Doamna Maria a iesit Mama Saptamanii (10.12.2011)


maria-mama-saptamanii-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-10-decembrie-2011La Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 10 decembrie 2011, doamna Maria a iesit Mama Saptamanii, fiind votata intr-un procent de 41,7% din voturile celor de acasa. Pe locul al doilea in preferintele publicului s-a clasat doamna Gabriela, care a acumulat 22,6% din voturi.

Prin protejarea celor doua mame, fiii acestora au scapat de la eliminare: Catalin (4 nominalizari) si Dragos (o nominalizare).

Doamna Maria le-a numit spre eliminare pe Andreea si pe Sanda, in timp ce doamna Gabriela le-a nominalizat pe Andreea si pe Irina.

Ce parere aveti de clasamentul din aceasta saptamana?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Doamna Maria a iesit Mama Saptamanii (10.12.2011)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    merri Says:

    La ce concurs ne uitam , de spuneti ca Catalin stie sa vorbeasca ca Adrian nu stie ….. dar ce este concurs de inteligenta ? au venit sa se casatoreasca nu sa palavrageasca. Iarasi sa castige banii unul care isi lasa iubita afara , este un bun orator , nu vrea sa faca cuplu in casa , asta este Catalin . Nu este corect . Dragos si Catalin cei mai falsi concurenti .Diana il propune ca sa fie votat sa iasa afara Adrian au o strategie bine pusa la punct .

  2. 9
    stefana Says:

    pt dondrea si nicoleta vi se potriveste ca o manusa proverbul dupa sac si petec rai sunt ei rele sunteti si voi atat ganditi si nu avem ce sa va facem….

  3. 8
    MARIA Says:

    Dondera Elena la ce eisiunie te uiti tu? nu vezi cine e capul ratatilor?in afara de Catalin care se baga ca musca in …..care altcineva mai vorbeste ne intrebat ? a inceput sa-i ea si locul moderatoarei,pune el intrebarile si cand sa dea materiale. Eu sa fiu in locul lui Adrian nici nu as raspunde ca nu este el in masura sa-i puna intrebarii nu numai lui Adrian,dar nici la un concurent din casa pentru ca aVre cine sa puna intrebarii. ..este un nesimtit el si maicasa.

  4. 7
    SILVIA Says:

    TE sustin d-na Maria esti tare vreau ca fiul d-stra sa intre in posesia banilor……

  5. 6
    DONDERA ELENA Says:

    eu nu inteleg de ce au necaz pe catalin si maria o parte din telespectatori,ei nu vad adevarata fata a marioarei,adria,si andreea,lor le trebuie un advocat iacata ca a sosit tatal lui adrian,pe bune ca marioara si adrian aveau nevoie de avocat ,pt.ca mintea lor ,nu poate sa gandeasca limpede ei au numai ura sidispret ,fata de alti concurenti,afara cu ei din casa,ei sunt marul discordiei in casa,daca adrian se crede asa de destept.de ce nu este capabil sa se apere singur ,si automat,marioara vorbeste in locul lui,si mai grav vine in ajutor pentru ambii constantin tal lui adrian ,mai mare rusinea.,ca nu recunosc ceea ce barfesc la adresa lui catalin,ei nici nu pot sa se compare cu catalin din nici un punct de vedere,bravo catalin mult succes te votez si te sustin pt,ca meriti.

  6. 5
    Gigel Says:

    Fals ce se petrece la eliminari Maria era pe locul 3 si a scoso Mirela pentru a avea cine sa modereze emisiunea Catalin este moderator el spune cind sa se dea materiale el le stie pe toate si mirela nimic se lasa calcata de Catalin Rusine Mirela si staful emisiunii.

  7. 4
    nicoleta Says:

    ce tot nu va convine,nu vedeti ca procentajul e zdrobitor?catalin are gura mare,dar nu are un suflet otravitor ca adrian si andreea,falsii competitiei!

  8. 3
    nicoleta Says:

    bravo,catalin,te sustinem,da-i afara pe falsi!

  9. 2
    mura Says:

    toti cei care nu sunt subiectivisti si nu fac patre din gasca lui andreea , adrian &marioara , ko

  10. 1
    coco Says:

    A scos-o Mirela ms pe rautatea asta pentru a-l salva pe logoree de eliminare fiindca era propus de Diana …..din nou ne prosteste in fata si fac jocurile in culise sa le fie rusine si noua ca le facem reating..cine dr*cul o poate vota pe mincinoasa asta ?

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free