Mireasa pentru fiul meu, din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor


5
Ziua de ieri a impus din nou Antena 1 pe primul loc in alegerile telespectatorilor cu Mireasa pentru fiul meu si Observator 13 si 16. Realityshow-ul prezentat de Mirela Boureanu Vaida si stirile aduse romanilor de Oana Frigescu au fost lider de piata la nivelul targetului all urban. De altfel, in primul trimestru al acestui an, Antena 1 a inregistrat in daytime audiente mai mari decat cele ale principalului competitor, PRO TV, trendcare se mentine pana in prezent.

Tensiunile din casa Mireasa pentru fiul meu au adus si ieri cei mai multi telespectatori din mediul urban in fata micilor ecrane. Antena 1 s-a clasat pe prima pozitie in topul posturilor de televiziune atat in intervalul 10.45 -11.05, cat si in 14-00-16.00. Mireasa pentru fiul meu a fost lider de audienta cu 2 si respectiv 2.3 procente de rating la nivel urban, Antena 1 surclasand in ambele intervale postul Pro Tv care a inregistrat 1.1 respectiv 1.8 puncte rating.

Mirela Boureanu Vaida este incantata ca romanii aleg in fiecare zi Mireasa pentru fiul meu si le multumeste pentru fidelitate: “Ma bucur foarte mult ca, indiferent de evenimentele care au avut loc recent, telespectatorii ne sunt in continuare alaturi si ca publicul nostru este foarte activ. Am primit foarte multe semnale in aceasta perioada din partea telespectatorilor din afara tarii, din Italia, Spania si chiar Japonia, oameni care ne-au fost aproape zi de zi si care, afectati de decizia RCS-RDS, cauta solutii pentru a lua legatura cu noi. Sunt impresionata de numarul mare de mesaje pe care le-am primit. Mireasa pentru fiul meu a construit pana acum o interactivitate puternica, atat cei de acasa reactionand la situatiile si evenimentele din emisiune, cat si concurentii asteptand cu nerabdare sa afle parerea telespectatorilor. Ma bucur ca publicul nostru este in continuare prezent, ca reactioneaza si nu pot decat sa le multumesc telespectatorilor pentru aceste lucruri.”

Prima alegere a romanilor din mediul urban au fost si Observator 13 si 16. Acesta din urma s-a impus lider de piata cu o cota de piata de 12. 4 procente si o audienta medie de 2.6%. Locul al doilea a fost din nou ocupat de Pro Tv, cu 11.8% share si 2.5 % rating, pentru ca locul al treilea sa ii revina unui alt post din trustul Intact, Antena 3.

Antena 1 a inregistrat in primul trimestru al acestui an, audiente mai mari decat ale principalului competitor Pro Tv, la nivel urban. Astfel, in intervalul 10.00-16.00, Antena 1 a inregistrat o medie de 2.3 procente de audienta si o cota de piata de 9.7%, depasind Pro Tv care in acelasi interval si la nivelul aceluiasi target a inregistrat 2.2 %rating si 9.3% share.

Antena 1 le multumeste telespctatorilor ca au fost si ieri fideli postului de televiziune si ii inurajeaza pe aceia care nu mai receptioneaza Antena 1 din pricina deciziei abuzive a RCS RDS de a restrictiona accesul pe platforma Digi, sa trimita in continuare mesajele lor la numarul de telefon: 0214091791.

Sursa: a1.ro

9 comentarii la “Mireasa pentru fiul meu, din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor”

  1. 9
    denis Says:

    rog staful sa ia masuri an comportamentul lu laur ia alu oana la adresa lui viorel daca nu se ia masuri anseamna ca este blat si laur a reintrat an emisiune datorita pilelor

  2. 8
    cristina Says:

    de ce lumea incurajeaza doar cearta si nu vad ca intotdeauna Adrian este prezent in toate discutiile si certurile?mereu cere materiale pentru ca stie ca nu se vor difuza niciodata …dar chiar as ruga pe cei din staf sa difuzeze materialele care le cer asa de mult <> Adrian si Marioara

  3. 7
    cristina Says:

    privesc aceasta emisiune de aproape 6 luni si daca sincer nu prea inteleg care este scopul acestei emisiuni…imi pare foarte rau ca toata lumea il incurajeaza pe Adrian care este o persoana foarte rea si care vrea sa obtina doar bani …s-a vazut de la bun inceput ca el si mama lui sunt foarte bine pregatiti si stiu cum sa minta publicul prin faptul ca nu recunosc niciodata ceea ce spun sau fac…nu inteleg cine ii mai voteaza …chiar oamenii nu vad ca ei fac doar zizianie intre concurenti?
    cuplul meu preferat e Alexandra si Dragos…sunt niste frumosi si sper sa o tina tot asa..

  4. 6
    cristina Says:

    salut

  5. 5
    elena b Says:

    INTR-ADEVAR PREZENTATOAREA SALVRAZA ACEST SHOW DIN TOATE PCTV , FRUMOASA , CU CUVINTELE SI APRECIERILE TOT TIMPUL LA EA. FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AVOCAT!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 4
    elena b Says:

    o sugestie……. NU MAI SELECTZIONATZI DIN CEI CARE AU MAI AVUT O CASATORIE……..UNDE ESTE EXEMPLUL SI ETICA ACESTEI EMISIUNI??????????????????????MAI ALES CAND ESTE VORBA DE O BRUTA CA ACEST POLITZAI CU……PUMNII INCORDATZI SI O FATZA CARE NU PROMOTE NIMIC BUN.

  7. 3
    elena b Says:

    expresii ca…. mintzi, n-ai tzigla pe cap, LEPRA, te scuip in gura, puturoasa, NESIMTZITZI si multe, multe altele pe care cei din staff ar trebui sa le sanctzioneze, deasemeni au devenit deadreptul ridicole acele mesaje si cadouri din….Japonia poate ca cei din staf impreuna cu dl. Costel nu sunt straini de aceste tertipuri

  8. 2
    elena b Says:

    oare dece …..doua tabere, Adrian si Marioara iar de cealalta tabara totzi concurentzii? deci…..cand 2 itzi spun ca esti beat te duci sa te culci.

  9. 1
    Inna Says:

    Foarte frumoasa prezentatoarea! Pacat insa ca emisiunea nu se ridica la nivelul frumusetii ei! Ar trebui sa existe o cale, pentru a atenua ,aceste conflicte extrem de neplacute ,dintre cele doua tabere! Pe de-o parte: cuplurile mamele, fetele, baietii si pe de alta parte: “MAMA Marioara si FIUL Adrian”. Fie ca totul, sa se termine cu bine, spre bucuria tuturor!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free