Fete: Monica, 26 de ani, Zarnesti


monicaMonica, este prima noua concurenta care a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu. Ea are 26 de ani, vine din Zarnesti  si a terminat Facultatea de Teatrologie si Management Cultural.

Este in zodia Balantei, este echilibrata, sincera si plina de viata si isi doreste ca in aceasta competitie sa-si gaseasca marea dragoste. Baiatul ideal pentru ea ar trebui sa fie inteligent, sincer si plin de viata la fel ca si ea.

Cu toate ca initial nu a vrut sa dezvaluie de cine ii place, ea a recunoscut intr-un final ca este atrasa de doi baieti din casa, si acestia sunt: Ionut si Adrian.

Monica a devenit concurenta cu drepturi depline in urma hotararii luate de Comisia de Decizie.

Ce parere aveti de concurenta Monica?

Articol realizat de Raluca Neagu

22 comentarii la “Fete: Monica, 26 de ani, Zarnesti”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    elena Says:

    un cuplu……il completeaza f bine pe Ionutz este un om cu picioarele pe pamant care stie ce vrea , or sa aiba o casnicie trainica bravo Monica!!!!!!!!!!!!!

  2. 19
    merry Says:

    Fizic , urata prea slaba pentru Adrian . Ionut merge cu ea in finala sa castige bani. Adrian merita o femeie adevarata nu o Olivve.

  3. 18
    Ana Bratu Says:

    Ce aveti cu Monica ? Tine-ti cu mitocanii de Adrian si Marioara . NU va ganditi ca ei nu au nicio legatura cu aceasta emisiune ? Ce vedeti la acesti inculti?Cu Adrian nu va face nimeni cuplu,asta din cauza caracterului infect ,cat si din cauza Marioarei ,care vorbeste si se amesteca in orice discutie ca sa-l apere pe micutul si neajutoratul de fiu-sau.Amandoi sunt negrii la inima si invidiosi pe ceilalti concurenti .Vor banii ? S-a vazut clar care a fost mariajul ,,fericit ,, al lui ! Amandoi sunt de nesuportat .Spuneti cu cine s-au inteles ei in casa !Ati uitat cand Marioara avea discutii ca spala prin bucatarie cu carpele de la baie Acum face pe grozava ,ca iese mama saptamanii .Halal mama !!

  4. 17
    FULGULET Says:

    MONICA, INFANTILA, RADE CA PROASTA-N TARG. E BOLNAVIOARA SARACA, PROBLEME CU RINICHII DUPA PUNGILE DE SUB OCHI, E SI ANOREXICA.E USCATA SI REA CAT CUPRINDE…..

  5. 16
    SOFRONARIU Says:

    Monica nu este pentru Ionut.El este prea finut pentru ea,iar ea esta cam necioplita.Pentru anii care ii are nu prea stie sa vorbeasca si sa se comporte.Rade din orice cand spune unul o prostie ea este prima care rade chiar daca nu este de ras.este falsa .

  6. 15
    merri Says:

    toate cuplurile sunt de complezenta, bondocii dragos si Alex. banii conteaza toti sunt ca cei din editia 5 .

  7. 14
    merri Says:

    urata si rea .

  8. 13
    NICA Says:

    MONICA IESTI O

    MONICA IESI O BIRFITOARE O CERTAREATA O A TOT STIUTOARE/ DAR NU ESTE NIMIC DE CAPUL TAU/ FACI CA ANDREIA SEZON 3 CARE SE CERTA SI FACEA CU IOMUT CE FACI TU CU ADRIAN ACUM/ IONUT A CISTIGAT CONCURSU ANDREIA SI STEFAN AU DIVORTAT ASTA ESTE VIITORU TAU LA MIREASA PENTRU FIU MEU MAHALAGIOICO

  9. 12
    floryyy Says:

    diana = monica = catalin , minciuna si ipocrizia sunt cuvantele lor de baza , acaste lucrurii spun multe de o persoana ….
    aceste trei persoane vor sa para ceea ce nu sunt in fapt … ex;
    monica simpluta , marele “”"”"”" agent de vanzarii “”"”"” de toate felurile , vindea incepand de la telefoane pana la diverse marfuri asa ca nu inteleg de unde atata impertinenta de al lua pe adrian , daca si-a luat bacul din prima sau din a doua ca nici ea nu-i cinestie ce inteligenta macar adrian a facut “”"”academia militara “”‘ , a lucrat ca jandarm , o functie respectabila , nu ca “” agentul de vanzari “‘ , nu ar fi o meserie respectabila , dar cand tu nu esti mai sus , nu poti sa vii cu aroganta si prostia de care a dat dovada aceasta monica simpluta
    … diana , nici macar nu stie vorbi corect grmatical ce sa mai vorbim de inteligenta , mahalaua o caracterizeaza , in acest concurs nu a demonstrat nimioc decat atat , impulsivitatea si nerespectarea celor din jur , (( ea vorbea in locul tuturor si mai mult ii intrerupea pe toti fara sa-i lase sa vorbeasca , din lipsa de respect …
    catali , asa un specimen nu am mai avut ocazia sa vad si sa aud , nici el nu si -a luat bacul in prima sesiune , asa ca de el nu s-a facut atata caz , cu toate ca a facut o facultate si un master , nu da dovada de om inteligent …
    un om inteligent , nu provoaca atata scandal cu orice scop , nu aduce atatea acuze nefondate unei persoane , este ca o femeie mahalagioaica , ii plac barfele si discutiile fara rost ….
    de ce nu a reusit sa practice “”"” psihologia”"”" daca este atat de inteligent ???? avand studii in domeniu , este un semn de intrebare !!!!!!!! si el a
    lucrat ca “” agent de vanzariii “”…

  10. 11
    Visan Says:

    Ai fakut foarte bine ca nu ai format un cuplu cu adrian.ca este cel mai prost concurent din casa.il vrem afara si pe maicasa.si pe andreea si edina.afara cu ei..florentina din strehaia

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free