“Marioaro, fii barbata” -poezia pamflet dedicata doamnei Marioara


Poezia postata mai jos se numeste “Marioaro, fii barbata” si este scrisa de Manzu Lina. Ea este dedicata doamnei Marioara, mama lui Adrian. Poezia este un pamflet si va rog sa-l tratati ca atare.

“Marioaro, fii barbata”

Marioaro, sa-ti spui drept,   marioara-mireasa-pentru-fiul-meu-10-11-2011
Ti-am facut o rana-n piept,
Nu te-am mai votat, iti spun,
Maniere n-am nicicum.
Am acu’ alta Marie,
Mama tarii o sa fie.
Marioaro, fii barbata,
Te-oi vota eu, alta data,
Cand o face plopul mere
Si rachita micsunele.
Si cand porcul din cotetz,
Va zbura mandru, semetz.

By Manzu Lina

7 comentarii la ““Marioaro, fii barbata” -poezia pamflet dedicata doamnei Marioara”

  1. 7
    doinitza Says:

    ADMIN NORMAL CA TII CU MINZU LINA CA DOAR ESTI DIN STAFUL MPFM RUSINE SA VA FIE

  2. 6
    coco Says:

    deunde trageti concluzia ca dna Maria este sincera ?ce stiti despre ea?ce va place la Catalin balbaiala si logoreea eu nu inteleg nimic din ce spune vorbeste pe nas si chiar abereaza,asa s-a intamplat si cu Gina la inceput ati votat_o in draci ca va aburea cu vorbe si cred ca v-a convins ce specimen pervers este ,asa ca mai incet cu votul Mariei saraca ea nici nu stie pe ce lume traieste este saraca si cu duhul.

  3. 5
    Tilda Says:

    Pamfletul cu dna Marioara mi se pare ne la locul ei ,acuma cind este atacata de haita de lupi,Diana,Gina,Gabriela ,tacid e si dna Mariana, zilnic e pus la zid de dna Mirela.Dna Gabriela si cu dna Mariana trebuia sa se vada de copii lor ca sa nu ajunga amindoi cu capul aplecat,inloc sa uita dupa Dna Marioara ca ce face ,cum face,unde face…si sa birfeasca pe la colturi.
    Pamfletul era haioasa,dar nu acum in tensiune maxima in ce se afla dna Marioara.Scrieti ceva de Elena si Daniela ca pe ei nu o baga nimeni in seama, macar un pamflet cu ei….

  4. 4
    Admin Says:

    Poezia este un pamflet si trebuite tratat ca atare…nu are sens sa va suparati pe cea care a compus poezia.

  5. 3
    ema Says:

    Bravo Lina…superrr….Producatorul i-a ridicat in voturi, tot el o sa-i coboare,mai ales ca nici nu merita.

  6. 2
    Gigel Says:

    Catre Minzu Lina,asculta tu sa faci poiezii familiei tale si neamurilor tale nu te lua de niste concurenti care si asa sint stresati destul de Gina si Gabriela si acum si atotstiutorul Catalin care vorbeste ca o moara stricata si nu spune nimic Catalin in afara de vorbarie nimic sta si maninca si face odihna pe banii Antenei1,iar mata cucoana Lina inscriete undeva unde sa promovezi aiurelele pe care le debitezi.Punct.

  7. 1
    didi Says:

    Draga Lina ai talent cu carul, bine faci ca n-o mai votezi pe Marioara , daca ai alta Marie voteaz-o pe ea , macar e sincera nu ca Marioara care uita de la mana pan’ la gura ce-o zis !!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free