Mireasa pentru fiul meu uneste inimi candva frante


bianca-mpfm-12-03-2012In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, Bianca a avut parte de o surpriza de proportii. Ea a primit un mesaj si un cadou de la fostul iubit.

Povestea Biancai, concurenta proaspat intrata in competitia Mireasa pentru fiul meu, a fost facuta publica odata cu participarea ei in acest concurs. Bianca si-a povestit o parte din frumoasa ei iubire sfarsita trist. Desi avea nunta programata in septembrie anul acesta, relatia a luat sfarsit inainte de fericitul eveniment, iar Bianca a ajuns la Mireasa pentru fiul meu pentru a-si intalni “jumatatea”…desi aceasta se afla inca in afara competitiei.

Bianca a incercat sa uite iubirea esuata aruncandu-se in bratele lui Imre, un concurent mai mult decat nepotrivit, care la scurt timp a reusit sa o dezamageasca. Mai mult decat atat, intrarea in aceasta competitie si esecul tentativei de relatie alaturi de Imre au facut-o pe Bianca sa realizeze inca o data ca iubirea lasata afara nu poate fi egalata…si gandul a fost probabil acelasi din moment ce fostul logodnic i-a dat de inteles ca sentimentele sunt reciproce.

“Cel mai mare fan al tau te asteapta afara, semnat Piu Piu”, au fost cuvintele care au emotionat-o pe Bianca pana la lacrimi.

Concurenta nu a exclus o impacare cu fostul iubit. Mireasa pentru fiul meu a ajutat-o pe Bianca sa realizeze ca nu mai poate gasi o relatie asemanatoare celei pe care a avut-o.

Ce parere aveti de surpriza primita de Bianca?

Articol realizat de Raluca Neagu

6 comentarii la “Mireasa pentru fiul meu uneste inimi candva frante”

  1. 6
    Rockontheblok Says:

    O fata isteata si tare frumusica.Singura fata din casa MPFM cu aspect…urban.

  2. 5
    merri Says:

    o fata naiva si uratica,

  3. 4
    Inna Says:

    Bianca o fata deosebita. Sensibila, inteligenta si cu bun simt! Ii doresc sa fie fericita in alegerea ei!

  4. 3
    florina Says:

    mult noroc bianca sa fi fericita

  5. 2
    valitulcea Says:

    Imi place Bianca foarte mult ma bucur ca fostul ei iubit sa-si fi dat seama cit de speciala este si sa o pretuiasca de acum inainte le doresc tot binele din lume.

  6. 1
    viorica Says:

    bianca este o sensibila , sa fie fericita cu cine vrea ea..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free