Adrian a mai fost casatorit


mireasa-pentru-fiul-meu-adrianAdrian, proaspat concurent in competitia Mireasa pentru fiul meu, a facut o dezvaluire mai deosebita in momentul cand s-a prezentat la Preselectie. El a marturisit ca a fost casatorit timp de 4 luni de zile, cu o fata cu care a avut o relatie de cativa ani buni.

Adrian este de parere ca principalul motiv al despartirii l-a reprezentat faptul ca nu a locuit cu acea fata inainte de casatorie, nereusind sa o cunoasca cu adevarat, decat dupa ce au facut pasul cel mare si s-au mutat impreuna.

Doamna Marioara, mama lui Adrian, a declarat insa ca fiul ei este singur de 3 ani de zile si ca este pregatit sa cunoasca o alta fata potrivita pentru el, cu care sa ajunga pana la altar.

Mama lui Adrian si-ar dori o nora fara vicii.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu din data de 12 septembrie 2011, de la ora 20.20, doamna Marioara a nominalizat-o pe Diana ca posibila fata cu care sa se intalneasca Adrian, urmand ca pe locul al doilea sa fie numita Alexandra si pe al treilea loc, Irina.

Cu ce fata credeti ca s-ar potrivit concurentul Adrian?

Articol realizat de Raluca Neagu

Un comentariu la “Adrian a mai fost casatorit”

  1. 1
    MARIANA Says:

    MAMA LUI ADRIAN VREA O NORA FARA VICII,CRED CA LA MANASTIRE GASESTE ASA CEVA,POATE NICI ACOLO.AI GRESIT EMISIUNEA TANTI.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free