Vrei să devii concurent la “Mireasă pentru fiul meu”? Înscrie-te acum pentru a intra în cel mai îndrăgit reality show matrimonial din România!


MPFMlogo_fedad3aaba

Primăvara aduce surprize de senzaţie pentru telespectatorii “Mireasă pentru fiul meu”. Cel mai îndrăgit reality show matrimonial din România îşi deschide din nou porţile pentru toate fetele dornice de măritat şi toţi băieţii însoţiti de mamele lor. Mai mult, la “Mireasă pentru fiul meu”, se anunţă la orizont şi o vacanţă exotică, de care se vor bucura din plin nu numai concurenţii aflaţi deja în casa “Mireasă pentru fiul meu”, ci şi noii participanţi, cei care se grăbesc să se înscrie în cursa intrării în competiţie, profitând de şansa de a deveni concurenţi!

În prezent, în concurs sunt două cupluri şi şase concurenţi singuri: doi baieţi (Imre şi Adrian) şi patru fete (Andreea, Andrada, Edina şi Bianca). Concurenţii singuri au ocazia de a-şi găsi perechea în persoanele noilor veniţi, cei care vor păşi pragul competiţiei cât de curând posibil!

Aşadar, dacă te afli în căutarea jumătăţii, dacă vrei să te alături îndrăgiţilor concurenţi din casa “Mireasă pentru fiul meu”, doreşti să câştigi o poveste de dragoste unică, prieteni, amintiri de neuitat şi premii importante, nu mai sta pe gânduri! Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0728.728.913 sau completând formularul disponibil pe site-ul www.mireasapentrufiulmeu.ro. Sunt aşteptate toate fetele dornice de măritat şi toţi băieţii însoţiti de mamele lor.

Sursa: libertatea.ro



6 comentarii la “Vrei să devii concurent la “Mireasă pentru fiul meu”? Înscrie-te acum pentru a intra în cel mai îndrăgit reality show matrimonial din România!”

  1. 6
    coco Says:

    conteaza cate clase ai sau conteaza sa fii om sau ce ai facut in trecut ca nu mai inteleg nimic ce se intampla acolo

  2. 5
    timi Says:

    ASTA E.II APRECIEZ PE ADRIAN SI MARIOARA CA MAI REZISTA ACOLO…EU NU AS FI FACUT FATA ATAT DE BINE CA EI…

  3. 4
    masenka Says:

    ce gluma buna, cel mai indragit show:))) vad ca nu scapati nicio oportunitate sa va faceti penibili; asta e o emisiune care incita la cearta, limbaj licentios,cupluri de complezenta; nu promovati nicio valoare!ar fi mult mai indicat sa terminati cat mai repede ac easta emisiune, si asa ratingul a ajuns la jumatate fata de luna februarie.

  4. 3
    merri Says:

    Cei care vreti sa intrati in casa sa nu cumva sa va fi certat afara cu vecini sau sa fi ramas corigent ca va fac astia de faceti infarct in direct. ce jignire ati adus lui Adrian sambata de neconceput .. Asa ca mai bine stati acasa ca aici nu este show matrimonial este mai rau ca la tribunal vii sanatos si pleci nebun.

  5. 2
    merri Says:

    De ce nu il urmariti si pe Dragos ? ca se spun multe . Urat chiar va bateti joc de Adrian si nu ne intereseaza cuplurile ca sunt false aranjate afara.

  6. 1
    Tilda Says:

    Cel mai indragit show????
    A fost candva , acuma e ” cum sa facem calvar viata familiei Pricop, si cum trece 6 luni fara cupluri ,fara dragoste….numai cu tensiuni,discutii, CIRC, scandal, certuri peste certuri, dusmanii, URA .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free