Va gasi oare Irina raspuns incertitudinilor legate de Alexandru?


semn-de-intrebareIn aceasta seara, la Gala Mireasa pentru fiul meu este posibil ca Alexandru, fostul concurent Mireasa pentru fiul meu, sa fie prezent pentru a lamuri totul legat de Irina si nu numai.

Se stie foarte bine ca Irina a format initial un cuplu cu Alexandru, urmand ca dupa eliminarea acestuia din concurs, relatia lor sa stea sub semnul intrebarii.

Desi Irina s-a simtit dezamagita si a vrut sa-si aline suferinta in bratele lui Ionut, intr-un moment de adevar, aceasta a decis sa mai astepte inca lamuriri din partea lui Alexandru…pana acum acestea nu au venit…dar timpul nu este pierdut.

Alexandru s-a intors din vacanta bine meritata cu forte proaspete si este gata sa faca fata unor noi provocari.

In urma unei discutii purtate cu Alexandru si intrebat fiind daca va fii in aceasta seara in emisiune, raspunsul lui a fost “ai rabdare si ai sa vezi nu poti fi prima care afla”, “poate da poate nu”.

Articol realizat de Raluca Neagu

3 comentarii la “Va gasi oare Irina raspuns incertitudinilor legate de Alexandru?”

  1. 3
    mirela Says:

    Mie sincer mi-ar placea sa-l mai vad pe Alexandru in emisiune si chiar in concurs si eu cred ca s-a facut o discriminare atunci cu voturile ca nu s-a mai putut vota si baietii fara mame.Cred ca ar mai vrea Alexandru sa intre in concurs daca ar avea sansa el atunci cand a fost chemat nu era in tara nu cred ca e un tip care fuge de responsabilitati.Poate vor citi si cei din staff si il vor chema si ii vor da o sansa

  2. 2
    Tilda Says:

    In cazul ei ,..in special pentru el a fost modificat regulamentul in asa fel ca sa nu-l putem vota pe internet, sa fie eliminat cu pretextul ca nu a avut nici un vot.(inaite cand era propus pt elimnare era votat cu peste 90% ca sa ramine in casa ).
    De ce credeti ca el sare cand fluerati voi?(ma refer la organizatori).
    Bine face ca nu m raspunde la nici o invitatie! Pentru cine sa vine? Pentru nesimtita de Irinuca cine sare de la un baiat la altul cum are ea chef?
    Mie-mi era drag dar ….asta e. Eu o inteleg si ii dau dreptate.

  3. 1
    dia Says:

    nu o duce bila numai la mistocariiii,….e varza de proasta

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free