Mesajul Iuliei NPM5 pentru fani si primele poze cu fetita


554851_3370826305708_1120749111_33313903_1625996079_n

De curand, Iulia si Valentin, fosti concurenti de la Nora pentru mama 5, au devenit parinti. Iulia a adus pe lume sambata trecuta, o fetita perfect sanatoasa, reusind sa-i ofere indragitului ei sot cel mai frumos cadou pe care il putea primi de ziua lui.

Astazi, la aproape o saptamana dupa ce a nascut, Iulia se simte foarte bine si foarte fericita si a vrut sa lase un mesaj fanilor sai:

“Va multumesc din suflet ptr urarile voastre, suntem f fericiti, mie inca nu imi vine sa cred ca am nascut :) , ma simt foarte bine, daca ar fi dupa mine azi as iesii la plimbare cu fata :D . Am postat cateva poze cu ea, nu am avut timp ptr mai multe ca acum abia mai am timp sa mananc, cand o sa ma m-ai linistesc promit ca intru pe fb si vom sta mai mult de vb, pupici si ms inca o data ptr msg!!!”

456895_389874054371175_100000457511197_1373548_1858306234_o

Acestea fiind spuse, noua nu ne ramane decat sa le uram sa fie fericiti in continuare si sa le traiasca frumoasa fetita si sa se bucure de ea!

Articol realizat de Raluca Neagu


16 comentarii la “Mesajul Iuliei NPM5 pentru fani si primele poze cu fetita”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Maria Sera Says:

    Congradulashan little princes so prity :)
    I’m glad verry happy family Niceeeeeeeeee I likeeeeeeee
    Kisssssssssss Julia & Valentin HAPPY EASTER !

  2. 9
    aiana Says:

    Sunteti tineri si frumosi ! fetita voastra sa va aduca numai bucurii in viata ! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME !!!

  3. 8
    mariana 2 Says:

    La voi doi s-a vazut ca a fost iubire adevarata , chiar daca multi nu v-au dat sanse ati aratat ca pentru voi iubirea a contat si nu banii. Va felicit ,sa fiti fericiti toti trei sa va iubiti si sa va traiasca copilasul . Sa nu-l lasati singur sa -i mai faceti o pereche , sa va mai dea d-zeu si un baietel.

  4. 7
    Nuty Says:

    Manuela, in asemenea momente, doi tineri fericiti, nu merita decat sa fie felicitati si incurajati, eu asa cred.

  5. 6
    Nuty Says:

    Un copil este un dar de la Dumnezeu,este un inger si noi suntem binecuvantati cand primim asa un dar,indiferent la ce varsta si daca suntem pregatiti pentru asta,EL stie cand trebuie sa ne faca fericiti pentru ca voi doi, sunteti foarte fericiti acum, La multi ani Valentin, ca creasca mare si sanatos ingerasul vostru drag,felicitari Iulia,sa auzim de bine , va admir si va pup.

  6. 5
    manuela Says:

    Refuz sa cred ce sa inbatranit Valentin care era un copil de numai 22 de anisori doamne nu pot sa cred cum arata ce so fi intamplat cu el?pacat de mama lui sa ai un singur copil si ala sa nu te asculte ,pai copil i trebuia lui acum?nu mai avea timp termini si tu o scoala ,te licentiezi ,te angajezi si dupa acea vezi ce faci …….

  7. 4
    florina Says:

    sa va traiasca fetita si sa aveti parte numai de bucuri pupici

  8. 3
    Tilda Says:

    Va doresc multa bucurie, sa fiti fericiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa , lunga , plin cu veselie.

  9. 2
    FANY Says:

    sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea

  10. 1
    anna Says:

    VA FELICIT PENTRU FETITA, SA AVETI NUMAI BUCURII,S-A VAZUT CA VA IUBIT INCA DIN CONCURS.VA DORESC MULTA SANATATE ,FERICIRE SA PUTETI CRESTE FETITA SI MAI ASTEPTAM POZE CU EA CUM CRESTE. INCA O DATA FELICITARI!!!!!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free