NPM5 a facut o familie fericita: Iulia si Valentin


iulia-si-valentin-npm5In urma emisiunii Nora pentru mama 5, doar un singur cuplu a dorit sa-si uneasca destinele. Desi nu au facut acest pas in Marea Finala, Iulia si Valentin s-au casatorit in afara casei Nora pentru mama 5 si in prezent se declara foarte fericiti, mai mult decat atat cei doi asteapta un copil.

Iulia si Valentin sunt printre putinii care si-au unit destinele in urma reality-showului matrimonial si traiesc impreuna fericiti.

Cuplul Iulia – Valentin nu s-a remarcat ca un cuplu controversat, ba din contra tot timpul acestiau s-au iubit in tacere si au incercat sa treaca neobservati, lucru care insa nu le-a fost de ajutor la sfarsit, pentru ca nu au acumulat cele mai multe voturi din partea fanilor, voturi care i-ar fi putut ajuta sa castige.

Cu toate acestea, la iesirea din casa NPM5 cei doi fosti concurenti au ramas uimiti de miile de fani care i-au asaltat pentru a-i felicita si pentru a le spune ca i-au sustinut de-a lungul competitiei.

Mireasa pentru fiul meu le-a facut Iuliei si lui Valentin un cadou de nunta special. Acestia au primit un sejur in Antalya.

Ce parere aveti de evolutia relatiei dintre Iulia si Valentin, fostii concurenti Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

4 comentarii la “NPM5 a facut o familie fericita: Iulia si Valentin”

  1. 4
    alina Says:

    ma bucur pentru ei

  2. 3
    DeeytsSa* Says:

    Casa de piatra Iuliei sh lui Vali!Felicitari pt. bebe.Sa fi-ti fericiti,sanatosi.

  3. 2
    bunianeta Says:

    felicitari celor doi tineri,care au dat dovada ca se iubesc cu adevarat.sa aveti parte numai de fericire,sanatate,sarcina usoara iuliei,multa rabdare d-nei elena,care v-a deveni bunica la o varsta destul de tanara.

  4. 1
    Donu Says:

    Adevarul adevarat este ca ar fi meritat sa castige….au fost singurii care isi doreau o nunta la sfarsitul editiei a V-a…este o mica “reparatie” morala!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free