Victor a dorit sa o cunoasca mai bine pe Alexandra


victor-mpfmalexandra-mpfmVictor, unul dintre cei mai norocosi baieti de pana acum din competitia Mireasa pentru fiul meu, a avut ocazia de a cunoaste patru dintre concurente la Finala Saptamanii din data de 16 septembrie 2011.

Cu mult noroc din partea mamei sale si multa determinare din partea sa, Victor a fost norocosul care a putut cunoaste in acelasi timp 4 dintre fete (Alexandra, Diana, Daniela, Andrada). Cu toate acestea, Victor a preferat sa o aleaga doar pe Alexandra pentru a se intalni cu ea si a o cunoaste mai bine, tinand astfel cont si de recomandarea data de mama sa, dar si de preferinta lui ulterioara.

Putin agitat, dar si foarte emotionat, Victor s-a simtit complesit de frumusetea fetelor, carora le-a promis ca le va cunoaste pe toate pe parcurs, dar a preferat pentru moment sa se opreasca la Alexandra.

Mai multe detalii despre intalnirea dintre Victor si Alexandra vom afla pe parcursul saptamanii viitoare. Pana atunci, v-as intreba:

Credeti ca Victor si Alexandra s-ar potrivi pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Victor a dorit sa o cunoasca mai bine pe Alexandra”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    gina Says:

    nu imi place deloc Victor iar Alexandra sa aruncat cu capul inainte fara sa gandeasca

  2. 9
    ilinca Says:

    Despre Victor-daca e adevarat ca are prietena afara? (Brandusa Popovici).Impresia mea-rasfatat.Mama lui nu-mi transmite nimic.Coco are dreptate,Robert este cam tupeist (romanii vorbesc cu dv cu o persoana care nu-i este apropiata,cu cineva mai mare in ani,etc).Catalin si inca un baiat vad ca-i calca pe urme (de ce sa fie ei mai prejos?).Coco are dreptate,imi place si mie Catalin,dar ceva imi scapa.

  3. 8
    ramona Says:

    VICTOR ARE PRIETENA PE BRANDUSA POPOVICI SI NU STIU CE CAUTA IN CSA DACA DE LA INCEPUT A INTRAT CU MINCIUNI
    SPER SA SE DESCOPERE ADEVARUL DESPRE EL SI SA FIE ELIMINAT

  4. 7
    bianca Says:

    Cel mai mult imi place Alexandra si cred ca ar forma un cuplu frumos cu Dragos.

  5. 6
    Maria Says:

    este o pereche potrivita la prima vedere ,cu adevarat nu prea a avut de ales . a tinut cont de recomandarea mamei,dar mai vedem daca este soarta….

  6. 5
    x Says:

    c

  7. 4
    ana11 Says:

    se potrivesc ca aspect fizic,cred ca vor forma un cuplu si vor ajunge la final.

  8. 3
    coco Says:

    Victor este libidinos,un urat,imi place Robert dar cam impertinent,imi place Catalin dar are ceva……imi place Ionut cred ca este cel mai motivat si mai serios si Alexandru si Marius sunt baieti buni ,nu imi place deloc Victor si deloc mama lui si nici Dragos cu mama lui,Adrian parca calca pe urmele lui Catalin dela npm4 ma abtin,iar fete imi place Andreea Diana si Edina si cam atat.

  9. 2
    alexya Says:

    mie mi se pare pre matura alexandra ptr victor..asta e parerea meaa…

  10. 1
    monica Says:

    Se pare ca Victor e retardat in gandire,pare ca gandeste ca un copil…..

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free