Diana considera ca Alin NPM5 a facut Oltenia de ras


mireasa-pentru-fiul-meu-dianaDiana, proaspata concurenta cu drepturi depline in competitia Mireasa pentru fiul meu, a facut o declaratie socanta: aceasta a sustinut ca a fost facuta de ras de un fost concurent Nora pentru mama. Intrand in detalii, Diana a marturisit ca nu a avut o parere foarte buna despre Alin, fostul concurent Nora pentru mama 5, despre care considera ca a facut Oltenia de ras.

Aceasta parere proasta a fost impartasita si de alte concurente Mireasa pentru fiul meu. Acestea considera ca Alin nu a fost un reprezentant elocvent al regiunii Oltenia.

Parerea Dianei despre olteni:

“Oltenii trebuie sa-si faca loc pe unde trec, ca de aceea au coatele ascutite.”

Ce parere aveti de afirmatia Dianei in ceea ce-l priveste pe Alin, fostul concurent Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Diana considera ca Alin NPM5 a facut Oltenia de ras”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    ghita_49 Says:

    alin,cunoscut in concurs ca mucila de craiova,a facut oltenii de ras datorita mandriei prostesti pe care o avea. va dati seama,oltenii nu ii trecura cu vederea comportamentul,altii de ce nu l-ar fi luat in seama? se lauda si el si ma’sa cornelia cu ce scoli are,dar practica nu prea arata asta. astazi mucila de craiova veni la emisiune. nu ne spuse ca el cu toate scolile lui nu are servici cu carte de munca. bine a facut elena ca l-a “abandonat” la finele npm5.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free