Doamna Gabriela, din nou Mama Saptamanii (04.02.2012)


gabriela---mama-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuIn Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din data de 4 februarie 2012, doamna Gabriela a iesit Mama Saptamanii la fel ca si saptamana trecuta. De aceasta data, ea a fost votata intr-un procent foarte mare, si anume de 41,9%.

Pe locul al doilea in randul mamelor protejate s-a clasat doamna Marioara, care a fost votata intr-un procent de 25,4%. Doamna Marioara le-a nominalizat pe Cristina si Diana.

Doamna Gabriela le-a nominalizat spre eliminare pe Edina si pe Andreea.

“Cat voi fi  in competitie, le voi nominaliza numai pe Edina si pe Andreea!” au fost cuvintele doamnei Gabriela.

Dragos a afirmat “Mama le-a nominalizat pe Andreea si Edina pentru ca nu o respecta!”

Ce parere aveti de clasamentul din aceasta saptamana in ceea ce priveste Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Doamna Gabriela, din nou Mama Saptamanii (04.02.2012)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    lacramioara Says:

    Ai dreptate Silvia,intr-adevar se screme,poate are constipatie….verbala,scremutii si incultii sunt placuti de public.

  2. 9
    SILVIA Says:

    Taranca …taranca …..parveniti…te ..scremi ;;pana scoti o vorba

  3. 8
    sonia Says:

    Mi se pare rautacioasa, gen: pe afara-i vopsit gardul si inauntru leopardul.

  4. 7
    Igne Says:

    I—Este greu să o înțeleg pe Alexandra. Că a venit doar pentru banii din finală, este clar. Dar că pentru acei banii aceștia este în stare de orice compromis, asta nu mai înțeleg. Doamna psiholog îi explica lui Dragoș că este mai greu să facă cuplu cu o fată genul „intelectual”, pentru că un asemenea cuplu nu ar rezista timpului, datorită diferențelor de viziune, de idealuri, de principii. Nu mi-am imaginat-o niciodată pe Alexandra, o fată care a terminat o facultate, care știe să se poarte, să vorbească, să facă cuplu cu un tânăr care nu și-a teminat liceul, care nu are nicio calificare și a cărui ofertă pentru viața în doi este foarte limitată. Mai mult, pentru că acesta nu are mare lucru în cap și-a mobilat cu generozitate corpul. Doar atât. Departe de mine gândul de a jigni pe aceia care nu au studii superioare. Am cunoscut oameni de o inteligență rară, autodidacți, pe care viața i-a împiedicat să termine mai multe clase. Era suficient să-i auzi vorbind, ca să-ți dai seama de valoarea lor. Acesta nu este cazul lui Dragoș. Din discuțiile care au avut loc în casă i s-a conturat profilul unui tânăr impulsiv, mincinos, căruia i-a cam plăcut să-și completeze recuzita (vezi discuțiile de la început legate de dispariția costumului lui Victor și mai târziu de dispariția unor lucruri de la Robert). De fiecare dată a avut noroc cu mama sa, de diversiunea zgomotoasă a acesteia de a deturna atenția spre alte subiecte, urmată de indignarea lor la fel de zgomotoasă, prin care au încercat să mascheze totul.
    Să ai finețea Alexandrei și să accepți lângă tine un bădăran, care se exprimă la adresa unei fete cu expresii ca: „am să-i trag o flegmă între ochi”, “este o proastă”, „zdreanța aia”, etc., deja este prea mult. Pentru mine Alexandra este dezamăgirea acestui sezon. Păcat!
    II—Un alt lucru care vine și mi se confirmă prin această emisiune: cu cât o „doamnă” a fost mai zburdalnică la tinerețe, cu atât face mai mult pe evlavioasa la bătrânețe. Este cazul doamnei Maria.
    Aceasta a făcut doi copii din flori. Nu a fost căsătorită nicio dată. Pe fată a conceput-o pe la 30 de ani și pe Cătălin la vârsta de 41 de ani, pe fiecare dintre ei cu un alt bărbat. Pentru generația doamnei Maria, femei ca dunmeaei erau aspru privite de societate. Astăzi s-au mai schimbat lucrurile. Totuși, și atunci ca și astăzi este o mare răspundere să aduci pe lume niște copii, pe care din start îi lipsești de prezența, ajutorul și dragostea unui tată. Bineînțeles că aceasta este problema doamnei Maria. Totuși, mi se pare jenant, ca în atare situație să te crezi Maria Magdalena.
    Această situație de viață explică ura lui Cătălin pentru Adrian, care fără să-și dea seama, la începutul emisiunii l-a jignit pe Cătălin în legătură cu tatăl său (care tată?).
    III—Monica nu a venit în casă pentru Adrian. Acesta a fost doar pretextul pentru a intra în competiție. Când îți pasă de cineva, îl simpatizezi sau îl placi, nu îl critici în fața națiunii și nu încerci “să-i faci bine”, când nu este cazul.
    IV—Situația cu calendarul ortodox este cireașa de pe tort. Că acesta a fost „carnețelul de confidențe“ al celor două doamne, este evident. Că celor două doamne și băieților lor le cam place să bârfească, este clar. Că nu-l simpatizează pe Cătălin, este de asemenea evident. Că nu le dă mâna să o facă pe față, se știe de ce. Cătălin este un concurent puternic, cu o mare susținere la public. În acest caz sunt două lucruri de condamnat : pe de-o parte suportul pe care și-au făcut confidențele cele două doamne, ceea ce demonstrează că acestea sunt cam certate cu cele sfinte și cea de-al doilea lucru, ușurința cu care au lăsat de înțeles că acest calendar a trecut prin mai multe mâni, chipurile, oricine din casă putând scrie în el. Acest lucru sugerează pe lângă lașitate și lipsa de caracter evidentă a protagoniștilor.
    Cătălin a preferat să nu reacționeze, pentru că cele scrise acolo, nu-l onorează.

