Fete: Alexandra, 22 ani, Popesti Leordeni


Alexandra-mireasa-pentru-fiul-meuAlexandra este de curand concurenta cu drepturi depline in competitia Mireasa pentru fiul meu. Are 22 de ani, este din Popesti-Leordeni si a terminat facultatea de Jurnalism.

Alexandra a lucrat ca si redactor online. Se descrie ca fiind o persoana ordonata, sociabila si egoista, dar in schimb este foarte lipicioasa.

Ii place sa gateasca, iar sotul ideal pentru ea ar trebui sa fie intelegator, iubitor, prietenos, loial, sociabil si sa ii arate permanent ca o iubeste.

Ce parere aveti de concurenta Alexandra?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Fete: Alexandra, 22 ani, Popesti Leordeni”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Fan Alexandra Says:

    Alexandra este cea mai frumoasa din competitie.Este linistita ,nu prea este implicata in scandaluri.Se potriveste foarte bine cu CATALIN. Imi doresc din tot sufletul sa formeze un cuplu ,eu personal le-am creeat un cont de facebook unde voi tine legatura cu toti fanii lor ! http://www.facebook.com/profile.php?id=100003342260713&sk=wall

  2. 19
    George Says:

    Alexandra esti ceea mai frumoasa fata din casa te urmaresc cu ceea mai mare placere si sincer acum sunt intr-o relatie insa daca nu as fi as veni imediat in aceasta emisunie superba sa fiu langa tine. insa nu se stie niciodata, iar daca soarta sau dumnezeu o sa vrea sa fim impreuna eu nu o sa stau prea mult pe ganduri si o sa te caut oricat de mult ar dura pana te voi gasi. vreau sa fi fericita si sa te gandesti ca cineva undeva intr-un colt din tara asta te sprijina si se roaga pentru binele tau. as vrea o adresa de facebook sau un mail cum pot sa iau legatura cu tine Alexandra daca esti de acord. VA ROG SA II CITITI ACEST MESAJ.

  3. 18
    elena b. Says:

    oare li se permite concurentzilor accesul la aceste pareri ale noastre ?????????????????????????

  4. 17
    elena b. Says:

    Marius sa u Adrian cei doi cu care Alexandra s-ar completa facand un cuplu credibil

  5. 16
    coco Says:

    cat a fost de fraiera ca a stat langa libidinosul de Victor tot asa de fraiera v-a fi daca nu deschide ochii catre Adrian este cel mai bun baiat din competitie este chiar prea bun pentru ea din toate punctele de vedere mai mult ca o place da cu puciorul norocului cu care sigur nu se v-a mai intalni

  6. 15
    elena b. Says:

    ALEXANDRA……..nu esti frumoasa ….pe cat de desteapta BRAVO!!!!!!!!!!!!!! cred ca ar fi indicat sa=tzi indreptzi atentzia catre Marius

  7. 14
    merri Says:

    Nu mi se pare frumoasa deloc , este pentru bani si atat . Cu cat sta mai mult in casa castiga mai multi bani se plateste pe fiecare luna afara sigur nu muncea. Casa, masa gratis…….. Victor la fel.

  8. 13
    Vanta Ioana Says:

    e naspa rau !!! :) ))

  9. 12
    lili Says:

    cred ca te ai grabit an alegerea facuta .ai cunoscuto antai pe d na gina si ai crezut ca baiatul ai seamana.te ai anselat ti ai dat si tu seama dar mai speri.ce?nici tu nu stii.ai grija sa nu patesti ca elena npm5 cand toata lumea ai atragea atentia de alin si pana la urma ….

  10. 11
    andreea Says:

    pacat de ea ca a ales un asa baiat
    este prea frumoasa pt el,prea inteligenta,nu cred ca familia ei ar dori un asa baiat si cred ca ar trebui sa ii spuna

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free