NPM5: In sfarsit Valentina si-a atins scopul!


valentina-andrei-npm5Valentina, fosta concurenta Nora pentru mama 5, a intrat in competitia matrimoniala cu scopul de a-si intalni jumatatea. Desi a incercat o relatie cu Nicolae, fiul doamnei Maria, aceasta nu s-a materializat, deoarece fostul concurent s-a axat in scurt timp pe o alta fata. In urma acestei experiente nefericite, Valentina a suferit in tacere, dar si-a propus sa lupte pana la capat pentru iubirea “imposibila”.

Fiind o fire puternica si sigura pe ea, fosta concurenta si-a pus in aplicare planul de a-l seduce pe Andrei inca din perioada cand acesta forma un cuplu cu Silvia. Dupa iesirea Silviei din casa, Andrei s-a aruncat in bratele Valentinei, iar dupa finalizarea competitiei, acesta a cautat sa incheie orice relatie cu Silvia pentru a-si petrece ziua de nastere impreuna cu Valentina.

De atunci si pana acum au trecut 3 luni de cand cei doi formeaza un cuplu si se declara foarte fericiti in ciuda tuturor criticilor si laudelor aduse de altii.

Din toata aceasta poveste, Silvia s-a ales cu o silueta de invidiat si un job pe care il merita!

Credeti ca aceasta dragoste o va conduce pe Valentina la altar?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “NPM5: In sfarsit Valentina si-a atins scopul!”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    bratu rodica Says:

    bravo andre si valentina santeti niste tineri puternici si va sta foarte bine impreuna dar niste vesti proaste am auzit cum ca n-ati mai fi impreuna mi-ar pare rau pentru ca lui andrei ii sta mai bine langa valentine decat langa silvia nu te potriveai deloc cu ea va sarut si va doresc tot binele din lume ”o mama cu doi baieti’

  2. 16
    ana Says:

    sunt si acum impreuna??

  3. 15
    marie Says:

    andrei,desgusting

  4. 14
    mary Says:

    Am inteles ca nu mai sunt impreuna…bine ar fi sa fie asa….:|

  5. 13
    mari Says:

    Dar pana la urma, sunteti sau nu impreuna?….pe net unii sustin ca nu mai sunteti. Asteptam vesti despre voi.

  6. 12
    maria Says:

    felicitari valentina si andrei nu-mi vine sa cred ceea ce am citit pe internet va felicit inca o data bravo sincer Andrei nu te potriveai cu silvia .ma bucur pentru voi sa auzim numai de bine!!!!!!!!!!!!

  7. 11
    valentina Says:

    daca ei sunt fericiti nimic nu conteaza!comentariile sunt de prisos…

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free