Neasteptat! Andreea a iesit Mireasa Saptamanii (26.11.2011)


andreea-26.11.2011-finala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meuDesi multi nu se asteptau la acest lucru, la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 26 noiembrie 2011, Andreea a iesit Mireasa Saptamanii cu un procent de 28,1%, scapand astfel de eliminarea pe care si-a cerut-o in mai multe randuri in ultima perioada.

Pe locul al doilea in randul preferintelor celor de acasa s-a situat Alexandra, care a fost votata intr-un procent de 21,5%, iar pe locul al treilea cu 17,6% s-a clasat Diana, care de asemenea a scapat de eliminare.

Desi a declarat de mai multe ori ca isi doreste sa iasa din competitie pentru a fi alaturi de familie si de Victor, Andreea nu a putut sa nu se bucure in momentul in care a aflat ca este Mireasa Saptamanii si a fost salvata de la eliminare.

Credeti ca Andreea merita sa iasa Mireasa Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Neasteptat! Andreea a iesit Mireasa Saptamanii (26.11.2011)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Tilda Says:

    Andreea la finala urmatoare va mai primi 10 000 lei, in total o sa are 40 000lei.Ea nu o sa mai iasa din casa,a facut atita “efort”,joaca teatru cum e scri in cartea mare.O sa tina pe Victoras pina cind obtine maxim ce vrea,apoi a sa se indeparteze de el fara nici o remuscare.Ea vrea numai bani si nu alege in metodele prin care ajunge la ei,e o persoane fara suflet numai pe interes financiar.

  2. 9
    elna Says:

    Asa e Georgianna ai dreptate au cazut doi mai urmeaza Diana si Catalin.Nu votez cu Andreea dar ma bucur pentru ia azi.

  3. 8
    SILVIA Says:

    TOTUL ESTE O FACATURA ….NU MAI CREDETI IN ACCEST <>

  4. 7
    vald Says:

    Nu cred ca era Diana ,cred ca era Daniela!

  5. 6
    vald Says:

    Ok.sunt de acceasi parere cu tine!Un joc strategic de a lua banii!

  6. 5
    adela Says:

    Vreau ca o tara intreaga sa afle:
    Victor impreuna cu Andreea ar face orice ca sa castige banii prostilor!
    A votat-o afara pe Andreea ca sa iasa mireasa saptamanii,s-a vazut acest lucru!Credati ca doamna Mirela nu s-a prins de planul lor murdar?A si afirmat ca vrea sa reintre in casa?!niste hoti vor doar banii castigati pe nedrept!Asa ca va rog sa nu o mai votati pe slinoasa aia de Andreea!vrea decat banii!

  7. 4
    ioana_231@yahoo.com Says:

    Urat din partea voastra ca le-ati votat pe tatele alea de Diana si Andreea!Nu merita nimic …!

  8. 3
    giorgianna Says:

    Imi pare rau sa spun asta dar pe fata asta chiar o apreciam..acum nici nu mai pot sa-i pronunt numele. Se pare ca Diana a fost de la bun inceput o prietena buna si de incredere pt ca tinut la secretele dintre ea si andreea si nu a divulgat nimic din ce avea de gand sa faca andreea si aceea de a-l fura pe dragos edinei…si multe altele..acum l-a bagat pe victor cum ca ar fi acea litera…dar in fine..mi se pare mult prea penibila emisiunea acum chiar daca ne tine in suspans de ce se va intampla mai departe…nu e corect ce s-a intamplat cu cuplul AlexANDRU-IRINA. Andreea a vrut ca alexandru sa plece iar victor este cel care a pus-o sa-l nominalizeze pt ca stia ca ea va iesi mireasa sapt…Urat din partea voastra, si anume ca acum cred cu adevarat ca ce-i ce sapa groapa altuia ..vor ajunge ei in ea!

  9. 2
    alexandru balan Says:

    NUUUUUUUUU si nu a meritat niciodata

  10. 1
    Tilda Says:

    Data nasterii a concurentilor putem afla de undeva?

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free