  5. 6
    Tilda Says:

    Cate aroganta marlanie…”asa vreu eu” Exact ca fiul sau se crede buricul pamintului,”de acum inainte.Eu vorbesc,EU decid, EU ,EU,EU….

  6. 5
    merri Says:

    Sigur a lasat bani de voturi acasa. Niste oameni rai si ea si fiul ei cu o nora ca o pupaza.

  7. 4
    Tilda Says:

    Atita rautate in privirea ei…..si cand vorbeste ,parca latra, abia leaga 2-3 cuvinte,si alea cu ura, minie.
    Sigur ca nu a scri ea in calendar, ea nu stie sa vorbeasca ca lumea, dar sa scrie.
    Ea stie sa strige ,sa victimizeze si sa plinga.Poate e apreciata cine boceste mai zgomotos.Cand Muma, cand Gabriela.(mai urmeaza Aurelia sa iasa mireasa saptaminii ca si ea plange non stop)

  8. 3
    anonim Says:

    DOAMNA MIRELA NU E CORECT CU 8 PERSOANE FETE DC CE E ASTA?
    MAMELE SAPTAMINA NE A NOMINALIZAT DOUA FETE SI TREBUIE NUMAI DOUA ANDREEA ORI EDINA SI NU E CORECT CU OPT FETE SI CE E AIA PARE AIUREA SI NU AM VAZUT ASA PROSTIE.CEL MAI CORECT TREBUIE DOUA FETE ANDEEA ORI EDINA SI GATA E MAI CORECT.MAM UITAT LA KANAL DOAMNA GABRIELA CRISTEA A FOST CEL MAI CORECT SI MI AM PLACUT.LA ANTINA 1 ESTE PORCARINA SI AIUREA

  9. 2
    DOINA Says:

    O rautate si o agramata,nu pronunta o propozite in care sa nu faca greselli.O bocitoare si o barfitoare.Probabil ca o voteaza cei care sunt la fel ca ea sau cat a stat acasa si-a aranjat voturile.Se crede cea mai desteapta la fel ca si baiatul ei badaran si needucat care se impopotoneaza pentru a-si acoperi prostia si crede ca frumusetea fizica e de ajuns

  10. 1
    kyky Says:

    MUMA PADURII nu mama saptaminii,o femeie de o rautate nemaintilnita a pus in doua cu Sfinta Mariana sa cistige banii si sa ia si ea ceva griitari de asta a inceput si Ionete sa piscuie.Dragos cel mai rau la fel cu mama lui .Daca Doamna Puia dela em.5 era mireasa saptaminii Dragos pe ea o alegea.asa ales ca sa nu culeaga.Gabriela cind era cu Edina era f feriicita a duso acasa Dragos ia facut FELUL si acum a trecut la amarita de Alexandra care sa imperecheat cu Victor cit doamna Gina a fost mama saptaminii si acum a asteptat pina Gabriela a ajuns mama saptaminii si a sarit la lins la Dragos.

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free