Fete: Alexandra, 22 ani, Popesti Leordeni


Alexandra-mireasa-pentru-fiul-meuAlexandra este de curand concurenta cu drepturi depline in competitia Mireasa pentru fiul meu. Are 22 de ani, este din Popesti-Leordeni si a terminat facultatea de Jurnalism.

Alexandra a lucrat ca si redactor online. Se descrie ca fiind o persoana ordonata, sociabila si egoista, dar in schimb este foarte lipicioasa.

Ii place sa gateasca, iar sotul ideal pentru ea ar trebui sa fie intelegator, iubitor, prietenos, loial, sociabil si sa ii arate permanent ca o iubeste.

Ce parere aveti de concurenta Alexandra?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Fete: Alexandra, 22 ani, Popesti Leordeni”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    IULY Says:

    ANDREIA IMI PLACE DE TINE DECE VA CE RTATI CA IUBIRE IN VIGEMEREU

  2. 39
    merry Says:

    Nu o mai credeti naiva pe Alexandra ea este fata banilor Grigore are mare dreptate.Alexandra nici nu se uita la dragos .

  3. 38
    Grigore Says:

    Alexandra e o c*rva, imi cer scuze de vocabular, dar dragos e un baiat bun si nu merita asa ceva, a trecut pe la multi baieti prin casa. Sper sa nu va surprinda asa ceva, pe mine totusi m-a surprins cand am vazut ca a ajuns la aceasta emisiune.

  4. 37
    sorina sorescu Says:

    si imi place foarte tare de tine si de dragos

  5. 36
    sorina sorescu Says:

    alexadra sper sa cistigi esti cea mai tare eu te sustin

  6. 35
    Florina-Braila Says:

    Imi place cuplul Dragos-Alexandra si sper sa se iubeasca sincer si sa ramana impreuna ! Pana la urma, conteaza ce simtiti voi si nu parerea noastra a celor de dincolo de ecran,pt ca doar voi stiti ceea ce simtiti unul fata de celalalt si mai ales stiti daca va doriti sa ramaneti sau nu unul alaturi de celalalt pe lungul drum al vietii Cand doi tineri se plac, nu trebuie sa apeleze la parerea celor din jur pt ca le deruta drumul si-i influenteaza unii pozitiv, iar altii negativ…Inima, nu respecta reguli ! era titlul unui serial inspirat din viata reala…

  7. 34
    floryyy Says:

    acesti indivizi din gasca cocalarului dragos , tiganca gabriela , naiva alexandra , “” criminala monica . pampalaul ioanea , mahalagioaica andrada , sunt sub orice critica , s-au aliat toti ptr al ataca si denigra pe ADRIAN SI EDINA , in speranta ca vor reusi sa-i elimine din competitie , acesti indivizi impertinenti nu-s dau seama ca noi cei care-i sustinem pe ADRIAN , EDINA SI ANDREEA suntem atat de multi incat nu vor putea ei numara cat vom putea noi votaaaa!!! acest cacalaru anallfabet dragos , nu-l duce mintea sa poata gandi mai mult decat se straduieste el sa ne arate , dar nepriceperea , naivitatea lui il da de gol , este atat de naiv si ingamfat incat el crede ca noi cei multi , ii ascultam indemnele si minciunile cocalarului analfabet cu privire la ADRIAN SI EDINA , nu-si poate imagina ca ADRIAN are 2000 de simpatizanti , dar el in micimea lui nu poate judeca ca defapt ADRIAN are mai multe fan cluburi , facand totalul la toate fan cluburile depaseate 6000- 8000 de simpatizanti care sunt f f f f intrigat ca un analfabet ca si dragos a ajuns sa-si dea cu parerea referitor la numarul simpatizantilor lui ADRIAN , ne jigneste total inteligenta prin asi da el cu parerea … asa ceva nu am mai vazut in emisiunile precedente , dar adevarul este ca asa analfabeti si agramati ca si familia cacalarului dragos , trebuie mult sa cauti sa gasesti …. se pare ca si- au facut strategii cand au fost acasa , atat analfabetul cocalar dragos si alexandra , cat si agramatul prostanac ioanea , ptr al provoca , denigra si umili pe ADRIAN SI EDINA … NOI CEI MULTIIIIII , VOTAMMMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM , VOTAMMMMMMMM ADRIAN , EDINA !!!!!!!!!

  8. 33
    geta Says:

    alexandra va votam sa castigati concursul sa moara dusmanii. te potrivesti cu dragos.

  9. 32
    Gabriela Says:

    Alexandra,esti o domnisoara foarte frumoasa.Esti preferata mea si tu shti cen este bine pt tn sau rau…faci o pereche foarte frumoasa k dragos.sper ducetzi relatia la capat.si nu va luatzi dupa gurele rele k nu merita…datzzi voi exemple cum este o pereche fericita si descurcareata:)…va pupacesk si va iubesc.:*:*:*

  10. 31
    Sterian Danaila Says:

    Domnisoara Alexandra,aveti si de la mine un 10 pt comportarea in emisiune si un 10 cand ai refuzat inelul de la Dragos.Am observat ca ai facut un cuplu fortat ,a venit la tine spunandu-ti nu am venit sa te cer in casatorie ,ce ma tii si nu imi dai un raspuns sa facem un cuplu.Nu se vede ca este un om educat .Dupa discutia din 6.03.2012,nici nu esti casatorita cu el ,ti-a facut morala parca tu erai vinovata .Fii atenta ce iti recomnada telespectatorii.Si doamna Maria ti-a zis ca daca nu asculti mai tarziu ai sa plangi .Toti telespectatorii de varsta a 2-a si a 3-a nu-ti vrea nici un rau ca toti au experienta.Dragos e un om dur,nu stie sa rada,zambeste fortat,e foarte mandru ca te-a cucerit.Daca tu il iubesti si crezi ca esti fericita langa el ,eu iti urez casa de piatra si sa va iuubiti mult!
    Eu ma indoiesc ca ai sa ai o viata fericita langa un barbat dur si o soacra asa de dura ,prima scanteie va aparea de la soacra.Imi cer scuze daca crezi ca am gresit cu ceva ,tu observi mai multe in casa.Al tau fan iti ureaza multa sanatate si o viata lunga si fericita!Sterica de la Tulcea

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free