Doamna Gabriela, din nou Mama Saptamanii (04.02.2012)


gabriela---mama-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 4 februarie 2012, doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii la fel ca si saptamana trecuta. De aceasta data, ea a fost votata intr-un procent foarte mare, si anume de 41,9%.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate s-a clasat doamna Marioara, care a fost votata intr-un procent de 25,4%. Doamna Marioara le-a nominalizat pe Cristina si Diana.

Doamna Gabriela le-a nominalizat spre eliminare pe Edina si pe Andreea.

“Cat voi fi  in competitie, le voi nominaliza numai pe Edina si pe Andreea!” au fost cuvintele doamnei Gabriela.

Dragos a afirmat “Mama le-a nominalizat pe Andreea si Edina pentru ca nu o respecta!”

Ce parere aveti de clasamentul din aceasta saptamana in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Doamna Gabriela, din nou Mama Saptamanii (04.02.2012)”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    botezatu cristina Says:

    edina este o falsa

  2. 19
    Alex Says:

    Femeie mai rea ca Marioara si un nesimtit ca Adrian nu cred ca mai exista nu le vad rostu in conpetitie

  3. 18
    Maria Says:

    Se pare ca noi avem orbul gainilor, pe toate siteurile apare ca mireasa saptamanii totusi Alexadra si de unde pana unde Monica? Sa inteleg ca aceasta emisiune e totusi o prefacatorie…

  4. 17
    mia Says:

    era vb de edina si andreea,k alexandra o sa sufere ;;toute la vie;;din cauza rautatii exagerate a acestor prsoane

  5. 16
    mia Says:

    gabrielo te dai in spectacol si tu si fiul tau!aveti impresia k noi telespectatorii suntem prosti!edina si alexandra pot sa iubeask pe cn vor ,care-i prpblema?dk-n competitie nu e nimeni la nivelul lor?cine?dragos cu o scoala profesionala? si bunica are liceul dar el,asa se preteaza?

  6. 15
    yoyo Says:

    Mariana ,nu d-na Marioara a votat’o pe Alexandra si Maria,dar i-ti inchipui ce facea agramata de Gabriela cu d-na MARIOARA asa le e frica de Catalin si au ciocul mic.

  7. 14
    yoyo Says:

    Poate sa le nominalizeze ca au multi sustinatori Andreea si Edina.

  8. 13
    yoyo Says:

    cum se face ca aceasta agramata Gabriela este sustinuta tot de agramati ca ea?sa fie rude?

  9. 12
    MARIANA Says:

    GABRIELA SE VEDE CLAR CA -I INTERESATA DOAR DE BANI,DACA NU-I EDINA SA FIE ALEXANDRA SAU CINE O FI,NUMAI SA AJUNGA IN FINALA SA PUNA MANA PE BANI.O FEMEEIE DE DOI BANI,S-A SUPARAT PE MARIOARA CA A VOTAT-O PE ALEXANDRA DAR EA S-A RAZBUNAT PE EDINA SI ANDREEA,SE VEDE RAUTATEA DIN PRIVIRI.

  10. 11
    vasile Says:

    RAUTATI POSTATII ,SE PARE CA NU VEDETI CU ADEVARAT,GABRIELA O TOLERA PE EDINA DIN DRAGOSTE PT FIUL EI A SI ZIS CA CE ISI ALEGE FIUL DINSEI ESTE DE ACORD ,IAR DRAGOS DACA I-A FACUT FELUL EDINEI I-A FACUT CA A STAT ASA CA EDINA DACA NU ERA ADEVARAT CE A AFIRMAT DRAGOS DESPRE RELATIA LOR DE AFARA CU SIGURANTA NEGA CELE SPUSE DE DRAGOS DAR SE PARE CA DRAGOS SI MAMA SA AU DREPTATE .FELICITARI PT GABI DRAGOS SI ALEXANDRA .UITATIVA CUM IESE LA SUPRAFATA ADEVARUL DESPRE EDINA SI ANDREIA CIND SUNT INTREBATE SE UITA UNA LA ALTA PT ASI ASCUNDE SECRETELE ,SUNT MINCINOASE SI INVIDIOASE,CRED CA FAM SI PRIETENI LOR VOTEAZA LA GREU SA LE TINA IN CASA ,NU MERITA SA STEA IN ACEASTA EMISIUNE AU SI ZIS CA ELE NU FAC CUPLU AICI ,SA IASA AFARA ,ELE STAU DOAR IN SPERANTA DE A-I FACE OCHII DULCI LUI ANDREI ,DAR ACESTA ESTE UN BAIAT PREA DESTEPT PT A SE INCURCA CU VREO UNA DIN ELE AFARA CU ELE DIN COMPETITIE

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free