Scrie, iubeste si in curand va deveni tata! Afla in continuare despre ce fost concurent de la Nora pentru mama este vorba!


scrie
Are o pasiune la care multi nu s-ar fi asteptat: ii place sa scrie si o face chiar foarte bine. Aceasta pasiune pentru scris l-a ajutat de foarte multe ori sa depaseasca momente grele din viata sa si sa treaca peste ele cu fruntea sus si increzator in fortele proprii.

Desi are la activ un divort, el nu a incetat nicio secunda sa spere la marea iubire si speranta l-a ajutat sa o gaseasca. In momentul de fata are o relatie cu femeia pe care o iubeste si care la randul ei il iubeste. Este vorba despre Alexandru, fostul concurent de la Nora pentru mama 3, care si-a gasit iubirea in persoana Ancai, o fata deosebita care l-a ajutat sa depaseasca momentele grele prin care a trecut dupa pierderea mamei sale, dar si dupa divortul de Mihaela, fosta concurenta Nora pentru mama 3.

anca si alexandru npm3

Peste doar cateva luni, Alexandru va deveni fericitul tata al unei fetite, pe care o va avea impreuna cu Anca.

In continuare voi posta cateva randuri frumoase scrise chiar de Alexandru si dedicate iubitei sale.

“Iubeste-ti parintii, ei sunt amintirea a ceea ce ai fost si inceputul povestii tale.
Iubeste-ti copiii, ei sunt confirmarea a ceea ce ai fi putut sa fi si promisiunea a ceea ce vei darui lumii.
Iubeste-ti jumatatea, ea e implinirea a ceea ce esti acum, cucereste-i dragostea ca sa-ti odihnesti inima la caldura si lumina ei, daruieste-i fericire ca sa te bucuri de generozitatea frumusetii ei, ofera-i atentia si sprijinul tau, vietile voastre sunt doi lastari care cresc impreuna sprijinindu-se unul de celalalt.
In privirea ta vad intinzandu-se marea vietii mele, insorita sau furtunoasa, dar mereu chemandu-ma sa o cutreier. Ma avant curajos in viata cu tine de mana caci nimic nu mai poate sterge zambetul gurii care te-a sarutat.
Te iubesc ……. !”

“M-am trezit intr-o dimineata cu presimtirea ca ceva se va intampla in acea zi. Si a fost ceva minunat. Te-am zarit pentru o clipa, dar ai disparut… Dar a fost de ajuns pentru a ma indragosti… Si de atunci am dorit mereu sa te zaresc… dar pentru a-ti vorbi, nu aveam inca acel curaj. Doream sa te cunosc, sa ma cunosti. Astfel am aflat cum te numesti si imaginatia si firea mea nebuna au luat-o razna. Am prins curaj si ti-am vorbit, dar erai atat de distant si totusi… atitudinea ta nu m-a descurajat. Esti inca prezent in visele mele si cred ca este de ajuns. N-as vrea sa ajungi totusi sa ma cunosti, de frica unor deziluzii. Este de ajuns sa stii ca undeva, acolo, nu prea departe, este cineva pentru care reprezinti tot ce e frumos…”

Articol realizat de Raluca Neagu

9 comentarii la “Scrie, iubeste si in curand va deveni tata! Afla in continuare despre ce fost concurent de la Nora pentru mama este vorba!”

  1. 9
    rodica Says:

    multa fericire si bucurii in viata ,ma bucur pentru tine

  2. 8
    eo Says:

    iti urez toate cele bune:*

  3. 7
    nuti Says:

    bravo Alexandru ma bucur pentru tine ca ai gasit o fata dupa sufletul tau Mihaela nu era pentru tine era prea fitoasa si aroganta.sa ti ajute dumnezeu sa fii fericit si sa te bucuri de familia pe care o ai

  4. 6
    valitulcea Says:

    Alexandru a fost un concurent pe care l-am placut si apreciat f.mult stiam de atunci ca Mihaela nu va ramine cu el pt.ca veneau din medii f.diferite dar daca Mihaela l-ar fi iubit cu adevarat ar fi ramas alaturi de el indiferent de sit.materiala sau sociala dar nu a fost sa fie si poate asa e mai bine pt.amindoi,sper sa fie fericit sa fie mindri de fetita care va veni.DZEU.SA O AIBE IN PAZA PE MAMA LUI .

  5. 5
    andra Says:

    meriti sa fi fericit si sa ai parte de ce e mai bun pe lume.succes in cea ce vr sa faci de akum inainte.sa te bucuri de fetita ta pt k un copil e un dar de la dumnezeu,cv unic,minunat

  6. 4
    D.M Says:

    Un om foarte bun, cu un suflet cald, desi a avut multe greutati in copilarie si apoi in asa zisa casnicie cu Mihaela, toate aceste greutati nu i-a schimbat caracterul frumos si nobletea sufletului. Imi doresc ca de acum incolo sa fii fericit, implinit si sa nu mai existe nori negri in viata ta.Ramai la fel de bun si multa fericire alaturi de noua ta familie.

  7. 3
    ioana Says:

    esti un om cu suflet mare meriti tot respectul celor din jur traieste-ti viata frumos si cu demnitate,cine te iubeste merita sa faca parte din viata ta

  8. 2
    IULIANA Says:

    Un baiat cu un suflet bun si frumos,car a invatat din nevoile vieti cum sa iubeasca si sa i-si imparteasca sentimentele alaturi de cineva care il merita.
    Multa sanatate si fericire viitorule TATIC!!!!!

  9. 1
    Tilda Says:

    Alexandru sa fii FOARTE fericit, esti un baiat cu un suflet bun, iubitor.
    Sa-ti dea Dumnezeu o fetita sanatoasa. Am o intrebare: numele ei va fi ILDIKO???

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free