“Oda furgasita!” – poezia pamflet dedicata Dianei


In continuare voi posta o poezia care se numeste “Oda furgasita” si a fost compusa de Delia Dragan. Poezia in sine reprezinta un pamflet si va rog sa il tratati ca atare.

Oda furgasita!

In marea norumeala intr-un laborator diana-mireasa-pentru-fiul-meu-09-11-2011
Diana este trista.. iesita din decor !
Isi face analiza , in microscop priveste
Ce vede nu se stie, ea doar se vaicareste
Priveste in oglinda si urla injurand
Pe cele riduri multe a mai iesit un rand !
Visa la nemurire langa Ionut tembel
Azi insa catranita l-a expediat pe el
Cu limba ascutita si zambetul misel
Isi face deja planuri pentru un alt macel
Tu Israela fata, cu via Vuvuzeaua
Ne-ai plictisit nebuno hai, muta sandramaua !
Tu pe la scoala fata nu cred ca ai prestat
Ca nu prea stii formula : subiect si predicat !
Tot spurci si urli, latri, toti sunt invidiosi,
De zici ca ai in gura .. vulcanii noroiosi !!
Hai diana mama, si mergi pe “bruklinstrit”
Si fa ce stii mai bine.. gaseste un tampit

By Delia Dragan

2 comentarii la ““Oda furgasita!” – poezia pamflet dedicata Dianei”

  1. 2
    dorel Says:

    sunt cel numit un ‘anume fan dorel’
    raluca iti multumesc pt, faptul ca ai gazduit aici si o postare rimata de-a mea. caci eu n-am stiut cum sa ma loghez……
    totusi sunt nedumerit de ce delia dragan, a postat ”oda furgasita”,fara a indica sursa sau numele autorului. este ..FOFO !
    eu mi-am luat libertatea de a posta pe alte 5-6 forumuri, inserturi din forumul tau(pe care-l urmaresc de la editia a doua) si te felicit, pt. realizari,cu comenturi, interviuri, specificand intotdeauna sursa si postand linckul.
    doresc sa mentionez , ca o apreciez si pe delia pt. postarile ei, si cred sincer, ca a fost o scapare, stiind ca nu obisnuieste sa plagieze. are destul umor propriu. daca vei dori sa ma contactezi pt. alte lamuriri, ai adresa mea de mail.
    cu stima si consideratie, pt. munca pe care o depui de atatia ani, la un nivel caliativ superior. iti doresc multe ‘’succesuri”, in continuare ! cu multa stima, dorel !

  2. 1
    mara Says:

    DIANA : ….aroganta, egoista, “sensibila” plina de ifose, ipocrita, enervanta. Nu reusesc sa ma uit la ea si s-o ascult vorbind. Mi se face rau de la stomac…Ingrozitor cate a suferit, sora ei ce experiente a avut, cate pretentii, ce viata grea !!!!! Daca are atatea ” tare” de ce n-a ramas afara. Ce si-a inchipuit ca ce-i in acest concurs ? vreo pensiune de reabilitare psihica ???? Vad ca maica-sa si ea cer cu insistenta sa fie inteleasa ca-i sensibila…..dar ca-i mitocana nu se vede ?
    m
    Merita Ionut o asa lovitura ????? Daca-i asa de morala si impecabila cum a putut sa-i spuna baitului ala ca ea a rupt-o cu el in public fara a discuta cu el in prealabil. ????? Cata marsavie ! Si ea are pretentia sa fie inteleasa cu toate ca ea l-a ales pe Ionut facandu-i praf pe toti ceilalti baieti. Este un pericol aceasta fata pentru orice baiat din simplu motiv ca n-are caracter ! Asta este motiv de despartire ca Ionut a vrut sa stea cu el ? se intreaba desteapta asta cate fete ar sta cu Ionut ore in sir de dragul lui si ca sa-l cunoasca mai bine ?????????????? Oribil caracter, oribil comportament are tipa asta ca nici nu pot sa-i scriu numele. Macar de ar ramane singura si de-ar iesi cat mai repede din casa si sa intre fete ca lumea cu bun simt si caracter.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free