Aurelia a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu


aurelia-eliminataIn urma cu o saptamana, Andreea si Aurelia au fost nominalizate de catre mame si au intrat in cursa pentru eliminare, fiind votate timp de o saptamana pentru a ramane sau a pleca din competitie.

Saptamana trecuta Andreea a fost clasata pe locul al patrulea in preferintele celor de acasa, iar Aurelia pe locul al cincilea.

Desi intrata de curand in competitia matrimoniala, Aurelia a starnit mai multe controverse in concurs. Majoritatea concurentilor au caracterizat-o ca fiind o persoana foarte dificila, insa ea s-a simtit mereu marginalizata de catre restul fetelor din competitie.

Andreea a oscilat destul de des intre dorinta de a ramane si dorinta de a pleca din competitie, insa imediat dupa nominalizare ea a declarat raspicat ca isi doreste sa ramana pe mai departe in concurs.

Niciuna dintre cele doua fete propuse spre eliminare nu au dorit sa formeze vreun cuplu in competitie. Cu toate acestea, telespectatorii au decis ca este mai bine ca Aurelia sa fie cea care paraseste concursul, iar Andreea sa fie cea care lupta in continuare pentru visul ei.

In emisiunea de astazi, Aurelia a fost prezenta in platou, unde a dezvaluit ultimele sale impresii si ganduri din competitie. Ea a tinut sa precizeze faptul ca singurii care i-au fost alaturi in concurs au fost Adrian si doamna Marioara, pe care a considerat-o ca si pe o mama.

Credeti ca Andreea a meritat mai mult decat Aurelia sa ramana in competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

Un comentariu la “Aurelia a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu”

  1. 1
    Rockontheblok Says:

    Aiurelia…frumusica dar fara personalitate,fara sare si piper.E usor de inteles de ce nu are partener la 34 ani. Pacat! Frumusetea risipita este lipsita de valoare,se ofileste si nu lasa nimic in urma.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free