“Gluma” Andreei legata de Dragos


andreea-mireasa-pentru-fiul-meu-17-10-2011Inca de la Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din data de 14 octombrie 2011, Andreea a adus in prim plan o veste care a starnit ample controverse atat in casa, cat si in afara ei.

Andreea a raspandit atat printre mame, cat si printre fete, zvonul precum ca ea s-ar fi indragostit de Dragos si acest lucru ar duce la rasturnari de situatie in competitia matrimoniala.

Cu toate ca initial nu l-a placut, Andreea a marturisit ca dragostea pentru el a venit pe parcurs. Pusa fata in fata cu Dragos la Finala Saptamanii, dar si cu celelalte concurente in emisiunea de astazi, Andreea a negat vehement ca zvonul ar fi legat de Dragos, sustinand in continuu ca este vorba de cu totul alt baiat, dar nu a dorit sa-i dezvaluie numele.

In urma afirmatiilor sale contradictorii, Andreea a dezamagit atat mamele, cat si fetele din concurs, mai putin pe Diana si doamna Marioara, care intr-un fel sau altul i-au tinut partea.

Una dintre cele mai dezamagite mame a fost doamna Gabriela, care a marturisit: “Eu am inteles ca Andreea vrea sa intervina in cuplul Edina – Dragos!”

Pe langa subiectul Dragos, Andreea a fost acuzata si de faptul ca l-ar amagi pe Ionut, caruia i-a rapit timpul pe care il avea la dispozitie pentru intalnirea cu Diana.

Parerile telespectatorilor sunt impartite in ceea ce o priveste pe Andreea, insa ea a decazut mult in urma acestui scandal in care a fost implicata.

Credeti ca Andreea a glumit in privinta faptului ca s-a indragostit de Dragos? Care credeti ca sunt intentiile ei?

Articol realizat de Raluca Neagu

10 comentarii la ““Gluma” Andreei legata de Dragos”

  1. 10
    geanina Says:

    ieu cred ca andrea a vorbit despre dragos dar sa speriat cand a vazut reactia lu dragos si nu a mai recunoscut dar ar fi frumos sa formeze un cuplu cu dragos pentru ca edina nu se potriveste cu el

  2. 9
    Mariana Says:

    Eu cred ca Andreea a vrut sa-l tachineze pe Dragos,sa-i vada reactiile lui,pentru ca el a discutat foarte mult in casa baietilor la adresa ei,in loc sa discute despre relatia lui cu Edina.Ea a marturisit si acest aspect,dar nu a fost destul de convigatoare si a gresit spunand ca nu a fost vorba despre Dragos ci de alt baiat.

  3. 8
    delia Says:

    pararaea mea este ca…sunt doar 2 variante: 1. Ca Andreei ii place ft mult de Dragos, sau il place si pe Robert dar si’a dat seama dupa ce acesta a iesit din competitie…sau ar mai fi a 3-a varianta: faptul ca Andreei ii place de vreun operator…pentru ca, asa cum afirma ea ca nu vrea sa dea nume…oamenii de acasa inteleg ce vor!:)))))

  4. 7
    dida Says:

    nu stiu ce intentii are dar e clar ca in materialele prezentate s/a referit la dragos…se pare ca nu stie ce vrea…oricum ceea ce face nu este corect si cinstit fata de concurenti…

  5. 6
    ema Says:

    Mia,toti avem dreptul la o opinie,buna,rea asta e…Andrea este inteligenta dar joaca ff murdar, teatral si nu cred in sentimentele ei deloc.Ea in casa, cuplu nu va face cu nici un baiat chiar daca ar vrea …pentru ca baieti nu o mai vor…

  6. 5
    merri Says:

    Si daca ii place ce, sa spuna si sa fie incurajata si toti concurentii sa fie incurajati nu sa iese afara sa faca ca Andrei nu sa fie criticati ” ca a despartit un cuplu” . Daca Andreea iese la cine sa ma uit la copilariile Irinei, sau la nebunia Sandei, la o Alexandra care face cuplu numai pentru bani . In viitor toate fetele sa fie intrebate sau sa dea 3 nume de baieti care le place.

  7. 4
    popdana Says:

    andrea nu stie cate prune are in traista

  8. 3
    radu Says:

    andreia este intlligenta si merita sa ramana si chiar se faca cullu cu dragos

  9. 2
    mia olteanu 2009 Says:

    Ema,daca nu iti place tie de ce sa iasa afara Andreea ? Nu e mai usor s schimbi canalul ?Andree este cea mai inteligenta dintre fete. O s-ti dai seama si tu mai tirziu.

  10. 1
    ema Says:

    Ii place sa fie in centru atentiei si inventeaza tot felul de idei,cred ca este omul Antenei protejata de ei …nu imi place de ea… Afara

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free