NPM3: Vesti bune! Andreea si Stefan, din nou impreuna


andreea-stefan-nora-pentru-mama-3De curand, Andreea, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dat o veste foarte buna fanilor sai. Ea a postat pe contul personal de facebook mesajul “din nou impreuna…” referindu-se la Stefan, fapt confirmat intr-o alta postare.

Desi Andreea si Stefan, fostii concurenti Nora pentru mama 3, s-au casatorit si au trait o perioada o frumoasa poveste de dragoste, la un moment dat relatia lor a inceput sa scartaie, iar ei au decis sa se desparta.

Andreea a plecat la munca in strainatate, iar Stefan a ramas in Romania. Tot timpul cat au fost despartiti au mai tinut legatura, insa relatia dintre ei nu s-a clarificat si au fost hotarati sa intenteze divort. Din fericire acest lucru nu s-a intamplat, deoarece intre timp cei doi s-au impacat…cum, in ce imprejurari si cine a facut primul pas..inca nu stim..dar important este ca acestia sunt din nou impreuna si isi continua fericiti povestea de iubire.

Cu toate ca au trecut prin momente mai putin placute atat in viata de familie, cat si in povestea lor de iubire, se pare ca timpul i-a facut mai intelepti si acum viata i-a adus din nou impreuna.

In urma acestei vesti, zeci de mesaje de incurajare au curs pe pagina Andreei de socializare.

Daca vreti sa le transmiteti gandul dumneavoastra, o puteti face aici.

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “NPM3: Vesti bune! Andreea si Stefan, din nou impreuna”

  1. 7
    claudia cluj Says:

    ma bucur ca sunteti din nou impreuna va felicit va rog sa nu va luati dupa gura lumi ca este foarte rea si eu am fost in sitoatia voastra era sa ma despart de sotul meu dar dragostea invinge intotdeauna fiti puternici va pup dulce pe amandoi

  2. 6
    ana11 Says:

    bravu adreiea ca vati impacat,si la bine si la rau trebuie sa fiti impreuna,casa de piatra nime sa nu va despartaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  3. 5
    coco Says:

    Ma bucur enorm in sfarsit o veste buna sa va ajute Dzeu sa va iubiti si sa fiti inpreuna pentru linistea dnei Stela acolo sus sa fiti asa cum v-a lasat ea inpreuna,Andreea sa ai grija de Stesan fiindca este un baia bun si te iubeste .

  4. 4
    Emilio Says:

    NU S’AU IMPACAT :) ) VISEAZA EA, SARACA! A SCRIS MULTE ANDREEA PE FACEBOOK, MULTE NEADEVARURI LEGATE DE STEFAN SI DE RELATIA LOR…DE CE NU IL INTREBATI SI PE EL DESPRE PRESUPUSA IMPACARE??

  5. 3
    anisoara Says:

    Nici, nu mai conteaza ,cine a facut primul pas, important este, ca sunt impreuna, si sa fie pt. ultima data,ca nimic nu e mai frumos, decat o iubire sincera, si curata, succes, in viata, si sa auzim de bine! :) cu drag pt. voi, o mama care va iubeste, ANY.

  6. 2
    valerianali Says:

    ma bucur pt voi k ati reusit sa treceti peste necazurile care v-au despartit o perioada de timp,felicitari k santeti din nou impreuna si sa va ajute Bunul D-zeu sa fiti fericiti in continuare asa cum va doriti voi sa fie,va pup si va imbratisez cu mult drag si sa aveti grija de voi ,nu va mai luati dupa gura lumii.

  7. 1
    george Says:

    ma bucur extraordinar de mult pentru faptul ca s-au impacat.Imi doresc sa fie pentru totdeuna si sa aiba o viata frumoasa.
    Multa fericire si poate ne dati in curand vestea ca veti fi parinti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free