Victor a dorit sa o cunoasca mai bine pe Alexandra


victor-mpfmalexandra-mpfmVictor, unul dintre cei mai norocosi baieti de pana acum din competitia Mireasa pentru fiul meu, a avut ocazia de a cunoaste patru dintre concurente la Finala Saptamanii din data de 16 septembrie 2011.

Cu mult noroc din partea mamei sale si multa determinare din partea sa, Victor a fost norocosul care a putut cunoaste in acelasi timp 4 dintre fete (Alexandra, Diana, Daniela, Andrada). Cu toate acestea, Victor a preferat sa o aleaga doar pe Alexandra pentru a se intalni cu ea si a o cunoaste mai bine, tinand astfel cont si de recomandarea data de mama sa, dar si de preferinta lui ulterioara.

Putin agitat, dar si foarte emotionat, Victor s-a simtit complesit de frumusetea fetelor, carora le-a promis ca le va cunoaste pe toate pe parcurs, dar a preferat pentru moment sa se opreasca la Alexandra.

Mai multe detalii despre intalnirea dintre Victor si Alexandra vom afla pe parcursul saptamanii viitoare. Pana atunci, v-as intreba:

Credeti ca Victor si Alexandra s-ar potrivi pentru a forma un cuplu?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Victor a dorit sa o cunoasca mai bine pe Alexandra”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    merri Says:

    Poate ei sunt cuplul care se cunosc de afara pentru bani. Victor are ceva probleme . Da, baietii de 3o ani nu pot rezista in casa de mucosii astia jmecheri dupa bani.

  2. 11
    coco Says:

    Alexandra trezeste-te,baiatul asta nu are nici o calitate crede-ma parca este drogat cum sa spui ca nu a-i dormit deloc cu gandul la o fata pe care a-i vazut-o 5-6 ore ,ti s-au aprins calcaiele alt Ioan sau Valentin dala npm5 este o adevarata caricatura de om,sa dai sa fugi

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free