au facut selectzia – poate n-au avut de unde alege, la asemenea concursuri vin numai neimplinitzi hamesitzi dupa parale- halal etica A1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. 31
    ela Says:

    Nu sunt de acord cu chemarea rudelor in emisiune nu vin cu ceva bun ne-am saturat de acelasi conflict mereu chiar nu se vede ca se abereaza tot ce e rau face Adrian ceilalti nu se vad Imre vorbeste azi si intelegi miine vai steaua lui. Fetele rid de Marioara ca nu vorbeste corect da Gabriela,Dragos,fratele si tata-l lui cum vorbesc?a ei sun baieti de cartier nu se pune rusine ar trebuii sa se termine odat.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free